Trochu netradiční dotaz :)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trochu netradiční dotaz :)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Trochu netradiční dotaz :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karel1717

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 8:14 pm    Předmět: Trochu netradiční dotaz :) Odpovědět s citátem

Ahojte, chtěl bych Vás poprosit o jednu radu. Je mi 20 let a vážím zhruba 67kg. Chtěl bych nabrat nějaké to kilo a zároveň schodit.. abych to vysvětlil.. Nedavno jsem začal posilovat a jíst podle sestaveného jídelníčku.. Jsem hubený, a tím jak nedělám moc sportů tak mám trochu pupek ... samozřejmě bych chtěl nabrat v horní části těla a na břichu nějaké to kilo schodit.. Můj tréninkový plán vypadá tak že v pondělí,čtvrtek cvičím biceps,prsa,nohy. Úterý,pátek - triceps, ramena,záda.. Tímto bych se rád zeptal na zařazení tréninku břicha zda zařadit např sedylehy a jak často .. Díky za odpověď.. Karel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 8:19 pm    Předmět: Re: Trochu netradiční dotaz :) Odpovědět s citátem

3x týdně celé tělo

tréning je 100%, strava je dalších 100% a regenerace je 100% ...

cvičením břicha tuk na břiše nezhubneš, tuk hubneš aerobkou a hlavně stravou

sedlehy necvič, kurvíš se jima... a už vůbec ne na nějakejch šikmejch lavicích

ke všemu najdeš tři miliony odkazů, návodů, popisů a kdoví čeho ještě
Mick994

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že tenhle dotaz už je tak trochu "tradiční".
Když chceš nabrat svaly , tak se ještě chvíli s pupkem smiř, na nabírání svalů a pálení tuků zaroveň bys musel mít perfektní stravu , perfektní trening + odpočinek a hlavně k tomu genetiku.
Na břicho bych radši volil zvedání nohou v leže, víc tím šetříš zada , než sedlehy bych řek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: