|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To jsi blbě informovanej, já se vyžral do vepře, a bylo mi ze sebe tak blivno, že jsem si řek, že touhle cestou kráčet nechci :) A obzvlášť mi otevřelo oči potkat naživo Martina Šťastnýho, kterej nepotřebuje vážit 120+, aby dřepoval 290 |
Jo, tak to jsem blbě informovanej, buď seš vepř, nebo kostlivec, každopádně svaly ani síla nejsou nikde
Jo Martin Šťastnej při cca 80kg dřepuje 290 benčuje 200 (?) a tahá 300 (?) ale nechápu co ho sem motáš, to že někdo má určitý předpoklady neznamená že je má každej. až mi ukážeš, jak při 80ti kilech dřepneš 290, tak se ti pokloním a omluvím se. bohužel, to se nikdy nestane...
Zase aby sis nemyslel, tak to není hříčka přírody, takových lidí je víc..třeba kamarád, do 83kg a taky má uznanej dřep 295, a to je to ještě junior..
A nějak jsi zamluvil ten běh, už se ti nechce, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
Smíš to natočit a dát na youtube :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Smíš to natočit a dát na youtube :) |
Aha, to bylo řečí jako že bych to dělal pro svoje potěšení ne?
když přijedeš tak klidně, jinak se na tebe můžu leda tak vysrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že já nejsem ochotnej jezdit do Jihlavy a ty na Mělník, jsme se asi narazili na argumentační zeď :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Octopuss je postizenej kokot a je to obecne znamej fakt uz dlouho, nevim proc to resis grogy.
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Octopuss je postizenej kokot a je to obecne znamej fakt uz dlouho, nevim proc to resis grogy. |
to ví snad tady každej, každyho kritizuje přitom sám vypadá a chová se jak idiot ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Vzhledem k tomu, že já nejsem ochotnej jezdit do Jihlavy a ty na Mělník, jsme se asi narazili na argumentační zeď :P |
Na Mělníku jsem byl a tam je dost krize ty posilovny.Promiň,ale ty se tady fakt víš prezentuješ jako kecka a myslím,že si dovoluješ jen přes web.Alespoň tak vypadáš...i když tady už bylo tolik falza fotek a povídek,že jeden neví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Octopuss napsal: | | Smíš to natočit a dát na youtube :) |
Aha, to bylo řečí jako že bych to dělal pro svoje potěšení ne?
když přijedeš tak klidně, jinak se na tebe můžu leda tak vysrat |
Ty jsi z Jihlavy?Kdo tady je tak silnej?Já tady znám spíš průměrný a podprůměrný borce.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Octopuss- Tys se mnou chtěl běhat, ne já s tebou...ale bylo mi jasný, že to byly jen takový kecy do větru...
gObla, Majesty- Díky, vidím to podobně.
Bara- Jo jsem z jihlavy, nevím na co přesně narážíš, zas tak silnej, abych nějak vyčníval, nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Octopuss napsal: | | Vzhledem k tomu, že já nejsem ochotnej jezdit do Jihlavy a ty na Mělník, jsme se asi narazili na argumentační zeď :P |
Na Mělníku jsem byl a tam je dost krize ty posilovny.Promiň,ale ty se tady fakt víš prezentuješ jako kecka a myslím,že si dovoluješ jen přes web.Alespoň tak vypadáš...i když tady už bylo tolik falza fotek a povídek,že jeden neví. |
Přesně tak, já jsem typickej internetovej hrdina, v reálu panic a obtloustlý gýk. Ale pointa je/byla poněkud jinde :)
grogy: já s tebou běhat nechci, jediný co tvrdím je, že jakkoli máš na svůj věk sílu jako kráva, jsi úplně zbytečně tlustý prase s naprosto nulovou fyzičkou. To je celý.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Pokud se mnou uběhneš 3km, s radostí se ti veřejně omluvím, že jsem si troufnul pochybovat o tvojí fyzičce, když v 17ti vypadáš jako vepř :) |
| Octopuss napsal: |
grogy: já s tebou běhat nechci, jediný co tvrdím je, že jakkoli máš na svůj věk sílu jako kráva, jsi úplně zbytečně tlustý prase s naprosto nulovou fyzičkou. To je celý. |
takže už nechceš? hele je to trapný, fakt
Furt jsi mi nevysvětlil kde bereš ty informace, víš o mě kulový, a meleš o věcech do kterých ti je hovno, zkus o sobě někdy přemejšlet
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Octoprde, v jedne veci mas pravdu, take nejsem zastancem toho, co grogy dela a nepovazuji to za zcela zdrave a pro zivot prakticke, ovsem uvedom si, ze je to jen jeho vec, bud na to casem prijde sam a zacne s tim neco delat, protoze mu to z nejakeho duvodu bude vadit / omezovat ho to , at uz ty duvody budou zdravotni a nebo treba prehodnoti sve treninkove i zivotni priority a nebo ne a pojede si touhle cestou dal. Ted ma vylozene silove ambice, je v nich celkem uspesny a jeste to muze nekam dotahnout. Proc ne kdyz ma telanet a bavi ho to. Nepotrebuje six pack a fyzicku. Kdyz se podivas na powerliftery v tezsich vahovych kategoriich, tak jsou to vicemene vsichni lide s vyssim % telesneho tuku (nechci rict primo vyzrany prasata :) ). Tohle je ted proste jeho priorita, jde si tvrde za tim se vsim vsudy, i kdyz nerikam, ze by to mozna s tim vyziranim se neslo delat trochu rozumneji, ale je tak zrejme spokojenej, nevadi mu to, takze nevim, proc tu do nej soustavne rejes. Uz je to z tve strany trochu otravne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octoprde, v jedne veci mas pravdu, take nejsem zastancem toho, co grogy dela a nepovazuji to za zcela zdrave a pro zivot prakticke, ovsem uvedom si, ze je to jen jeho vec, bud na to casem prijde sam a zacne s tim neco delat, protoze mu to z nejakeho duvodu bude vadit / omezovat ho to , at uz ty duvody budou zdravotni a nebo treba prehodnoti sve treninkove i zivotni priority a nebo ne a pojede si touhle cestou dal. Ted ma vylozene silove ambice, je v nich celkem uspesny a jeste to muze nekam dotahnout. Proc ne kdyz ma telanet a bavi ho to. Nepotrebuje six pack a fyzicku. Kdyz se podivas na powerliftery v tezsich vahovych kategoriich, tak jsou to vicemene vsichni lide s vyssim % telesneho tuku (nechci rict primo vyzrany prasata :) ). Tohle je ted proste jeho priorita, jde si tvrde za tim se vsim vsudy, i kdyz nerikam, ze by to mozna s tim vyziranim se neslo delat trochu rozumneji, ale je tak zrejme spokojenej, nevadi mu to, takze nevim, proc tu do nej soustavne rejes. Uz je to z tve strany trochu otravne. |
Sice nemůžu říct že bych se vším cos napsal souhlasil, ale více méně je to rozumnej názor, kterej beru.
A prosím už konec diskuze na tohle téma, pokud to někoho ještě trápí, může mi to poslat přes sz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
Každá specializace sebou přínáší určité deformace. Grogy se specializuje, tudíž upřednostňuje jedno (sílu) před druhým (vzhledem či vytrvalostí). Nevím co je na tom divného či hanlivého. Sprinter neuběhne maraton. Ani koulař, ani oštěpař, ani vítěz Tour de France.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Každá specializace sebou přínáší určité deformace. Grogy se specializuje, tudíž upřednostňuje jedno (sílu) před druhým (vzhledem či vytrvalostí). Nevím co je na tom divného či hanlivého. Sprinter neuběhne maraton. Ani koulař , ani oštěpař, ani vítěz Tour de France. |
Hou hou :D Jedného poznám, ale tak robil to až po skončení kariéry guliarskej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|