|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TRX

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Jestli mám být upřímný, taky se mi to moc nezdá.
Neříkám, že je to špatné, ale radši bych si pořídil medicimbal (ano, vím že je těžší, ale doma na tom nezáleží, pokud se nikam netahá), s kterým procvičím CORE dostatečně a pořádně. A možná to bude ještě levnější.
edit: TO STOJÍ 3500kč?  ...medík bude 4x levnější. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červen 09, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Po přečtení všech příspěvků a tý trapný reklamy paní majitelky fitka, a ultra debilní zmínce o okopírování a amerických právnících vím zcela přesně, co si nikdy nekoupím.
P.S. Věří tomu člověku někdo ujišťování, že se jen snaží udělat "fanklub" a jinak s tím nemá nic společnýho? Já teda ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
jasne ze s tym nema nic spolocne,preto ma nick trx,fotku trx a cituje z oficialnej trx stranky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
happylumpy
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 11:21 pm Předmět: TRX trénink |
|
|
spusta videí, fotek a super článků najdete na českém webu TRX systému . Doporučuji navštívit sekci TRX cviky nebo TRX Trénink . Je tam toho docela dost a každou chvíli tam přibude novej článek. Je to asi nejlepší co se o TRX můžete dozvědět v čestině. Nebo pak na facebooku http://www.facebook.com/trxsystem Akorát tam nejde TRX systém koupit, to musíte asi jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 11:26 pm Předmět: |
|
|
Lumpy: Dobré, zkus také tuto stránku stránku.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 1:53 am Předmět: |
|
|
Ten blb happylumpy mě donutil po X měsících napsat komentář. Dejte mu už někdo ban!! _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo zkušenosti bandovým systémem bodylastics ??? Vypadá to docela pěkně a mohlo by to něco vydržet, já mám akorát therabandy ale tihle to mají vychytanější... bodylastics.cz/
Přemýšlím co si přát k Vánocům totiž
Jinak TRX 2 (vychytanější model) se dá sehnat do 2 000 a to není zase taková vražda. Byl jsem si to zkusit a pamatuji si že jsem cvičil jak je zvykem (hodně rychle hodně tvrdě) a skončil jsem po půl hodině na zemi s hypoglykémií a instruktor mi musel donést vodu s cukrem...a to jsem myslel že něco vydržím. Nicméně mě to chytlo až jsem se stal instruktorem TRX a jako skupinovka je to parádní, je to víc posilovací a pro všechny levely. Sám mám docela slabý core a tohle mě nutí se zlepšovat. Samozřejmě to neudělá objemy jako železo...ale na zlepšení mobility, fyzičky, středu těla (zvlášť pokud někdo dělá nějaký sport - hokej, bojový sporty... je to parádní doplněk) je pěkný že k tomu není nic potřeba. I když je pravda že pokud se člověk trošku vyzná v anatomii nebo a ve cvičení tak si může i se svým vlastním tělem zacvičit jak je libo jen s trochou přemýšlení a fantazie a nic k tomu nepotřebuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|