|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Komunisty rád nemám, jejich myšlení rovněž, a golf skutečně je procházka s občasným švihnutí holí. A snaha ji srovnávat, byť i s podprůměrně fyzicky náročným sportem, je tupé.
Marash: Jde o to, že nemůžeš vyvrátit nic z toho co jsem o golfu napsal. Takový argument není, jelikož bys lhal. Nech si své moralizování. Nestarej se, o to jak učím, jestli si umývám po toaletě ruce, plivu z mostu a nesnaž se mi tu dělat diagnózu. Místo toho mi polib prdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nordir
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Je mi lito svedu ve finale hazene ... po ctvrte ve finale a porad nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ok, takže jsme se všichni shodli na tom že sport je triatlon a zbytek je procházka pro sraby. U zbytku se člověk ani nezapotí, takže by to ani nemělo být na olympiádě.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Komunisty rád nemám, jejich myšlení rovněž, a golf skutečně je procházka s občasným švihnutí holí. A snaha ji srovnávat, byť i s podprůměrně fyzicky náročným sportem, je tupé.
Marash: Jde o to, že nemůžeš vyvrátit nic z toho co jsem o golfu napsal. Takový argument není, jelikož bys lhal. Nech si své moralizování. Nestarej se, o to jak učím, jestli si umývám po toaletě ruce, plivu z mostu a nesnaž se mi tu dělat diagnózu. Místo toho mi polib prdel. |
Ty jsi vážně mongol. Já se ti vůbec nesnažím nic vyvracet, je mi u prdele, co si tvůj chorý mozek myslí, ale nemusel bys aspoň ty názory za každou cenu vtloukat každýmu do hlavy, nedejbože aby si nemyslel něco jiného...
BTW taky si myslím, že golf nepatří na olympiádu, ale jinak proti tomuhle podle mně sportu nic nemám. Měj se.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Obrovská radost z výhry Jardy Kulhavého, Jarda ukázal jak moc umí být silný a ten finiš to byla lahůdka.
Teď jenom doufám, že tu nikdo nenapíše že horská cyklistika není dostatečně namáhavá, chorých mozků je tu na to dost.... _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Nordir: Taky je mi líto Švéďáků. Fandil jsem, ale vyhrál lepší. Báli se ztráty míče a tak absolutně rezignovali na brejky. Útočili jen středem a z křídel nic. K tomu byl francouzký golman opravdu výborný a vlastně celá obrana. Přesto je výsledek vyrovnaný, vikingové bojovali a stříbro je parádní. Včera vítězství Norek ..paráda, jsem s Olympiádou spokojen. Je škoda výpadku Islanďanů, meli na finále.
Game over:Nevím jestli si retard, ale zpochybňovali jsme tu jako sportov Golf, ne jakoukoliv formu cyklistiky, která je extrémně namáhavá.
Marash: Napsal jsem svůj názor na golf, který asi nedokážeš nijak zpochybnit, jinak by se o to tvá chabá argumentace již pokusila. Byla to reakce na Mablungovo "rozčarování" z toho, že golf ve výčtu Olympijských sportů dosud nefiguruje. Nevidím důvod, pokud když někdo napíše, že je jasně pro začlenění golfu do OH, proč bych nemohl napsat, že nesouhlasím a zdůvodnit to jasně a dost pádně. Pak ses přisral ty a začal ze mě dělat programového oportunistu. Takže opakuju, místo anonymních útoků přijď s argumentem, nebo už drž hubu.
Mablung: Ok, takže jsme se všichni shodli na tom že sport je triatlon a zbytek je procházka pro sraby. U zbytku se člověk ani nezapotí, takže by to ani nemělo být na olympiádě.
Bagatelizace, pokrytectví, a rovněž nedostatek argumentů. O srabech a jejich definici nikdo nemluvil. Stejně tak o triatlonu. Vybrat ke srovnání právě odvětví, které je asi nej. opačným extrémem, je levné. Pravda je, že snad krom střeleckých disciplín je každý sport založen na nějakém fyzickém výkonu, xnásobně překračujícím "vysílení" přicházející s účastí na golfovém turnaji. A to nemluvím o tréningových procesech tomu předcházejících.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne srpen 12, 2012 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Johne já tu, ale nikoho nejmenoval, ale jestli jsi jsi se v tom našel je to tvůj problém nikoliv můj, retarda si nech od cesty pro někoho jiného, také tě neurážím. A jestli jsi to vzal na sebe, tak že platilo přísloví o potrefené huse...
Jakýkoliv sport dělaný na spičkové úrovni je extrémně namáhavý a nemusí jít vždy jenom o tu fyzickou stránku, ale i psychickou a sem patří i ten golf. To, že ty v nečem nevidíš žádnou námahu neznamená, že tam není. _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
Nehraj si na to, že si mluvil obecně. Jelikož jsem tady mluvil o golfu hlavně já, bylo to od tebe zřetelně adresné, ty potrefená huso.
Jakýkoliv sport dělaný na spičkové úrovni je extrémně namáhavý a nemusí jít vždy jenom o tu fyzickou stránku, ale i psychickou a sem patří i ten golf.
To ti řekl kdo? Někdo v televizi? O psychické náročnosti nebyla řeč, tu sem nepleť. To by na Olympiádě byly úplně jiné disciplíny, třeba neurochirurgie. To je jenom další klička. Golf prostě není fyzicky namáhavý, ani na zájmové, ani na vrcholné úrovni. Na Olympiádu podle mě nepatří. Pokud ho někdo shledává sportovní disciplínou, fajn, ale pak by měl uznat, že jeho náročnost je proti obvyklím sportům nicotná. Tečka.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne srpen 12, 2012 8:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Olympiáda je časové obdobie a športy sa delia do viacerých kategórií tak už to to môžete ukončiť lebo na vás to aj tak nezáleží aké športy na OH budú.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Olympiáda je časové obdobie a športy sa delia do viacerých kategórií tak už to to môžete ukončiť lebo na vás to aj tak nezáleží aké športy na OH budú. |
Souhlas, a jsem rád, že golf v rámci Olympijského programu nepatří ani do jedné z nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | johne, ono ty jamky sou docela daleko od sebe, to by nekterym jedincum mohlo delat problem , me teda urcite jo |
No jo, ale ty si po havárii. To je něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Ano, Johne skutečně jsem mluvil obecně, to že vidíš někde něco, co to tam není je tvůj problém. S tebou se nedá rozumně diskutovat jsi demagog a jestli že vidíš někdě něco co tam není tak i možná paranoik.
Ufff, ano každý sport dělaný na spičkové úrovni je extrémně náročný, protože je na tebe kladen i extreémní tlak. To je prostě fakt. Chceš mi říct, že dělat výkony na úrovni světové špičky (jakýkoliv sport), je lehké a zvládne je kdokoliv? Protože přesně tohle jsi napsal.
Ano o psychické náročnosti tu možná řeč nebyla, ale v případě výkonů na úrovní světové špičky je nutné brát i toto v úvahu.
Ale v jednom se shodnem golf by asi na olympiadě být neměl. _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Bagatelizace, pokrytectví, a rovněž nedostatek argumentů. O srabech a jejich definici nikdo nemluvil. Stejně tak o triatlonu. Vybrat ke srovnání právě odvětví, které je asi nej. opačným extrémem, je levné. Pravda je, že snad krom střeleckých disciplín je každý sport založen na nějakém fyzickém výkonu, xnásobně překračujícím "vysílení" přicházející s účastí na golfovém turnaji. A to nemluvím o tréningových procesech tomu předcházejících. |
Podíval jsem se na sporty na olympiádě.
Sportovní střelba, lukostřelba, ping-pong, šerm. Tady máš příklady sportů kde je potřebná určitá míra fyzičky. Pokud jí dosáhneš, rozhoduje jen a pouze technika (u ping-pongu a šermu bude potřeba lepší fyzička než u střelby, samozřejmě). Golf by tam nebyl sám.
Tobě prostě vadí že golf je považován za elitní sport. Když mi někdo řekne "golf nechci na olympiádě protože se podle mě chlapci moc nehýbou", budu to brát jako dobrý argument. Podle mě se hýbou dostatečně, ale uznávám že intenzita fyzického tréninku nedosahuje v žádném případě žádného z klasických sportů. Takže dle intenzity pohybu (ne)patří na olympiádu stejně jako sportovní střelba a lukostřelba. Ale tobě prostě leží v žaludku že to je "buržoazní sport" a tím to končí. Jenže to si přiznat nemůžeš ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|