Hubnutí

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnutí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frantatu

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 6:36 am    Předmět: Hubnutí Odpovědět s citátem

Jsou tu sice přispevky s podobným problémem ale já mam trochu specivištější problem snažím se zhubnout měřím 195cm ze startovních 120 kg mam nyní 102 kg a nemužu se z té váhy již hnout chtel bych nejakých 95 kg +- poradte co dělat jak to ješte posunout o neco níže jidelniček se mě skládá z ryže, tunáka ve vlastní štáve, občas málo těstovin, olomouckých tvaružku, celozrného pečiva a kuřecího prubežne 6x děnne. Celou dobu to šlo bezproblemu ale najednou stop a nemužu se zaboha hnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 6:52 am    Předmět: Re: Hubnutí Odpovědět s citátem

A bylo by těžké napsat, jak ten jídelníček popř i fyz. aktivity vypadají konkrétně?
Frantatu

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:01 am    Předmět: RE Odpovědět s citátem

jidelniček
8:00 Ovesné vločky
10:00 ryže cca 100g s kari + trochu opečeneho kuřecího (nasucho)
12:00 opečene kuřecí prsní nudličky s trochou rýže
14:00 olomoucké tvaružky s celozrnnou houskou
16:00 Tunák s celozrnnou houskou
18:00 nejaká zelenina rajčata nebo nejaký nejaký jogurt
18:00 + pouze zelenina

aktivita: chodím běhat ale jenom do 3 km dá se řict dene (mám zatim na to čas) do fitka chodim 6x týdne 3x jedu hlavní partye (nohy zada hrud, + doplnky) a 3x kardio + bricho

napsal jsem to dost stručně ale snad to neco řekne
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:12 am    Předmět: Re: RE Odpovědět s citátem

Frantatu napsal:
jidelniček
8:00 Ovesné vločky
10:00 ryže cca 100g s kari + trochu opečeneho kuřecího (nasucho)
12:00 opečene kuřecí prsní nudličky s trochou rýže
14:00 olomoucké tvaružky s celozrnnou houskou
16:00 Tunák s celozrnnou houskou
18:00 nejaká zelenina rajčata nebo nejaký nejaký jogurt
18:00 + pouze zelenina

aktivita: chodím běhat ale jenom do 3 km dá se řict dene (mám zatim na to čas) do fitka chodim 6x týdne 3x jedu hlavní partye (nohy zada hrud, + doplnky) a 3x kardio + bricho

napsal jsem to dost stručně ale snad to neco řekne

jo jíš málo
Frantatu

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:18 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

ale práve celou dobu to s timhle šlo dobre až ted najednou stop a at delam co delam nejde to
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zpomalil sis metabolismus, ono mu to nějakou dobu trvalo. Jíš fakt strašně málo, já mám 59 kg a jím tak 2 × tolik, co ty

Pomalu a postupně přidej jídlo, a večer jez určitě taky něco víc, než jen zeleninu.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:44 am    Předmět: Re: re Odpovědět s citátem

Frantatu napsal:
ale práve celou dobu to s timhle šlo dobre až ted najednou stop a at delam co delam nejde to

Zpočátku jde dobře téměř všechno, pak je otázka, po jaké době se tělo přizpůsobí.
Osobně bych zvýšil příjem jídla (s tím tvým bych byl letargická mrtvola) a jel kardio (běh, stepper, rotoped) třikrát týdně nebo po tréninku (tam je spalovací efekt nejlepší).
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
Zpomalil sis metabolismus, ono mu to nějakou dobu trvalo. Jíš fakt strašně málo, já mám 59 kg a jím tak 2 × tolik, co ty

Pomalu a postupně přidej jídlo, a večer jez určitě taky něco víc, než jen zeleninu.

Čím si zpomalil metabolismus? Pokud jí takhle a má pravidelnou aktivitu, tak metabolismus nemá potřebu zpomalovat.

Frantatu: V jídelníčku máš málo tuků, což je chyba i při hubnutí. Neboj se jich a přidej na kvalitních tucích (rostlinné oleje, avokádo, ořechy, ryby apod.). Dej si teď na týden oddech od dietění a cvičení. Zvyš kalorický příjem (ale ne stylem knedlíky každý den, fast foody, kilo tatarky apod.), dej si nějakou tu českou klasiku, dopřej si jeden den, kdy si dáš něco, na co máš dlouhou dobu chuť a měj to trochu volnější. Za týden opět najeď na redukci, ale už s větší konzumací vhodných tuků, kort když máš tak velký výdej, tělo by to nezvládalo donekonečna.
Frantatu

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 8:36 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

Zkusím to děkuji za rady
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Čím si zpomalil metabolismus?

Tím, že zhubnul.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tím, že přibral aktivní hmotu a shodil tuk? Tak to jo.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že jsi celkem optimista.

Jinak taky trochu k věci, ty sacharidy bych si tak rovnoměrně nerozděloval, ať má tělo kdy pálit tuk. Ráno bych nedával žádný (k snídani třeba vejce a slanina, co?), přidal bych odpoledne a nejvíc k večeru, ne ale zase těsně před spaním.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frantatu

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 11:25 am    Předmět: re Odpovědět s citátem

Tak jsem zkusil vratit jidelníček do normálu jim vše na co mám chut (domácí kuchyně) jenom se nepřežíram a váha porád stojí takže to takhle zkusim jeste podržet par dni a pak znovu zkusím nasadit dietu a mohlo by se to hnout ne ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Jinak taky trochu k věci, ty sacharidy bych si tak rovnoměrně nerozděloval, ať má tělo kdy pálit tuk. Ráno bych nedával žádný (k snídani třeba vejce a slanina, co?), přidal bych odpoledne a nejvíc k večeru, ne ale zase těsně před spaním.

tak tak - po celonočním nulovém příjmu sacharidů a katabolismu je nejlepší ráno neposlechnout svoje tělo a ty sacharidy mu nedát s tím, že se jimi přecpeš večer v době nulové tělesné aktivity.
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Johny HaRd napsal:

tak tak - po celonočním nulovém příjmu sacharidů a katabolismu je nejlepší ráno neposlechnout svoje tělo a ty sacharidy mu nedát s tím, že se jimi přecpeš večer v době nulové tělesné aktivity.

Ty jeste nefrcis na LG nebo WD? To teda vubec nejdes s dobou :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: