|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | osobne pouzivam veskere vitaminy od medpharmy, jednoduche baleni zadne velke pixly s meganapisama jak je to vsechno nejlepsi, overena kvalita |
Ok díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
ale nerikam ze by si treba tim extrifitem prohloupil, mozna maji trosku jine slozeni zalozene na zvysenem davkovani vitaminu pri sportu, to si pozjistuj sam
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ale nerikam ze by si treba tim extrifitem prohloupil, mozna maji trosku jine slozeni zalozene na zvysenem davkovani vitaminu pri sportu, to si pozjistuj sam |
Tak jasně že bych u ty medpharmy nebral 1 kapsli denně jak je to v orig. davkovani,ale že bych koupil třeba 3 balení a ztrojnásobil dávkování
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | patrikdundych napsal: | ale že bych koupil třeba 3 balení a ztrojnásobil dávkování |
Tak to bych teda nedělal...ztrojnásobit dávkování. Proč? |
A proč ne? nebudu šetřit 1 tableta se mi zdá málo na to v jakym množství jsou tam vitamíny
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
To myslíš vážně? já sme sice prase ale abych žral až takovýhle dobrůtky to snad ne
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: |
To myslíš vážně? já sme sice prase ale abych žral až takovýhle dobrůtky to snad ne |
Když to je pro zvířata, tak to znamená, že nepočítají s placebo efektem
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | patrikdundych napsal: |
To myslíš vážně? já sme sice prase ale abych žral až takovýhle dobrůtky to snad ne |
Když to je pro zvířata, tak to znamená, že nepočítají s placebo efektem |
Já taky neříkám že to je nefunkční nebo něco ale že mi přijde divný žrát věci pro zvířata už sem stejně prubnul Klouby od Medpharmy tak uvidíme jeslti sme neprohloupil
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
Berete Animal Flex neustale, nebo cyklujete? Nekdo tu nekdy psal, ze kloubni vyziva by se mela brat 3 mesice, pak 3 mesice pauza a zase nasadit. Takze 2 baleni na jeden cyklus?
|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Připlatil jsem si za Nexgen, ale nedokážu říct, jestli to pomáhá v něčem konkrétním. Celkově se cítim dobře, ale nevím, jestli se to za pětikilo měsíčně vyplatí. Bere to někdo dlouhodobě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po září 10, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po září 10, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|