Olympijské Hry 2012 - Londýn

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn  Úvodní stránka -> Ostatní -> Olympijské Hry 2012 - Londýn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:
No o snadnosti ziskat jakoukoliv medailu bych pochyboval ( pokud nejses M.Phelps, nebo Bolt :-D :-D )
Co se tech penez tyka, tak je snad jasny, ze fotbal a hokej budou mit vetsi prijem nez treba ten lift. A nejde jen o milionkrat mensi zakladnu, ale i popularitu ( a sypacku samozrejme, za celej rok nenajdes v Evrope u fotbalistu tolik dopingovych nalezu, co u nas v liftu :-) )
Treba strongmani by se me na Olympiade libili mnohem vic nez lift.

Zrovna treba konske drezure to s konkurenci nebude tak zhave ... Nerikam, ze ziskat medaili v okrajovych sportech je brnkacka, ale rozhodne je tam podstatne mensi konkurence (a tudiz snadnejsi cesta k medaili) nez treba v plavani nebo vetsine atletickych disciplin.

Ja nemluvil o fotbale nebo hokeji, tam je to naprosto jasne, ale kdyz budu konkretnejsi co treba curling? Je to olympijsky sport, zakladnu ma mensi nez lift, popularitou bych si taky nebyl moc jisty a presto dostaval vic penez....

Strongmani by byly urcite zajimavy, ale vzhledem k tomu, ze tam neexistujou zadne dopingove testy, nic takoveho nehrozi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo...aby nám z těch 10ti medailí něco zbylo :D

Tak by mě ale jen zajímalo, jak se to stane. Přece si to ten sportovec vědomě nevezme sám.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Hazeni diskem, ostepem a kouli se dela asi v kazdem atletickem oddilu a tech je pomerne dost. Priznam se, ze neznam jedineho cloveka, co dela zavodne parkour natoz konskou drezuru. Samozrejme hodne zalezi na tom, s jakou skupinou lidi se stykas (ja treba "prekvapive" znam nejvic lidi od liftu ), ale i tak bych si tipnul, ze jizdaren je o dost min nez atletickych oddilu a asi ne v kazde se temto sportum venuji.

Proti "konskym" sportum nic nemam, stejne jako proti ostatnim sportum, ktere jsou podle mne okrajove. Jejich tradici, ktera je hodne stara, jim neberu, ale proc je nevyradit, kdyz jsou to okrajove sporty a nenahradit je sporty popularnejsimi? Splh byl take olympijsky sport a uz neni.

Trochu mi to nedá nereagovat na ty koně, vzhledem k tomu, že jsem od 12 let jezdila na koni, sice ne závodně, na to jsem talent nikdy neměla ale jen v okolí našeho města třeba byly 3 jízdárny (jedna ve městě, 2 na okrajích a to jsem z celkem malého města) a praskaly ve švech. V okolí chalupy 2 velké jízdárny + 4 soukromé statky s koňmi. Mnoho jezdců má soukromé koně rozmístěné všude možně... počet koní v ČR od revoluce radikálně narostl, nyní jen koní je asi 80 000 - s tím, že samozřejmě na jednom koni jezdí víc lidí.... tedy jezdců všeho typu bude v ČR víc jak 80 tisíc. Kolik je lifterů??

Takže je to spíš o tom, že když se o to člověk nestará, tak ani o jízdárně kolikrát neví.

A k těm co si myslí že jezdit na koni = sednout na něj jak bedna kytu bych přála zažít třeba 4 hodiny v pracovním klusu, základní výcvik na jízdárně kdy kůň jenom tupě nejde za ostatníma, nebo přesně danou odjetou vzdálenost v přesně daném tempu v dešti, sněhu, větru, bahně nebo vedru.... To jen lidi co na tom v životě neseděli myslí, že je to jen o tom koně "nějak ukopat" a "vozit si zadek"
Majesty

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Tak by mě ale jen zajímalo, jak se to stane. Přece si to ten sportovec vědomě nevezme sám.

Ale u ni to bylo jasny, staci se na ni podivat...
Majesty

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:

Trochu mi to nedá nereagovat na ty koně, vzhledem k tomu, že jsem od 12 let jezdila na koni, sice ne závodně, na to jsem talent nikdy neměla ale jen v okolí našeho města třeba byly 3 jízdárny (jedna ve městě, 2 na okrajích a to jsem z celkem malého města) a praskaly ve švech. V okolí chalupy 2 velké jízdárny + 4 soukromé statky s koňmi. Mnoho jezdců má soukromé koně rozmístěné všude možně... počet koní v ČR od revoluce radikálně narostl, nyní jen koní je asi 80 000 - s tím, že samozřejmě na jednom koni jezdí víc lidí.... tedy jezdců všeho typu bude v ČR víc jak 80 tisíc. Kolik je lifterů??

Dobre, ale nemuezs pocitat kazdeho kdo na toho kone sedne, to bys rovnou do liftu mohla pocitat lidi co jen chodi do fitka.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Dobre, ale nemuezs pocitat kazdeho kdo na toho kone sedne, to bys rovnou do liftu mohla pocitat lidi co jen chodi do fitka.

No, zatimco ze zkušenosti 90% lidí z fitka nezávodí v ničem, 90% jezdců například na té městské jízdárně závodilo aspoň na nějaké úrovni, nezávodilo nás jen pár. Takže to % závodících z jízdáren je vyšší než % závodících z posilovny.

Ale je to jedno, pro mě koně jsou sport a to sport krásný a velmi náročný....
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koně bych tam klidně dal, ale na vyhlašovacím ceremoniálu by si šel pro medaili on, on by vylezl na stupně vítězů a poslechl si hymnu. Třeba tu písničku "běž koníčku uháněj" od Honzy Nedvěda. Pak by se vymočil komisařům do kanystru a šel na rozhovor s Bosákem.
CIZO

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, tvůj chronický nedostatek tolernace mě občas hodně vytáčí, ale tenhle tvůj komentář mě opravdu pobavil, to se ti moc povedlo.

Derek Poundstone
drlift_

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:
Majesty napsal:

No, zatimco ze zkušenosti 90% lidí z fitka nezávodí v ničem, 90% jezdců například na té městské jízdárně závodilo aspoň na nějaké úrovni, nezávodilo nás jen pár. Takže to % závodících z jízdáren je vyšší než % závodících z posilovny.

Ale je to jedno, pro mě koně jsou sport a to sport krásný a velmi náročný....

Mas recht o kone se nestaram, takze muzu mit zkresleny odhad. Podle tebe je ale v ČR 72.000 souteznich jezdcu a tomu proste neverim. To by soutezilo v jezdeckych disciplinach cca 2x tolik lidi co dela atletiku a to se mi opravdu dost nezda.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Johne, tvůj chronický nedostatek tolernace mě občas hodně vytáčí, ale tenhle tvůj komentář mě opravdu pobavil, to se ti moc povedlo.

Ta to jsem rád. Za oboje.
drlift_

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda nedalo mi to a zacal jsem googlit o tech konich. V roce 2010 bylo v CR cca 74.000 koni, coz je teda sakra vysoky cislo. Jezdeckych zavodu se zucastnilo cca 5.000 koni, coz je taky cislo, ktery bych necekal. Ac nerad musim uznat, ze jsem se v tech konich mylil
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen taková technická: Proč se ještě vůbec na olympiádě, ještě k tomu u silových sportovců, dělají dopingový testy? Na oko běžnému člověku, nebo to myslej vážně, že sypou jen někteří?
Majesty

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Jen taková technická: Proč se ještě vůbec na olympiádě, ještě k tomu u silových sportovců, dělají dopingový testy? Na oko běžnému člověku, nebo to myslej vážně, že sypou jen někteří?

Protoze pro bezneho cloveka jsou steroidy kvuli medialni honbe na bubaka nejvetsi zlo a humus ktery kazi jejich deti a zabiji lidi a stenatka a kotatka takze se vsichni musi tvarit ze nesype nikdo, i kdyz zasveceni vi ze se to na vrcholove urovni proste na cisto utahnout neda.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
ILikeBike napsal:

Protoze pro bezneho cloveka jsou steroidy kvuli medialni honbe na bubaka nejvetsi zlo a humus ktery kazi jejich deti a zabiji lidi a stenatka a kotatka takze se vsichni musi tvarit ze nesype nikdo, i kdyz zasveceni vi ze se to na vrcholove urovni proste na cisto utahnout neda.

Dík. Já jsem názoru, že by měl doping do určitý míry zmedializovat, protože to už je zcela běžná věc...
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
i kdyz zasveceni vi ze se to na vrcholove urovni proste na cisto utahnout neda.

nekteri tvrdi, ze jde

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: