|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem podrtil nohy.Byl to hodně náročnej trénink.Kafe posloužilo jako nakopávač perfektně.
Dřepy
5x10kg
5x30kg
5x40kg
5x50kg
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg-opasek
5x102kg opasek
5x104kg opasek
5x106kg-opasek pro dnešel to fakt stačilo chtěl jsem dát lehčí dřepy.Vzpřímovače ještě nejsou OK.
Výpady s j.č.
3x30 na každou nohu +12kg jednoručka
Výpady
3x30 každá noha
Bulharské dřepy
3x10 každá noha-někdy to zkusim se zátěží
Výpady na bednu
-nahoře ještě švih nohou nahoru
3x10-každá noha
Výpady s v.č.
3x30 každá noha-tady mě ty nohy málem upadli
Rumunské mrtvé tahy s v.č.
5x10 60kg
Předkopy
20x10 40kg tady jsem to fakt došťavil
Rumunské mrtvé tahy s j.č.
5x10 30kg
Zakopávání
20x10 20kg-chuťovka
Zkouška dřepů na jedné noze tzv. pistols-asi jen 4opak celkem.:D Nohy to nedávali.
Výpony na lýtka
15-20 serii po 10-20 opak.
Výpady
250 opak. PR 2x byla přestávka na prokrvení asi 2 minuty chůze jinak v kuse.-minule jsem se po 200opak nemohl hnout další den tak uvidíme.Neviom proč to dělám.:D
Krčení ramen s v.č.
3x30 30kg-jen tak lehce na protažení
Břicho
asi 4 cviky
No dneska fakt strašně moc cviků
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ILikeBike
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Neumím si představit a nezávidím ti tu svalovku zítra, po tomhle bych týden nechodil :D. A taky se divím, že takovejhle trénink ujíš s WD, to musí být taky výkon. Pěkná práce... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Dnes proběhlo vážení a měření
Váha :82,7kg
Břicho:nahoře :72cm (+1cm)-Ani moc na to nějak nedbám protože žílu pod břichem mám pořád ,takže kvalita je podle mě stejná akorát už není tak výrazný six pack.Ale to mě už nevadí.Léto skoro skončilo teď se musí něco nabalit.
Dole 75,5cm (+0,5cm)
Jinak nohy mám po včerejšku fakt hodně rozsekaný dnes už to je jen takový tahání ,ale včera večer jsem byl rád že usnu.Pokaždý když jsem se pohnul tak jsem cítil jak jsou ochablý :D .
Tady pro guru double biceps zezadu.Kvalita nic moc ale co se dá dělat.Alespoň zase nějaká jina kult. póza.Ano rostislawe kulturistická  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
Ten double ze zadu se me libi, ramena zajimavy s rukama, trapez tam leze, zacni neco delat na siroky zada, treba hrazdu a dalsi. Za 5let 100kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Arnie_one:Díkyza komentář.No šiřka u mě celkem pokulhává.Ale shyby jezdim skoro pořád jestli sleduješ log.Tak třeba časem.Jinak ramena cvičim teprve pořádně asi rok.Takže tam snad to půjde ještě nahoru.Jak si myslel těch 5let?:D JAko že t ovidíš reálně?To můj cíl je asi dostat se na 90kg v kvalitě a potom budu fakt spokojenej.Myslim tim kvalitu tak 10% tuku a břicho pod 80cm.
Naposledy upravil lukinobr dne so srpen 11, 2012 2:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes celkem nudnej trénink.Nebyla energie sice jsem spal 11hodin ale ty včerejší nohy mě dost vyšťavili.Ale tak odjel jsem to v rámci možností.Spíš taková pumpovačka.Na MT jsem ani nepomyslel.Byl jsem rád ,že jsem do tý posilky vůbec došel.
Záda+biceps
Kladka na záda (pullover s lany)
2x10x10kg
2x10x14kg
2x10x18kg
Shyby na široko
5x10 BW-1minuta pauzy.Dnes to nějak moc pumpovalo.Ze začátku jsem se na to chtěl vysrat.Shyby těžký.
Stahování kladky před hlavu
2x10x50kg
2x10x54kg
Stahování kladky za hlavu
2x10x50kg
2x10x54kg
Stahování kladky s podhametm na úzko
2x10x50kg
2x10x54kg
Stahování kladky s držákem na střed zad
2x10x50kg
2x10x54kg
No jo na záda taková pumpovačka.Ale co občas to nevadí.
Biceps s v.č.
Technicky ruce předsebe tahat to jen bicepsem a pomalu dolů i nahoru.Fakt mě ta váha stačila.
5x10 20kg
Biceps na scottovce přes kladku
5x10 každá ruka-no pumpovalo to pěkně.Tohle asi zatim nejlepší cvik na biceps zkusim ho jet teďka často,protože se mě zdá že to na biceps asi zabíra.
Výpony na lýtka
10serii po 20 opak
Krčení ramen s v.č.
3x30 20kg-tady tu váhu řešit nebudu hlavní je procítění a pálení.Zatim na to trapy reagujou pěkně.To samé můžu říct o lýtkách.Zdají se mě být trošku větši.Že by dlouhodobý problém s lýtky vyřešen? Uvidíme co s tim provedu do zimy.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes po 6 tréninkových dnech volno.Nebylo by to tak že by se mě nechtělo.Ale spíš nemám co cvičit.:D Zítra mě čeká tvrdý bench press uvidíme jak se poperu s F (test selhání)Dnes regenerace.Sachry dneska dám trošku vyšši tak kolem 400-500 udělám si špagety s něčim.
Dneska rekreační projížďka na kole
Kolo
100 minut 30-31km podle mě 1000kcal mohlo být.No co na to říct.:D Šlapalo se dobře ,počasí taky přálo.Nohy jsem krásně prokrvil ze včerejška ale stejnak jsem rád že chodim.Hold ty moje tréninky nohou jsou prostě v tomhle naprd.Ale top si vždy uvědomim až 2hý třetí den.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska další z vydařených tréninků.Opět se mě potvrdilo že MMBP je ten nejlepší program na zaostávající bench.Ať si každý tvrdí co chce ,ale u mě to je TOP.
7.Trénink MMBP
Bench press
Rozcvička do 80kg-3-5 opak
5x86kg
3x96kg příprava na test selhání-lehce vytlačeno
3x96kg-toto bylo už těžší.Následovala 5min pauza.Připrava na F-failure (test selhání)dnes jsem toho chtěl docílit ,abych dohnal efele a byl s nim na M10 105kg.
5x96kg PR -opět jsem neskutečně spokojen.Zkusil jsem i 6.opak ale nedotlačil jsem to.Tak už teď tam je progress pěkný.
Tlaky s j.č. hlavou nahoru
4x8 34kg-opět super pocit.Myslim že PRko je s 36.Tak uvidíme kam až to půjde.
Přemístění+push press
4x6 62kg
Facepulls
12x14kg
4.kola
Předpažování 8x3kg
upažování 8x3kg
upažování v předklonu 8x3kg
Pálilo to pěkně.
Francouzský tlak s EZ
3x6 34kg-už to moc lehký nebylo.Snad zvládnu ještě jedno přídání +2kg.
Scottova lavice přes kladku
4x20 4kg opět to pumpovalo skvěle.Zdá se mě že tenhle cvik je asi nejvíce izolovaný na biceps tak ho chci jet co nejčastěji.Možná postupně přidávat.
1x20 4kg lano.
Výpony na lýtka
10serii
Lehce trapézy- krčení ramen
předpažování s kotoučem 10kg
Lehce břicho
Další skvělý trénink s efelem a dalšíma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | Tak dneska další z vydařených tréninků.Opět se mě potvrdilo že MMBP je ten nejlepší program na zaostávající bench .Ať si každý tvrdí co chce ,ale u mě to je TOP.
7.Trénink MMBP |
| lukinobr napsal: |
6.trénink MMBP
Bench press
2x2 100kg-super pocit.První serie šla hodně lehce přišlo mě to pocitově jako 90kg |
post z dalšího dne:
| lukinobr napsal: | Tak dneska jsem uvažoval o tréninku.Nakonec jsem ho dal.
Nohy+lehce ramena
Dřepy
2x120kg -pásek tohle už bylo hodně těžký druhé opak bylo trošku s dopomocí
|
Neber to jako kritiku, jen mě hodně zaráží, že bereš benchpress jako svou slabinu přitom na něm dáváš o pětinu míň než na dřepu, což mi naopak příjde jako pravý opak - tedy že BP ti celkem jde v poměru k dalším těžkým cvikům. Né že by to snad byla meta 1,5xBW, ale tak to je spíš otázka času. A nechtěl jsem tím ani říct, že máš slabé nohy. Jen to, že si nemyslím, že by byl bench tvou slabinou. Jsem zvědavý, co napíšeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Vidlák:Nebudeš tomu věřit.:D Ale fakt jsem si řikal tak schválně koho to nenechá klidným.  Ten zaostávající bench jsem mířil na ty který s nim mají opravdu problém.Např. že davají na tah 180 a bench mají jen 90-100kg.VIm že jsem to napsal trošku divně ale vše má svůj smysl.Jinak o dřepu to dávno vím vůbec si mě tím nepřekvapi.Jsem ,ale rád že reaguješ.Ten dřepo až se do toho dostanu tak to bude taky dobrý ,ale jedu to bez bandáží a tak.Nemám ani dřepovací klec možna kdyby byla bylo by to o nečem jiném.Díky za názor.Stotožnuju se s ním.Bench jako slabinu neberu.Chci aby to byla moje nejsilnější stránka.Takže teďka táhnu na 120kg pro 1opak.Nějak mě ani nezaráží že maxko na dřep mám jen o 10 kg víc.:D Prostě to není moje priorita.Nohy rostou a snad bude růst i váha.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
2.fáze
Super dneska.Jsem rád že píšu.Dnes jsem to asi trošku přehnal.Ale co se dá dělat.:D
Kliky na široko se zátěží
10xBW
10xBW+5kg
10xBW+10kg
10xBW+15kg
10xBW+20kg
10xBW+25kg
5xBW+30kg
5xBW+35kg
5xBW+40kg
3xBW+50kg tak tohle bych nepřál nikomu nemohl jsem se za boha nadechnout.Byl to neskutečný tlak.
(78opak.)
Kliky na široko
Uchop velký,dotknutí hrudníku o zem a do proplých rukou,snažil jsem se mít zadek výš než záda atd.Prostě klasický dobrý klik.
Jel jsem to po 10 opak.
10x10 (100opak) 5:10
10X10 (200opak.) 13:25
10x10 (300opak.) 29:51
10x10 (400opak.) 42:20
10x10 (500opak.) 56:10
Kliky na úzko
5x10 (50.opak)
Biceps na scottovce na kladce
10x10 4kg
Výpony na lýtka
20x30 opak (600opak.)
Kliky hlavou nahoru
5x10 (50opak.)
Kliky hlavou dolů
5x10 (50opak.)
Za dnešek celkem 678 kliků a jsem fakt rád že to zapíšu do logu.Nedá se to ani popsat.Ale užil jsem si to.Ranní váha 83,6 a břicho zůstává stejné (72,76cm)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Takže příště dáváš semnou klikový půlmaraton  paráda
nejdřív jsem četl shyby na široko, skoro mi vypadla huba z pantů
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
to je 2100 kliků a máš na to celý den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|