|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | to je jasny, ale vychazim z jejich zazracnyho popisu:
"PROGENEX More Muscle significantly enlarges the diameter of your muscles, so that you see dramatic increases in both muscle size and strength. Taken immediately after training, PROGENEX More Muscle greatly enhances protein synthesis in key Type II muscle fibers, where hypertrophic response, or "enlargement" takes place, and has been shown to produce DOUBLE the strength gains relative to conventional whey protein isolates. "
pritom je to obycejny hydro, jeste naredeny + je tam trocha bcaa, tudiz mi to prijde jako podel na lidi za tu cenu. |
Já jedu hlavně na recovery a to mi fakt sedí, necítím se zdaleka tak utahanej i když teď trénuju víc než obvykle. Nicméně More Muscle mám taky.
Cenová politika firmy je zajímavá už z hlediska toho, že v USA mají v dolarech stejné ceny jako v euro ...??? ale 5-6 Kč rozdíl měny na 69 dolarech je docela dost. Sděluji první dojmy a zkušenosti z nejbližšího okolí a kamarád, který to prodává ve svém gymu sleduje nárůst zájmu - prodeje ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 11:01 am Předmět: 14/8/2012 |
|
|
dnes jsem se poprvé odhodlal na "Diane"
HSPU jsou spolu s MU nejprůserovějším cvikem, nicméně v poslední době jim věnuji více péče. Naučil jsem se obstojně kipping a tak svých 100kg i zvládnu párkrát postavit ke zdi nohama nahoru .-)
takže 1. Diane (příště to bude jistě o hodně lepší :-))
21-15-9
102kg Mrtvý tah
HSPU
14:42 já to dokázal !!
nejlepší bylo, že jsem při 9x mrtvý tah přemýšlel nad tím jestli jsem opravdu udělal 15x HSPU, jestli to nebylo jen 9x :-), tak jsem v posledním kole dal 15x. Jasně celý je to na ..., ale dal jsem to poctivě, pokud jsem se nahoře neudržel, dělal jsem nové op.
WOD:
12min AMRAP
20x Thruster (2x20kg kettlebell)
60x DU
20x burpee over box
60x DU
20x 24kg kettlebell swing
60x Du
20x klik
60x DU
1 kolo + 74
... ano je to modifikace WOD 1, na Beast Challenge 1/9/2012 v Ústí n.Orlicí .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
Tak ta Diane je fakt otresna  , kdyz si rikal, ze ti ty HSPU nejdou, tak jsem ti moc neveril, ale ted uz vidim, ze to fakt neni dobre. Ale tak postavil ses svemu nejvetsimu nepriteli a to se ceni, casem se ty HSPU zlepsi a ve vyslednem case ti zmizne ta 1cka a bude to za 4:42 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Tak ta Diane je fakt otresna , kdyz si rikal, ze ti ty HSPU nejdou, tak jsem ti moc neveril, ale ted uz vidim, ze to fakt neni dobre. Ale tak postavil ses svemu nejvetsimu nepriteli a to se ceni, casem se ty HSPU zlepsi a ve vyslednem case ti zmizne ta 1cka a bude to za 4:42 :-) |
... fakt moc ftipnej
Já si nevymýšlím a budu na tom pracovat a nedám jim nic zadarmo ...
První cíl je dostat se pod 10 minut do konce roku.
4:42? ses pos ... .-)
Díky cením si to. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:27 am Předmět: 15/8/2012 |
|
|
Dnes kluci z Reebok CFFC oznámili kvalifikační tréninky a jelikož je termín do 22/8 a já dnes jedu na dovču, nezbylo mi než to napálit před odjezdem a oba najednou .-)
WOD 1:
5 kol na čas (limit 12 minut)
60kg velká činka
12x Mrtvý tah
9x Hang Power Clean
6x Push Jerk
WOD 2:
(limit 18 minut)
50x Jumping Pull Up
100x Klik
200x Dřep
Omlouvám se, ale celkové časy nezveřejním. Jen ať se "konkurence" snaží v "bezvědomí" ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:34 am Předmět: Re: 15/8/2012 |
|
|
jak vypadaji v tvem podani ty skakane shyby? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:39 am Předmět: Re: 15/8/2012 |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jak vypadaji v tvem podani ty skakane shyby? |
No tak jak je ukazují na instruktážním videu .-) zápěstí má být 3cm nad hrazdou při napnutých nohách. Dole natažené ruce a výskok - brada nad hrazdu ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:43 am Předmět: Re: 15/8/2012 |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jak vypadaji v tvem podani ty skakane shyby? |
No tak jak je ukazují na instruktážním videu .-) zápěstí má být 3cm nad hrazdou při napnutých nohách. Dole natažené ruce a výskok - brada nad hrazdu ... |
dekuji, jeste jedna vsetecna otazka, jedes to v tahu (shyby kliky drepy)? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:51 am Předmět: Re: 15/8/2012 |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Stepartin FKF napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jak vypadaji v tvem podani ty skakane shyby? |
No tak jak je ukazují na instruktážním videu .-) zápěstí má být 3cm nad hrazdou při napnutých nohách. Dole natažené ruce a výskok - brada nad hrazdu ... |
dekuji, jeste jedna vsetecna otazka, jedes to v tahu (shyby kliky drepy)? |
:-) no musel jsem je to na čas, takže pokud možno neodpočívat, což se mi při klikách teda rozhodně nedaří :-)) vyskakovaný shyby to je hned a dřepy 200ks na jeden zátah to je povinnost ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:57 am Předmět: Re: 15/8/2012 |
|
|
jj, dekuju za objasneni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:04 pm Předmět: DOVOLENÁ |
|
|
16-23.8. jsem se rekreoval, nicméně 5 tréninků jsem stihl. -)
angličáky, běhy, kliky, shyby na břevně fotbalové brány .-), doubly, výpady v chůzi, HSPU ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:12 pm Předmět: 24/8/2012 |
|
|
50 BURPEE 2:14min
5 KOL
5x 52kg Hang Squat Snatch
20x Push up (odlepený dlaně dole)
20x Sed leh
bez času
3 minuty rest
interval 500m veslo / 1min rest 3 RDS
1:36,4 1:37,6 1:38,4
DRUHÁ FÁZE
každou minutu
10x DIP v kruzích
+ max Doubleunders do 500 DU
1. minuta jen DU
celkový čas: za chvíli jdu na to .-) ... tááákže 13:57 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:53 am Předmět: 25/8/2012 |
|
|
"mini maraton"
6,8km běh (do tělocvičny)
100x 102kg dřep
100x 102kg mrtvý tah
100x52kg push press
6,8km kolo (z tělocvičny)
čas 1hod 45min 34sec
Trasa přes město se ráno dala proběhnout v pohodě, ale okolo 9hod na kole to nebyla zrovna ideální "trasa závodu" .-)
Po delší době zase jeden výživný trénink ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 9:13 am Předmět: Re: 25/8/2012 |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | "mini maraton"
100x 102kg dřep
100x 102kg mrtvý tah
100x52kg push press
čas 1hod 45min 34sec
Trasa přes město se ráno dala proběhnout v pohodě, ale okolo 9hod na kole to nebyla zrovna ideální "trasa závodu" .-)
Po delší době zase jeden výživný trénink ... |
super vykon, jak dlouho ti trvala ta cast v posilce? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 11:07 am Předmět: Re: 25/8/2012 |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Stepartin FKF napsal: | "mini maraton"
100x 102kg dřep
100x 102kg mrtvý tah
100x52kg push press
čas 1hod 45min 34sec
Po delší době zase jeden výživný trénink ... |
super vykon, jak dlouho ti trvala ta cast v posilce? |
týjo, byl jsem rád, že žiju, ale myslím že asi 52-53 minut od doběhnutí po odjezd na kole. Bylo tam "rozcvičení na dřepy", protože jsem nechtěl riskovat zvostra na 102kg a samozřejmě jsem si vše chystal sám, push press byl z podlahy. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|