|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukbi
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Úplně se vším to tak je Vždy to počítej z produktu před úpravou |
Jasně.Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
Doporučil bych ti větší snídani a menší svačiny, snídaně je velké jídlo a mělo by obsahovat cca 1/3 denního příjmu sacharidů, takže klidně si dej o 100g vloček víc, třeba jen ten jogurt na svačinu a 1 kousek pečiva ( nebo racio/jiné chlebíčky můžu doporučit ) se šunkou/sýrem.
Mléčnou rýži vaříš doma nebo kupuješ? ta kupovaná bude mít totiž spoustu cukrů.
Ten tvaroh před spaním se bere jako druhá večeře a někde jsem četl, že tvaroh má nevyvážené spektrum aminokyselin a že je vhodné ho doplnit vejcem, takže jím půl vaničky a vejce
Pokud si po posilce dáváš nějakou formu gaineru, tak to musíš započítat do denního přijmu živin a počítat to jako jednu svačinu, ale vím jak je to s otevíracíma dobama posilek
A nakonec uvařená rýže a těstoviny váží zhruba 3x tolik co syrová ( záleží jak moc to vaříš, ale toto je orientační )
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | Doporučil bych ti větší snídani a menší svačiny, snídaně je velké jídlo a mělo by obsahovat cca 1/3 denního příjmu sacharidů, takže klidně si dej o 100g vloček víc, třeba jen ten jogurt na svačinu a 1 kousek pečiva ( nebo racio/jiné chlebíčky můžu doporučit ) se šunkou/sýrem.
Mléčnou rýži vaříš doma nebo kupuješ? ta kupovaná bude mít totiž spoustu cukrů.
Ten tvaroh před spaním se bere jako druhá večeře a někde jsem četl, že tvaroh má nevyvážené spektrum aminokyselin a že je vhodné ho doplnit vejcem, takže jím půl vaničky a vejce
Pokud si po posilce dáváš nějakou formu gaineru, tak to musíš započítat do denního přijmu živin a počítat to jako jednu svačinu, ale vím jak je to s otevíracíma dobama posilek
A nakonec uvařená rýže a těstoviny váží zhruba 3x tolik co syrová ( záleží jak moc to vaříš, ale toto je orientační ) |
No na snídani jsem rád že sním aspoň těch 50g vloček a mám fakt dost Dnes jsem měl třeba na svačinu 2 krajíce tmavého chleba s cottagem.A na odpolední sváču zase 2 krajíce tmavého pečiva s eidamem.Mléčnou rýži kupuju.Máš nějaký recept jak udělat mléčnou rýži??A vejce do tvarohu dáváš syrové i se žloutkem?A ty jíš půl vaničky jaké?500g nebo 250g?Po posilování si dávám pouze buď banán nebo 2 jablka které mám v příjmu započítané.Cvičím zatím doma.A s těma těstovinama a rýži mi to už bylo vysvětleno Jinak zkusím napsat dnešní jídelníček.Jestli by jste mi ho zhodnotili.
50g vloček+mléko 200ml+1 vařené vejce na tvrdo
2x tmavý chléb+cottage+banán
rýže 100g+kuřecí maso 100g+zelenina
2x tmavý chléb+eidam+zelenina+mléčná rýže 100g
těstoviny 100g+3ks vejce+zelenina
Na noc 250g tvarohu a přes den jsem měl ještě hrst lískových ořechů.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
No na snídani jsem rád že sním aspoň těch 50g vloček a mám fakt dost  Dnes jsem měl třeba na svačinu 2 krajíce tmavého chleba s cottagem.A na odpolední sváču zase 2 krajíce tmavého pečiva s eidamem.Mléčnou rýži kupuju.Máš nějaký recept jak udělat mléčnou rýži??A vejce do tvarohu dáváš syrové i se žloutkem?A ty jíš půl vaničky jaké?500g nebo 250g?Po posilování si dávám pouze buď banán nebo 2 jablka které mám v příjmu započítané.Cvičím zatím doma.A s těma těstovinama a rýži mi to už bylo vysvětleno  Jinak zkusím napsat dnešní jídelníček.Jestli by jste mi ho zhodnotili.
50g vloček+mléko 200ml+1 vařené vejce na tvrdo
2x tmavý chléb+cottage+banán
rýže 100g+kuřecí maso 100g+zelenina
2x tmavý chléb+eidam+zelenina+mléčná rýže 100g
těstoviny 100g+3ks vejce+zelenina
Na noc 250g tvarohu a přes den jsem měl ještě hrst lískových ořechů.[/quote]
Ten jídelníček je hezký. Mléčná rýže se vaří tak, že rýži uvaříš v mléce a trošku jí rozvaříš, aby z ní byla kaše. Potom dochutíš třeba medem, kompotem nebo jakýmkoliv ovocem. Víc než 250 gr tvarohu nemá večer cenu dávat. Vajíčko vždycky tepelně upravené.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
Pridej na snidani  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
50g a máš už dost ... zajímavé
Ne že bych tě nabádal k přejídání, každý sme jiný , ale snídaně je základ, já svýmu tělu dát po ránu, po více jak 8 hodinách spánku, jedno vejce s hrstí vloček , tak jsem si jistej že by mě poslalo do háje raz dva
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | 50g a máš už dost ... zajímavé
Ne že bych tě nabádal k přejídání, každý sme jiný , ale snídaně je základ, já svýmu tělu dát po ránu, po více jak 8 hodinách spánku, jedno vejce s hrstí vloček , tak jsem si jistej že by mě poslalo do háje raz dva |
No jako fakt.Dělám si ovesnou kaši je to 50g vloček,200ml mléka sladidlo a skořice.To sním,svačinu mám až v 8 což je za 3 hoďky a pořád necítím hlad.Je to fakt na mě moc no když přidám tak se pobleju
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
Ještě mě napadl jeden dotaz.Když si dávám např. tu ovesnou kaši, tak mám započítat bílkoviny a sacharidy jak od vloček tak i od mléka do výpočtu ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | Ne, jenom mléko |
No co jsem se zeptal no aspoň jsem chytřejší
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Lukbi
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | Já doufám, žes mě pochopil správně |
no podle smajla bych řek že obojí
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
je pravda, že svaly nejvíce rostou v období života člověka od 20 do 25 let (+-)? nedávno jsem četl o dospívání a tato myšlenka mě zaujala...
Naposledy upravil kuše dne st srpen 15, 2012 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
nauc se do sebe nacpat toho na snidani hodne, nebudes mit pak pres den hlad a mas na snidani malo bilkovin
tvaroh jim 250g vanicky, pokud mas doma slipky tak klidne syrove jinak radsi ne
po posilce si dej klidne 3 ty banany
Jinak jídelníček solidní, jen ta snídaně no a klidně přidej na mase na oběd, zkus občas jíst játra, jsou levná chutná a výživná, taky ryby nejsou odvěci.
Ta mléčná rýže se dá buď vařit přímo v mléce, ale musíš to pořád míchat, jinak to připálíš nebo ji uvaříš normálně a pak do toho naleješ trochu mléka a rozvaříš to v tom. Doporučuji skoříci a jablko ( osladit tak 3ma tab sladidla )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|