|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:03 pm Předmět: Re: aktualni formy |
|
|
| marka13 napsal: | To s tim ketlebelem nastuduju.
A tracy,das typ jak na ten zadek? |
Mi se osvědčila kombinace hlubokých dřepů (až na paty), výpadů v chůzi, výstupů a abdukcí dělaných ne v sériích, ale po dobu 10-15 minut bez položení. Ale co funguje na mě, nemusí na ostatní...
edit: samozřejmě dělám i MT s napnutýma nohama _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marka13
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:21 pm Předmět: aktuální formy |
|
|
tracey: jasně, tyhle cviky jedu taky, pořád to nějak kombinuju, jedu nohy 1xtýdně těžce a 1x týdně lehce. No budu se prát dál. A moc ti děkuju. Jo, jo, kdyby mi spodek rostl jak horejšek, byla by to brnkačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Nejvetsi drticka hyzdi je bulharsky drep :).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Nejvetsi drticka hyzdi je bulharsky drep :). |
To nevím teda. Mrtvoly na počet opakování jsou mnohem horší, nebo i rumuny.
Ta forma je absolutně úžasná a podle mě tam je hmoty i na soutěž už. 32 přes biceps v takový formě určitě. Doma se někdo má =) Jak dlouho cvičíš, Marko?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
kazdej to bude mit jinak, ja osobne nikdy nemel z deadliftu svalovku na zadku, ani kdyz ho necvicim delsi dobu ani z vysokych opacek, za to hamstringy krici bolesti treba 4 dny.. za to bulhary me rozbijou zadek na kasu ikdyz je pojedu vicekrat do tydne.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
me taky bulhari rozbijou 100% prdel, az z toho mam radsi zacpu, pac sedani na zachod je utrpeni. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Sakra, já nechci bejt nějakej puritán, ale aktuální formy by měli obsahovat víc fotek, než příspěvků s textem na téma co vám nejvíc rozseká prdel  ne že by to nebylo poučný, ale vždycky vidím, že je v aktuálních formách novej příspěvek, natěším se, že zas mrknu na nějakou dobrou formu a pak žádná fotka... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:13 am Předmět: |
|
|
tak,ja zase len prispejem k textu  velmi slusne stehna Tracey _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:32 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Tak abych jen planě nekecala, tak tady malá ukázka z konce objemovky
|
Dokonalost.
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 8:20 am Předmět: Aktualni forma |
|
|
tracey, naprosto dokonalé, normálně blednu závistí. Krásný nožky. Posílám ty moje, je na nich ještě hodně práce. Trápí mě pitomá celulitida a jak jsem už psala, objem na zadku ne a ne. Chtěla jsem zkusit i soutěž, ale tohle mě odrazuje. Tak díky za pochvalu na mou ručku a pusťte se do mně u nožiček. Jo, někde jsem slyšela, že objem na nohou a zadku jde lidem, kteří mají i silný lýtka. Myslím, že na tom něco je. Znám holčiny, které mají lýtka od přírody mohutný a taky i zadky a silný stehna, těm pak stačí rýsnout a je to poho. My s lýtkama jak párátka prostě nemáme dáno.
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Nenacházím slova holky :)) Naprostá paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
konečně pořádný fotky  . _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|