|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Keňan je ve finále oštěpu,aby Veselému nevyfouknul medaili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Škoda Blaka, fandil jsem mu, začíná se mi líbit, když Asafa na "chvíli" vypadl.
Bolt ho nedal o tolik, navíc je na vrcholu a už může jít jenom dolu, takže doufám a věřím, že Blake ho zase porazí a bude mít před sebou ještě pěknou budoucnost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Já myslim, že Asafa je už za zenitem, narozdíl od Bolta, kterej takto může ještě běhat dalších pár let.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Abakuvova 9. a do 8čky se nepodívá. No Bára si světovej rekord udrží =) Teď ještě ten souboj o placku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Tak teď ten komentář u Číňanky ala Barbora Špotáková mě rozsemál. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Z Pekingu byly 3 zlata a 3 stříbra. Ještě Veselej a Kulhavej by mohli (a měli) zabojovat a snad bude 10 placek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
Spotakova super, Jamajka na 3 mistech, to se jen tak nevidi :) a Bolt, jak sebral fotak, tomu z VIP zony a fotil Blakea :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 6:09 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Merrao napsal: | Když si to shrnu, tak poslední dobou černoši atletice vládnou :D
Na dlouhé tratě to jsou Keňani, sprinty Jamajčani nebo Američani ...:D |
Poslední dobou jo ? Řekl bych, že to není zrovna "novinka". |
V muzich to valcujou. V zenskejch mi to prijde minimalne vyrovnany.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Dneska teda atletika zažívá nejlepší den. Nejen výkony, ale celkově ta úroveň ve všech disciplínách. Tyčka, kladivo žen, štafety,... hodně dobrý.
Pak jsem poprvé díky Burroughsovi sledoval i freestyle wrestling a je šílený, jak jsou ti kluci rychlí.
Pak jsem viděl Taekwondo a nechápu, co to dělá na olympiádě
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
tak ted hlavne dream team _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
Včera večer byl perfektní ten francouz na tyčce...Ale Kudlička byl také fajn..zdálo se mi akorát že neměl pořádný odpich od tyče, jinak rozeběh a odraz zvládal.
Mimochodem, docela blbina s tim měřením na kladivu.
Tak jak to dopadlo, že jí to změřili bylo spravedlivé, ale jak se potom musela cítit ta Číňanka...
Dnes háže Veselý, pak štafeta a na tu chůzi jsem zvědavá, ale hodinu a půl to sledovat nebudu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|