Nabrání svalové hmoty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabrání svalové hmoty  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nabrání svalové hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukbi

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Úplně se vším to tak je Vždy to počítej z produktu před úpravou

Jasně.Díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučil bych ti větší snídani a menší svačiny, snídaně je velké jídlo a mělo by obsahovat cca 1/3 denního příjmu sacharidů, takže klidně si dej o 100g vloček víc, třeba jen ten jogurt na svačinu a 1 kousek pečiva ( nebo racio/jiné chlebíčky můžu doporučit ) se šunkou/sýrem.

Mléčnou rýži vaříš doma nebo kupuješ? ta kupovaná bude mít totiž spoustu cukrů.

Ten tvaroh před spaním se bere jako druhá večeře a někde jsem četl, že tvaroh má nevyvážené spektrum aminokyselin a že je vhodné ho doplnit vejcem, takže jím půl vaničky a vejce

Pokud si po posilce dáváš nějakou formu gaineru, tak to musíš započítat do denního přijmu živin a počítat to jako jednu svačinu, ale vím jak je to s otevíracíma dobama posilek

A nakonec uvařená rýže a těstoviny váží zhruba 3x tolik co syrová ( záleží jak moc to vaříš, ale toto je orientační )
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
Doporučil bych ti větší snídani a menší svačiny, snídaně je velké jídlo a mělo by obsahovat cca 1/3 denního příjmu sacharidů, takže klidně si dej o 100g vloček víc, třeba jen ten jogurt na svačinu a 1 kousek pečiva ( nebo racio/jiné chlebíčky můžu doporučit ) se šunkou/sýrem.

Mléčnou rýži vaříš doma nebo kupuješ? ta kupovaná bude mít totiž spoustu cukrů.

Ten tvaroh před spaním se bere jako druhá večeře a někde jsem četl, že tvaroh má nevyvážené spektrum aminokyselin a že je vhodné ho doplnit vejcem, takže jím půl vaničky a vejce

Pokud si po posilce dáváš nějakou formu gaineru, tak to musíš započítat do denního přijmu živin a počítat to jako jednu svačinu, ale vím jak je to s otevíracíma dobama posilek

A nakonec uvařená rýže a těstoviny váží zhruba 3x tolik co syrová ( záleží jak moc to vaříš, ale toto je orientační )

No na snídani jsem rád že sním aspoň těch 50g vloček a mám fakt dost Dnes jsem měl třeba na svačinu 2 krajíce tmavého chleba s cottagem.A na odpolední sváču zase 2 krajíce tmavého pečiva s eidamem.Mléčnou rýži kupuju.Máš nějaký recept jak udělat mléčnou rýži??A vejce do tvarohu dáváš syrové i se žloutkem?A ty jíš půl vaničky jaké?500g nebo 250g?Po posilování si dávám pouze buď banán nebo 2 jablka které mám v příjmu započítané.Cvičím zatím doma.A s těma těstovinama a rýži mi to už bylo vysvětleno Jinak zkusím napsat dnešní jídelníček.Jestli by jste mi ho zhodnotili.

50g vloček+mléko 200ml+1 vařené vejce na tvrdo
2x tmavý chléb+cottage+banán
rýže 100g+kuřecí maso 100g+zelenina
2x tmavý chléb+eidam+zelenina+mléčná rýže 100g
těstoviny 100g+3ks vejce+zelenina
Na noc 250g tvarohu a přes den jsem měl ještě hrst lískových ořechů.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No na snídani jsem rád že sním aspoň těch 50g vloček a mám fakt dost Dnes jsem měl třeba na svačinu 2 krajíce tmavého chleba s cottagem.A na odpolední sváču zase 2 krajíce tmavého pečiva s eidamem.Mléčnou rýži kupuju.Máš nějaký recept jak udělat mléčnou rýži??A vejce do tvarohu dáváš syrové i se žloutkem?A ty jíš půl vaničky jaké?500g nebo 250g?Po posilování si dávám pouze buď banán nebo 2 jablka které mám v příjmu započítané.Cvičím zatím doma.A s těma těstovinama a rýži mi to už bylo vysvětleno Jinak zkusím napsat dnešní jídelníček.Jestli by jste mi ho zhodnotili.

50g vloček+mléko 200ml+1 vařené vejce na tvrdo
2x tmavý chléb+cottage+banán
rýže 100g+kuřecí maso 100g+zelenina
2x tmavý chléb+eidam+zelenina+mléčná rýže 100g
těstoviny 100g+3ks vejce+zelenina
Na noc 250g tvarohu a přes den jsem měl ještě hrst lískových ořechů.[/quote]

Ten jídelníček je hezký. Mléčná rýže se vaří tak, že rýži uvaříš v mléce a trošku jí rozvaříš, aby z ní byla kaše. Potom dochutíš třeba medem, kompotem nebo jakýmkoliv ovocem. Víc než 250 gr tvarohu nemá večer cenu dávat. Vajíčko vždycky tepelně upravené.
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super zkusím si tu rýži udělat.Díky za zhodnocení.Učím se
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pridej na snidani .
Mick994

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

50g a máš už dost ... zajímavé
Ne že bych tě nabádal k přejídání, každý sme jiný , ale snídaně je základ, já svýmu tělu dát po ránu, po více jak 8 hodinách spánku, jedno vejce s hrstí vloček , tak jsem si jistej že by mě poslalo do háje raz dva
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
50g a máš už dost ... zajímavé
Ne že bych tě nabádal k přejídání, každý sme jiný , ale snídaně je základ, já svýmu tělu dát po ránu, po více jak 8 hodinách spánku, jedno vejce s hrstí vloček , tak jsem si jistej že by mě poslalo do háje raz dva

No jako fakt.Dělám si ovesnou kaši je to 50g vloček,200ml mléka sladidlo a skořice.To sním,svačinu mám až v 8 což je za 3 hoďky a pořád necítím hlad.Je to fakt na mě moc no když přidám tak se pobleju
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mě napadl jeden dotaz.Když si dávám např. tu ovesnou kaši, tak mám započítat bílkoviny a sacharidy jak od vloček tak i od mléka do výpočtu ne?
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, jenom mléko
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Ne, jenom mléko

No co jsem se zeptal no aspoň jsem chytřejší
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já doufám, žes mě pochopil správně
Lukbi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Já doufám, žes mě pochopil správně

no podle smajla bych řek že obojí
kuše

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je pravda, že svaly nejvíce rostou v období života člověka od 20 do 25 let (+-)? nedávno jsem četl o dospívání a tato myšlenka mě zaujala...

Naposledy upravil kuše dne st srpen 15, 2012 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
honzaj95

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nauc se do sebe nacpat toho na snidani hodne, nebudes mit pak pres den hlad a mas na snidani malo bilkovin

tvaroh jim 250g vanicky, pokud mas doma slipky tak klidne syrove jinak radsi ne

po posilce si dej klidne 3 ty banany

Jinak jídelníček solidní, jen ta snídaně no a klidně přidej na mase na oběd, zkus občas jíst játra, jsou levná chutná a výživná, taky ryby nejsou odvěci.

Ta mléčná rýže se dá buď vařit přímo v mléce, ale musíš to pořád míchat, jinak to připálíš nebo ji uvaříš normálně a pak do toho naleješ trochu mléka a rozvaříš to v tom. Doporučuji skoříci a jablko ( osladit tak 3ma tab sladidla )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabrání svalové hmoty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: