|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
15/8 VOLNO _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
16/8 BĚH
Běh - 8 KM _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
17/8 SPRINTY
Rozběhání - 2 000 M
Abeceda - 5 x 100 M
Sprinty - 5 x 100 M
Výklus - 2 000 M _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
18/8 POSILOVNA F1807, CHŮZE
Shyby - 10
Veslovací trenažer - 15 minut ( 3200 M )
Bench
Mrtvola
Dřep
Výrazy
Protažení
-------
Chůze - 20 KM _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Naposledy upravil Jirka Kalous dne ne srpen 03, 2014 12:11 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
19/8 VOLNO - REGENERACE _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
20/8 BĚH, PLAVÁNÍ
Běh - 3500 M
Plavání - 100 M _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
21/8 BĚH, TENNIS
Běh - 6 KM
Tennis - 45 min _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
22/8 TENNIS
Tennis - 45 min
Kliky - 80
Výpady - 100
Přednožování - 30
Mostovní levá, pravá, obě - 10 _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
23/8 TENNIS
Tennis - 60 min
Běh - 1500 M _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
24/8 VOLNO _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
25/8 BĚH
Běh - 8 KM ( Tentokrát místo joggingu závodní tempo. ) _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
26/8 VOLNO
27/8 VOLNO
28/8 BĚH
Běh - 7 KM
( Poznámka: Před večerním během k odpolední svačině už nikdy nepiji kefír. ) _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
29/9 SHYBY
Shyby - 50 _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
30/8 BĚH
Běh - 8 KM _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so září 01, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
31/8 VOLNO _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|