|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Korny

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | Korny: jaky sis koupil???
duke: diky za rady |
Pure Whey od Champion Nutrition - rychlej, výbornej chuťově a
Elite XT od Dymatize - pomalej
S oběma značkama mám dobrý zkušenosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | duke: diky za rady |
mas ode me PM...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Champion Nutrition,Dymatize tak tyto značky bych si vůbec nekoupil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jo champion, do toho bych taky nešel , ale co se ti nelibí na Dymatize?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Jo champion, do toho bych taky nešel , ale co se ti nelibí na Dymatize? |
Dynatize je jeste horsi nez zampion...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ja teda osobně nevím , ani jeden jsem zatím neměl , ale vidím že asi ani mít nebudu když koukám jaky to má ohlasy. Ja jen že Dymatize vypadalo jako solidní značka ... asi jen vypadalo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Ja teda osobně nevím , ani jeden jsem zatím neměl , ale vidím že asi ani mít nebudu když koukám jaky to má ohlasy. Ja jen že Dymatize vypadalo jako solidní značka ... asi jen vypadalo |
=) na Dymatize nic solidního není.... nebo co ti přijde solidní? Maj hezký obaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Mick994 napsal: | | Ja teda osobně nevím , ani jeden jsem zatím neměl , ale vidím že asi ani mít nebudu když koukám jaky to má ohlasy. Ja jen že Dymatize vypadalo jako solidní značka ... asi jen vypadalo |
=) na Dymatize nic solidního není.... nebo co ti přijde solidní? Maj hezký obaly. |
a co ti příjde nesolidního? Že mají v testech o 3 g bílkovin méně?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Reputace - průsery se souděním se s zákazníky (respektive mimosoudní dohody) - daj se k tomu najít věci na netu, ale je to vopruz
Složení - nechápu proč by vůbec někdo kupoval jejich produkty. Buď jsou levnější varianty, nebo kvalitnější. Mi napiš jeden jejich produkt a řeknu ti lepší alternativu.
Třeba z proteinů ten elite whey nemá ve složení ani napsáno co vše tam je. Asi jen 7 věcí. Navíc to má bejt izolát a je tam dost i koncentrátu. Jako nic proti koncentratu, ale na obale maj něco trošku jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: |
a co ti příjde nesolidního? Že mají v testech o 3 g bílkovin méně? |
ja nevim, chodis taky na dvanactku tam kde ti misto toho nacepujoiu desitku a jeste si tu dvanactku nauctujou ? to jsou taky jenom dva stupne ne... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Reputace - průsery se souděním se s zákazníky (respektive mimosoudní dohody) - daj se k tomu najít věci na netu, ale je to vopruz
Složení - nechápu proč by vůbec někdo kupoval jejich produkty. Buď jsou levnější varianty, nebo kvalitnější. Mi napiš jeden jejich produkt a řeknu ti lepší alternativu.
Třeba z proteinů ten elite whey nemá ve složení ani napsáno co vše tam je. Asi jen 7 věcí. Navíc to má bejt izolát a je tam dost i koncentrátu. Jako nic proti koncentratu, ale na obale maj něco trošku jinýho. |
Tak mi napiš alternativu, které koupíš 2,3 kg za 800 ,-Kč. Mě se zdá, že máš vyhraněných pár značek a druhé odsuzuješ. Kopa lidí dymatize bere a žádné problémy s tím nemá, ve finále při jedné odměrce 30 g stejně nepoznáš, jestli bereš izolát nebo koncentrát. Třeba minule si psal něco na extrifit a mě třeba příjde, že je to solidní značka.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Za 800,- neseženeš nic kvalitního ani při 2kg balení. To si radši kup 2kg sušenejch vaječnejch bílků a máš jasný složení + ušetříš, což je tady asi cílem.
Mám vybranejch pár značek, ano. Z českejch Smartlabs a ze zahraničních Reflex, Scitec, MusclePharm a Optium nutrition. Třeba od Extrifitu mi přijde dobrej jejich multivitamin a jejich tyčinky nemaj chuťově konkurenci, ale jinak najdeš od těch zmíněnejch značek lepší alternativy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
Někteří zde spíše koukají na cenu,aby protein byl co nejlevnější,ale kvalita a složení to je vůbec nezajímá!!! *a07*
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Za 800,- neseženeš nic kvalitního ani při 2kg balení. To si radši kup 2kg sušenejch vaječnejch bílků a máš jasný složení + ušetříš, což je tady asi cílem.
Mám vybranejch pár značek, ano. Z českejch Smartlabs a ze zahraničních Reflex, Scitec, MusclePharm a Optium nutrition. Třeba od Extrifitu mi přijde dobrej jejich multivitamin a jejich tyčinky nemaj chuťově konkurenci, ale jinak najdeš od těch zmíněnejch značek lepší alternativy. |
ELITE FUSION 7 2,23 kg - vícesložkový protein za 800 ,-Kč, to tom, že se to nedá se sušenými bílkami, které jsou nepoživatelné, srovnávat, o tom se snad bavit ani nebudem. Kde bereš jistotu, že scitec je třeba kvalitnější než dymatize? Já tu jistotu nemám, proto bych se nikdy neodvážil toto tvrdit.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: |
ELITE FUSION 7 2,23 kg - vícesložkový protein za 800 ,-Kč, to tom, že se to nedá se sušenými bílkami, které jsou nepoživatelné, srovnávat, o tom se snad bavit ani nebudem. Kde bereš jistotu, že scitec je třeba kvalitnější než dymatize? Já tu jistotu nemám, proto bych se nikdy neodvážil toto tvrdit. |
Jezis tak si to kup, mas v penezence 800 na lepsi nemas tak co resis...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|