PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Krieger

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Nejde o jahodu, suplementů s jahodou jsem měl několik a vždy bez problémů. Já třeba zase nemusím to čoko.

No problém je že jakákoliv "příchut" Maxi Pro 90% je zcela nepoživatelná.
Apolo

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krieger napsal:
Bombay napsal:
Nejde o jahodu, suplementů s jahodou jsem měl několik a vždy bez problémů. Já třeba zase nemusím to čoko.

No problém je že jakákoliv "příchut" Maxi Pro 90% je zcela nepoživatelná.

Udělal jsem taky tu volovinu a koupil ho, poprvé a naposled
petr616

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prej vitez chutoveho testu snizil penivost na minimum, nemate ho nahodou nekdo doma, ze byste hodili fotku at se dobre zasmeju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, jak ten Maxi Pro 90% může pořád někdo kupovat První si snad zjistím, co to je zač a pak až to koupím ne?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Nechápu, jak ten Maxi Pro 90% může pořád někdo kupovat První si snad zjistím, co to je zač a pak až to koupím ne?

:D si myslíš, že se ti lidi vyznají ve složení? hodně na něj ani nekouká. Prostě 2,2kg a nejlevnější... -> beru -> fuj hnus
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:

On byl ted v akci ne? Nevim, za kolik byl, ale typuju tak za 600??, takze proto ho asi lidi kupuji (kupovali ) A i ted, kdyz neni v akci, tak porad je oproti jinym o 2-3 stovky levnejsi a na to lidi slysi. Ze je to kvalitou totalni sranec, to uz je nezajima.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako jasný, v dnešní době se už není čemu divit, ale z 99% vždy znamená to nejlevnější = největší sh!t... I tak bych ten Maxi Pro rád zkusil, protože nikdy jsem neměl protein, ktery by mi vylozene nechutnal a tady lidi pisou, ze ho vyhazuji do zachodu to není možný

citace:
Nevím, jestli to není proti pravidlům, když tak to smažte.

Prodám tento nevyužitý protein https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90--.html
Zakoupen jako dar mé maličkosti minulý týden na Ronnie eshopu, namíchány dvě dávky, bohužel mi naprosto nevyhovuje chuť (jahoda) ani složení (bo jsem zvyklý na jiné značky).

Cena 299 Kč včetně poštovného. Chápu, že lze mít obavy z toho, že tam bude nasypaný Persil nebo omítka, ale není třeba se bát Než to doma cucat a pak to stejně vysypat do wc po nějaké době, tak to raději prodám za symbolickou cenu.

Za 150Kč i s poštovným ho beru
p.Burns

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Luster napsal:
ja bych se bal, ze tam je nasypanej prave maxi pro 90

Tak to je těžko s dárkama. Já kupuju Smartlabs nebo tady na eshopu Extrifit. Jenže snoubenka dostala možnost mi vybrat protein dle sebe a výsledek nedopadl nejlíp.

Tak než to vyhodit, at z toho alespo neco je.

no jo, koopila ten nejlevnější, aby ušetrila na přiteli, já bych ji to vysypal na hlavu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Prdka27

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je combat vhodny po treninku? jakou prichut doporucite?diky
Prdka27

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co byste koupili?? 4,5 kg jednoslozkokveho WPC za 1898 kc (extrifit) nebo 3,6 kg viceslozkoveho (combat) za 1780 kc???
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
co byste koupili?? 4,5 kg jednoslozkokveho WPC za 1898 kc (extrifit) nebo 3,6 kg viceslozkoveho (combat) za 1780 kc???

Ty ceny nejsou zadne terno a co se tyce slozeni, tak zalezi na co to (prevazne) potrebujes...
Prdka27

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pujdu do objemu, a jde mi o to ,ze tam lita 900gramu proteinu a rozdil je 100kc
Korny

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:

Já si koupil jeden rychlej po tréninku a druhej pomalej přes den, celková hmotnost obou 4235g cena 1728...podle mě nejlepší řešení :)
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:

1g bilkovin viceslozkoveho proteinu nestoji jako 1g bilkovin v ciste syrovatkovem proetinu.

Pokud nemas penize, tak ja osobne bych doporucil syrovatkovy (nemusi to byt nutne ten extrifit - kvalitnich syrovatkovych proteinu od zavedenych vyrobcu je hafo a daji sehnat pri trose snahy za hodne zajimave ceny) a davat ho po treninku nebo i rano po probuzeni.

Pokud muzes investovat vic, tak prikup i ten viceslozkovy (combat cookies je ) a davej ho treba na svacinu mezi jidly a pripadne i pred spanim. (krom combatu treba PhD Pharma Blend,...)

A pokud chces byt na sebe fakt hodnej, tak si kup i micelarni kasein a davej ho pred spanim misto obligatniho tvarohu (micelarni kaseiny napr. od Smartlabs, Reflex nebo Long od Extrifitu - tyto maji na 100g hmotnosti cca 60-85 g bilkoviny a z toho je 80% micelarni kasein a 20 % syrovatkova bilkovina).

Naposledy upravil duke.dukem dne út srpen 14, 2012 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Prdka27

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny: jaky sis koupil???

duke: diky za rady

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: