|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frantatu

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 6:52 am Předmět: Re: Hubnutí |
|
|
A bylo by těžké napsat, jak ten jídelníček popř i fyz. aktivity vypadají konkrétně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantatu

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:01 am Předmět: RE |
|
|
jidelniček
8:00 Ovesné vločky
10:00 ryže cca 100g s kari + trochu opečeneho kuřecího (nasucho)
12:00 opečene kuřecí prsní nudličky s trochou rýže
14:00 olomoucké tvaružky s celozrnnou houskou
16:00 Tunák s celozrnnou houskou
18:00 nejaká zelenina rajčata nebo nejaký nejaký jogurt
18:00 + pouze zelenina
aktivita: chodím běhat ale jenom do 3 km dá se řict dene (mám zatim na to čas) do fitka chodim 6x týdne 3x jedu hlavní partye (nohy zada hrud, + doplnky) a 3x kardio + bricho
napsal jsem to dost stručně ale snad to neco řekne
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:12 am Předmět: Re: RE |
|
|
| Frantatu napsal: | jidelniček
8:00 Ovesné vločky
10:00 ryže cca 100g s kari + trochu opečeneho kuřecího (nasucho)
12:00 opečene kuřecí prsní nudličky s trochou rýže
14:00 olomoucké tvaružky s celozrnnou houskou
16:00 Tunák s celozrnnou houskou
18:00 nejaká zelenina rajčata nebo nejaký nejaký jogurt
18:00 + pouze zelenina
aktivita: chodím běhat ale jenom do 3 km dá se řict dene (mám zatim na to čas) do fitka chodim 6x týdne 3x jedu hlavní partye (nohy zada hrud, + doplnky) a 3x kardio + bricho
napsal jsem to dost stručně ale snad to neco řekne |
jo jíš málo _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantatu

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:18 am Předmět: re |
|
|
ale práve celou dobu to s timhle šlo dobre až ted najednou stop a at delam co delam nejde to
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
Zpomalil sis metabolismus, ono mu to nějakou dobu trvalo. Jíš fakt strašně málo, já mám 59 kg a jím tak 2 × tolik, co ty
Pomalu a postupně přidej jídlo, a večer jez určitě taky něco víc, než jen zeleninu.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:44 am Předmět: Re: re |
|
|
| Frantatu napsal: | | ale práve celou dobu to s timhle šlo dobre až ted najednou stop a at delam co delam nejde to |
Zpočátku jde dobře téměř všechno, pak je otázka, po jaké době se tělo přizpůsobí.
Osobně bych zvýšil příjem jídla (s tím tvým bych byl letargická mrtvola) a jel kardio (běh, stepper, rotoped) třikrát týdně nebo po tréninku (tam je spalovací efekt nejlepší).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | Zpomalil sis metabolismus, ono mu to nějakou dobu trvalo. Jíš fakt strašně málo, já mám 59 kg a jím tak 2 × tolik, co ty
Pomalu a postupně přidej jídlo, a večer jez určitě taky něco víc, než jen zeleninu. |
Čím si zpomalil metabolismus? Pokud jí takhle a má pravidelnou aktivitu, tak metabolismus nemá potřebu zpomalovat.
Frantatu: V jídelníčku máš málo tuků, což je chyba i při hubnutí. Neboj se jich a přidej na kvalitních tucích (rostlinné oleje, avokádo, ořechy, ryby apod.). Dej si teď na týden oddech od dietění a cvičení. Zvyš kalorický příjem (ale ne stylem knedlíky každý den, fast foody, kilo tatarky apod.), dej si nějakou tu českou klasiku, dopřej si jeden den, kdy si dáš něco, na co máš dlouhou dobu chuť a měj to trochu volnější. Za týden opět najeď na redukci, ale už s větší konzumací vhodných tuků, kort když máš tak velký výdej, tělo by to nezvládalo donekonečna. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantatu

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
Tím, že přibral aktivní hmotu a shodil tuk? Tak to jo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že jsi celkem optimista.
Jinak taky trochu k věci, ty sacharidy bych si tak rovnoměrně nerozděloval, ať má tělo kdy pálit tuk. Ráno bych nedával žádný (k snídani třeba vejce a slanina, co?), přidal bych odpoledne a nejvíc k večeru, ne ale zase těsně před spaním. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frantatu

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Koukám, že jsi celkem optimista.
Jinak taky trochu k věci, ty sacharidy bych si tak rovnoměrně nerozděloval, ať má tělo kdy pálit tuk. Ráno bych nedával žádný (k snídani třeba vejce a slanina, co?), přidal bych odpoledne a nejvíc k večeru, ne ale zase těsně před spaním. |
tak tak - po celonočním nulovém příjmu sacharidů a katabolismu je nejlepší ráno neposlechnout svoje tělo a ty sacharidy mu nedát s tím, že se jimi přecpeš večer v době nulové tělesné aktivity.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Johny HaRd napsal: | Koukám, že jsi celkem optimista.
Jinak taky trochu k věci, ty sacharidy bych si tak rovnoměrně nerozděloval, ať má tělo kdy pálit tuk. Ráno bych nedával žádný (k snídani třeba vejce a slanina, co?), přidal bych odpoledne a nejvíc k večeru, ne ale zase těsně před spaním. |
tak tak - po celonočním nulovém příjmu sacharidů a katabolismu je nejlepší ráno neposlechnout svoje tělo a ty sacharidy mu nedát s tím, že se jimi přecpeš večer v době nulové tělesné aktivity. |
Ty jeste nefrcis na LG nebo WD? To teda vubec nejdes s dobou :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|