|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
|
Hmmm, tak tohle je u mne v tehle sekci na absolutnim vrcholu.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Moc všem děkuji  Tolik chvály jsem teda nečekala, ale po dnešním tréninku nohou to zase dodalo energii _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 11:04 am Předmět: Aktualni forma |
|
|
pro peter: Což břicho, to taky není až takovej problém. Teď začínám rýsovat, jsem na dietě první týden, břicho vím, že dám na kostky. Vůbec nemám problém s hořejškem, zato musím dřít spodek. Jo, jo, ale baví mě to a to je hlavní. Přikládám fotky. A děkuju.
V pondělí pošlu zepředu, nějak mi to nebere PC, je moc velká, tak musim přefotit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
super fotky obou slečen  , radost pohledět _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 11:15 am Předmět: Atualní formy |
|
|
Ještě dotaz. Tracey, ty dáváš při dřepu pod paty podložky? Můžu vědět proč? Myslela jsem, že ta se dává právě proto, aby ti spíš zabíraly stehna. ( teda možná jsi jela trenink stehen ), tak se jen ptám. Kolikrát týdně trenuješ? děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 11:24 am Předmět: Re: Atualní formy |
|
|
| marka13 napsal: | | Ještě dotaz. Tracey, ty dáváš při dřepu pod paty podložky? Můžu vědět proč? Myslela jsem, že ta se dává právě proto, aby ti spíš zabíraly stehna. ( teda možná jsi jela trenink stehen ), tak se jen ptám. Kolikrát týdně trenuješ? děkuju |
Už to nedělám. Momentálně trénuji 3+1, jeden trénink záda a hrudník, druhý ramena triceps biceps, třetí nohy. Každý trénink dávám břicho, občas na konci přidám abdukce. No a kardio- po tréninku 20-30 minut nebo občas ve dnech volna 30-40 minut, preferuji schody, chůzi do kopce na páse nebo doma rotoped. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Tam je vidět pořádný kus práce. No a samozřejmě jsou to křivky za kterýma se zákonitě musí ohlídnout každý chlap s dobrým vkusem |
... i žena
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Právě jsi shodil moje sebevědomí na nulu Super forma, s tim se musí cvičit samo |
No hlavne cviky s vlastným telom
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | No hlavne cviky s vlastným telom |
to věřím, ale zase máš 50 thrusterů s 50kg za 3 minuty a já za 30
nehorázný pracky
|
|
| nahoru |
|
 |
fonzik
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 6:30 am Předmět: Re: Aktualni forma |
|
|
| marka13 napsal: | pro peter: Což břicho, to taky není až takovej problém. Teď začínám rýsovat, jsem na dietě první týden, břicho vím, že dám na kostky. Vůbec nemám problém s hořejškem, zato musím dřít spodek. Jo, jo, ale baví mě to a to je hlavní. Přikládám fotky. A děkuju.
V pondělí pošlu zepředu, nějak mi to nebere PC, je moc velká, tak musim přefotit.
|
na nohy se osvedcily drepy, spis tezsi vahy a mene opakovani
ale jsou lide, co zase mene a vic opakovani
na co se pripravujes???
apropos: fotky se nemusi prefotit, staci je zmensit, treba v malovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|