"Best way to learn DUs: Buy that rope and fuck up a lot. It hurts like shit until you get it right."
Já se je třeba učil i tak, že jsem měl švihadlo s ocelovým lankem potáhlým bužírkou, sundal jsem si boty a skákal a zkoušel pořád dokola. Ono švihnutí se švihadlem v takové rychlosti do prstů není nic příjemného a nutí vás se to naučit rychleji (teda mě jo), ale přiznávám, že je to trochu hardcore styl a jsou i jiné metody (jako třeba skákat,.....skákat....jo a ještě něco: skákat).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:10 am Předmět: Re: Crossfit Games
Nevíte, kde sehnat ty omotávky zápěstí? Dost by se mi to hodily, sice jedny mám, ale to jsou takové tejpy na jedno použití, nejsou praktické.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zajtra si dajme challenge - čo najviac HSPU za deň, je jedno či naraz alebo počas celého dňa. Musia to byť striktné HSPU, tzn bez kippingu. Čas je od 0:00 do 0:00. Každý poctivo podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia potom napíše výsledok :)
Ja som tiež pol dňa v riti ale tak pochybujem, že niekto obetuje celý deň :D Ja pôjdem asi viac menej len doobeda a potom možno zopár večer keď sa mi bude chcieť. A rád by som dal aspoň 100. To je minimum. Seva ty máš ale handicap /4 lebo tebe to ide :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru