| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peix
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 3:43 pm Předmět: Svalová asymetrie |
|
|
Dobrý den, doktor mi řekl, že mám svalovou asymetrii, mám pravou polovinu těla silnější a objemnější než tu levou a chtěl bych to dohnat. Mám tedy více zatěžit levou (slabší) stranu a pravou cvičit s menšíma váhama? Taky mám přetažené trapézové svaly, co to znamená?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
jo klasika skoliotický držení těla -na netu je o tom dost informací i i jak cvičit -hlavně protahujej a zajdi za fyzioterapeutem abs věděl jaký svaly a jak _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:30 pm Předmět: rada |
|
|
Hoši, takže co mi radíte? S tím fyzioterapeutem se zkontaktovat zkusím, na net se taky mrknu :) Ale jinak díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
Cvičit na obě strany stejně a netrápit se tím  V čem máš objemnější tu jednu stranu? Prsa? Ruce? Nohy? Všechno? S tou sílou je to jasný. Každej má jednu stranu silnější než druhou.
JJinak té asymetrii dej čas, aby se to postupně zlepšilo. Chce to trpělivost, není to něco co zmizí za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
no větší mám pravou: ruku, prso, rameno, záda
levou: nohu
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
já měl levou stranu silnější ( ruce, prsa, nohy, břicho ) a trénoval jsem asi 3 měsíce, tak že jsem si na levou nakládal o cca 2kg víc nebo víc opakování a srovnalo se to ( noha je pořád slabší, ale při dřepech se to ztratí )
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon