|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | O limit se oba mohli snažit několik měsíců. Závodů bylo dost. |
aha, tak to sorry, až tak to nesleduju
každopádně mladí musejí dostat šanci na závodech, aby posbírali zkušenosti, pokud budou pořád jenom trénovat a na olympiádě se neukážou, tak těžko někdy získáme v té dané disciplíně medaili
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tak ona neexistuje jenom olympiáda, každý rok je prakticky něco, buď mistrovství Evropy, nebo světa nebo mítinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
no jasně, ale přece jenom olympiáda je olympiáda
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | no jasně, ale přece jenom olympiáda je olympiáda |
A aby ses na ní dostal, tak máš sakra dlouho možnost bojovat o limit - ano o limit, kterej u nás stačí. V jinejch státech by nestačil limit, ale musíš bejt mezi nejlepšíma 4 na národním šampionatu. Helcelet prostě letos neměl takovou výkonost, aby se tam dostal. Ne lepší, než Roman.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Můžem se těšit, co předvede Helcelet v letech následujících. Co jsem koukal tak je to ročník 91, takže má, doufám, vše před sebou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Majesty napsal: | | haino napsal: | | Uvažoval o startu za Bělorusko,ale sešlo z toho.V Rusku nemá šanci dokud bude Rigert hlavní trenér.Chodil s jeho dcerou a vzal si jinou.hehe |
Trener repre do toho vubec nema co mluvit, jemu stacilo splnit limit a mohl by jet, jenze Albegov proste predvedl lepsi vykony, a dve mista nebyla.
Navic pokud se nemylim tak Koklyaev nikdy na zadnych vetsich mezinarodnich zavodech nestartoval, cely ten napad s olympiadou byl tak trochu ulet imho. | www.youtube.com/watch?v=fYOWwYWWviw&feature=related |
Moje rustina je jako moje ferarri. Nemam ferarri
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Světovej rekord v 800ce chlapů =) docela mě šokuje, že to ten komentátor netušil ani 200m před cílem. Skvělej závod =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědav na Eatona, jestli zase překoná svěťák. Dneska to může být z pohledu rekordů ještě zajímavej den - oštěp ženy, třeba olympijskej klidně může padnout a 200m muži.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Světovej rekord v 800ce chlapů =) docela mě šokuje, že to ten komentátor netušil ani 200m před cílem. Skvělej závod =) |
Já se v 800m také nikdy nevyznám...jednou mají první kolo za 60 podruhý za 66 a stejně mají stejný konečný čas...navíc já to nedokážu odhadnout hlavně proto, že kamera zabírá jen malý kousek a nikdy nevím kolik jim zbývá do konce, jeslti 70, 50 nebo pár metrů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
:D ten blesk zas vyklusal konec, achjo. Podle mě mohl udělat další svěťák, nebo OR určitě. Jsem rád, že on teď drží atletiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Když si to shrnu, tak poslední dobou černoši atletice vládnou :D
Na dlouhé tratě to jsou Keňani, sprinty Jamajčani nebo Američani ...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
První pokus jí pojistil finálovou 8ku =) tak teď hodit i ten, kterej bude zlatej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Možná že i bednu, minimálně top 5.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Když si to shrnu, tak poslední dobou černoši atletice vládnou :D
Na dlouhé tratě to jsou Keňani, sprinty Jamajčani nebo Američani ...:D |
Poslední dobou jo ? Řekl bych, že to není zrovna "novinka".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|