Bolest ramena

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaufly

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 11:20 am    Předmět: Bolest ramena Odpovědět s citátem

Zdravím, poslední rok mě celkem často doprovází bolest ramen.. někdy mě pár dní potréninku začne tak krutě bolet rameno že nemůžu ani zvednout ruku.. né že by se mi to stávalo jen na jedné straně, ale na obou a bolest přetrvává klidně i týden.. máte s tím někdo zkušenosti...? je to třeba že bych si Skřípnutý nerv..? dá se tomu nějak zamezit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anty

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, zalezi jaky mas plan a nejaky cvik asi delas spatne nebo si nakladas moc
a taky je mit dobre rozvinute stred dletovou cast ramene a zadni.

( Me bolivalo rameneno kdyz jsem jel plan zada ramne a tricak. A diky memu deniku jsem zjistil ze u tricaku kdyz stahuju lano, tak jsem moc vystrkoval lokty dopredu chtel jsem max rozsah pohybu tak jsem to tak delal ale je vazne lepsi nepatrne :) jsem to asi tahal ramenama :D )

Musis premyslet co delas a po jakym planu te zacne bolet.

a zkus trenovat rameno pomoci dislokace a kubanskych tlaku aby se ti do kloubu dostali zivyny ale spocatku u dislokace opatrne jed zpocatku sirsi uchop a mit po celou dobu napnuty

jinak procti si na ronim 27 tipů pro zdravější ramena (dal bych ti odkaz ale bohuzel mam malo prispevku odkazy muzu posilat az mam 10 :D)tam urcite neco najdes a i II cast.
Snad ti to trosku pomuze

A nebo taky ze jsi nedal dlouhy odpocinek a jel hnedka dalsi den trenink muze to byt vic faktoru ale musis telu naslouchat a zkouset co mu dela dobre a co ne. A resit hned problem.

Jinak zajdi za fyzioterapeutem a pokud je to skriply nerv tak 2-3 mesice mit rameno v klidu a mazat ibalginem a musi byt v teple nesmi prochladnout. Ale podle me priznaky tomu tak nasvedcuji kdyz nemuzes ani dat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: