PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 368, 369, 370 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Korny

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Korny: jaky sis koupil???

duke: diky za rady

Pure Whey od Champion Nutrition - rychlej, výbornej chuťově a
Elite XT od Dymatize - pomalej

S oběma značkama mám dobrý zkušenosti :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
duke: diky za rady

mas ode me PM...
vejdy

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Champion Nutrition,Dymatize tak tyto značky bych si vůbec nekoupil...
Mick994

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo champion, do toho bych taky nešel , ale co se ti nelibí na Dymatize?
petr616

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Jo champion, do toho bych taky nešel , ale co se ti nelibí na Dymatize?

Dynatize je jeste horsi nez zampion...
Mick994

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda osobně nevím , ani jeden jsem zatím neměl , ale vidím že asi ani mít nebudu když koukám jaky to má ohlasy. Ja jen že Dymatize vypadalo jako solidní značka ... asi jen vypadalo
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Ja teda osobně nevím , ani jeden jsem zatím neměl , ale vidím že asi ani mít nebudu když koukám jaky to má ohlasy. Ja jen že Dymatize vypadalo jako solidní značka ... asi jen vypadalo

=) na Dymatize nic solidního není.... nebo co ti přijde solidní? Maj hezký obaly.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Mick994 napsal:

=) na Dymatize nic solidního není.... nebo co ti přijde solidní? Maj hezký obaly.

a co ti příjde nesolidního? Že mají v testech o 3 g bílkovin méně?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reputace - průsery se souděním se s zákazníky (respektive mimosoudní dohody) - daj se k tomu najít věci na netu, ale je to vopruz
Složení - nechápu proč by vůbec někdo kupoval jejich produkty. Buď jsou levnější varianty, nebo kvalitnější. Mi napiš jeden jejich produkt a řeknu ti lepší alternativu.
Třeba z proteinů ten elite whey nemá ve složení ani napsáno co vše tam je. Asi jen 7 věcí. Navíc to má bejt izolát a je tam dost i koncentrátu. Jako nic proti koncentratu, ale na obale maj něco trošku jinýho.
petr616

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:

a co ti příjde nesolidního? Že mají v testech o 3 g bílkovin méně?

ja nevim, chodis taky na dvanactku tam kde ti misto toho nacepujoiu desitku a jeste si tu dvanactku nauctujou ? to jsou taky jenom dva stupne ne... ?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Reputace - průsery se souděním se s zákazníky (respektive mimosoudní dohody) - daj se k tomu najít věci na netu, ale je to vopruz
Složení - nechápu proč by vůbec někdo kupoval jejich produkty. Buď jsou levnější varianty, nebo kvalitnější. Mi napiš jeden jejich produkt a řeknu ti lepší alternativu.
Třeba z proteinů ten elite whey nemá ve složení ani napsáno co vše tam je. Asi jen 7 věcí. Navíc to má bejt izolát a je tam dost i koncentrátu. Jako nic proti koncentratu, ale na obale maj něco trošku jinýho.

Tak mi napiš alternativu, které koupíš 2,3 kg za 800 ,-Kč. Mě se zdá, že máš vyhraněných pár značek a druhé odsuzuješ. Kopa lidí dymatize bere a žádné problémy s tím nemá, ve finále při jedné odměrce 30 g stejně nepoznáš, jestli bereš izolát nebo koncentrát. Třeba minule si psal něco na extrifit a mě třeba příjde, že je to solidní značka.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 800,- neseženeš nic kvalitního ani při 2kg balení. To si radši kup 2kg sušenejch vaječnejch bílků a máš jasný složení + ušetříš, což je tady asi cílem.

Mám vybranejch pár značek, ano. Z českejch Smartlabs a ze zahraničních Reflex, Scitec, MusclePharm a Optium nutrition. Třeba od Extrifitu mi přijde dobrej jejich multivitamin a jejich tyčinky nemaj chuťově konkurenci, ale jinak najdeš od těch zmíněnejch značek lepší alternativy.
vejdy

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někteří zde spíše koukají na cenu,aby protein byl co nejlevnější,ale kvalita a složení to je vůbec nezajímá!!! *a07*
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Za 800,- neseženeš nic kvalitního ani při 2kg balení. To si radši kup 2kg sušenejch vaječnejch bílků a máš jasný složení + ušetříš, což je tady asi cílem.

Mám vybranejch pár značek, ano. Z českejch Smartlabs a ze zahraničních Reflex, Scitec, MusclePharm a Optium nutrition. Třeba od Extrifitu mi přijde dobrej jejich multivitamin a jejich tyčinky nemaj chuťově konkurenci, ale jinak najdeš od těch zmíněnejch značek lepší alternativy.

ELITE FUSION 7 2,23 kg - vícesložkový protein za 800 ,-Kč, to tom, že se to nedá se sušenými bílkami, které jsou nepoživatelné, srovnávat, o tom se snad bavit ani nebudem. Kde bereš jistotu, že scitec je třeba kvalitnější než dymatize? Já tu jistotu nemám, proto bych se nikdy neodvážil toto tvrdit.
petr616

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:

ELITE FUSION 7 2,23 kg - vícesložkový protein za 800 ,-Kč, to tom, že se to nedá se sušenými bílkami, které jsou nepoživatelné, srovnávat, o tom se snad bavit ani nebudem. Kde bereš jistotu, že scitec je třeba kvalitnější než dymatize? Já tu jistotu nemám, proto bych se nikdy neodvážil toto tvrdit.

Jezis tak si to kup, mas v penezence 800 na lepsi nemas tak co resis...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 368, 369, 370 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: