|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
No a jaký to má vlastně smysl vyměnit 5 triček? Když sundáš první propocené a dáš si na sebe nové, tak to nové musí okamžitě nasát pot, který máš momentálně na kůži. Není to pocitově úplně stejné jako 1 tričko s tím rozdílem, že jich zprasíš 5? Nebo je to nějaká nová soutěž a ukazatel nasazení? Pochopím to u tenistů, protože by se Wimbledonská smetánka musela pohoršeně dívat na propocené trička  , takže si to chlapci o přestávce vymění, ale jaký to má smysl pro tebe? Tomu vážně nerozumím.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Smysl nevim jeslti to má.Ale vždy se utřu ještě tím propoceným tričkem.Takže to nasaje pot až po chvilce.Jinak nechci nějak nestydnout.Jsem na to celkem háklivý.A neřikej mě že se ti necvičí pohodlněji v suchém tričku.A taky kam si sedneš tak tam je po tobě tolik potu.Proto to měnim.Ale ono to bude tim vedrem a kreatinem.V zimě to bude lepší.Ale tempo tréninku kvůli tomu měnit nebudu.Mě to vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem měl v plánu volno ,ale dal jsem nakonec 10.trenink MMBP.
Bench press
2x3 100kg PR -minule jsem to nedal dnes už to šlo v první serii rezerva tak 1-2 opak.
0x108-tohle vůbec nešlo nemělo to směr blbě jsem si lehnul (v plánu jsem měl dát 2x2 107kg)
2x106kg PR
1x106kg-druhé jsem už nedotlačil.Nevadí nic si z toho nedělám příště dám 2x2 se 106kg.
0x110kg-druhý pokus jsem už ani nezkoušel natrénováno na to určitě je.Ale po včerejších nohách jsem se nemohl pořádně opřít a když sje mse lehce opřel šlo to hned do křeče.Takže příště to tam rozbiju.
Push press
už zde mě nebylo nejlépe začal jsem být strašně zavzdušněný.Před tréninkem asi hodku a pul jsem měl na koupálku salátové okurky asi 3 a ty mě neudělali moc dobře.Potom jsem celý trénink protrpěl.Alespoň jsem se poučil.
3x60kg
3x70kg
3x74kg PR (maximálku dát hned 3x to jsem ještě neviděl)
3x0 76kg-všechny tři pokusy byli nadějné ale prostě nešla už vůbec technika nevadí příště.
Tlaky za hlavou v sedě s v.č.
5x30kg
5x40kg
5x50kg
3x5 54kg
Military press
5x40
3x5 50kg-nějak lehký to nebylo.Celkově jsem trénink zrychlil kvůli tomu jak mě bylo blbě.
úzký bench
dlouho jsem ho nejel ,ale nic novýho pořád citim nějak u toho divně ramena a triceps necítim skoro vůbec.:D Takže ho ani nehodlám jet.
5x50kg
5x60kg
3x5x70kg
Jednoručka za hlavou
10x10kg
10x15kg
3x10 20kg
Krčení ramen
5x30opak. 30kg
Biceps na scotovce
10serii 5opak.
Výpony na lýtka
10 serii 30opak. různé postoje
Břicho lehce ve visu
Zítra asi záda.
Jedna pro drapera.  (dlouho jsem neslyšel jeho názor :D)
83,1kg
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Jinak včera a dnes jsem dal. 2x10 bazénů.Jen tak na prokrvení.
Dneska jsem opět zkusil kolik dám metrů pod vodou.A dal jsem asi 29-30m takže to je další zlepšení.Navíc tam byla ještě rezerva.Kdybych chtěl tak bych dal 1,5 bazénu pod vodou.Ale nějak jsem na to neměl ani náladu.Jsem rád že se mě kapacita plic zlepšila.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes Záda+biceps.
Kladka na záda (pullover)
5x10 10kg
Shyby na široko
Technika suprová.proplé lokty a brada nad tyč.
10x10 BW štve mě že jsem zjistil až teď že moocha to dal taky.:D Nevadí někdy jindy dám zase něco lepšího:D
Kladka před hlavu
5x40kg
5x50kg
5x56kg
5x60kg
5x66kg
5x5 70kg-máme jinou kladku takže ty váhy neberte nějak vážně ale těžky to bylo fakt dost.
Kladka za hlavu
5x50kg
5x5 56kg
Stahování kladky podhmatem na úzko
5x5 60kg
Stahování kladky s držákem
na střed zad
5x5 60kg
Shyby se středním úchopem nadhmat
5x10 BW
Shyby s nejmenším úchopem
tzv. dotýkal jsem se rukama
4x8 BW těžky jako prase.-opět do proplých rukou.
Stahování kladky pullover
na protažení
5x10 16kg
Tak dnes skoro 200 shybů za trénink takže spokojenost.S kreatinem to jede pěkně.
Biceps s v.č.
3x10 30kg-lehce do pumpingu
Scottovka na kladce
10 serii po 5-10 opak. 10kg
Výpony na lýtka
10-15 serii
Krčení ramen s v,č,
5x30opak 30kg.
Dnes dobrý trénink.Konečně ze mě tak nelilo. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: |
10x10 BW štve mě že jsem zjistil až teď že moocha to dal taky.:D Nevadí někdy jindy dám |
Tak Moocha je kabrňák
jestli jsi je jel úplně striktně, tzn. žádná pomoc spodní části těla, tak to je sakra šílenej výkon a já si nejsem jistej, jestli bych to taky dal. Tohle bylo nadhmatem?
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
No snažil jsem se to jet čistě a pauzy byli kolem minuty.Kdybych to dělal s kippingem tak to mám tak 3x rychleji.  No nic příště budu muset zkusit něco jinýho asi vyšší opak. uvidíme jestli se budeš držet.Jinak ranní váha 84,8kg jsem zapoměl ještě napsat.  Už jsem se asi trošku zavodnil tim kreatinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Loudy:díky.  Tvůj log taky sleduju.
Však neboj ono se mu to pivo někde vrátí...:D Spolíham na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to né. V hodně věcech se na tebe ani nehrabu ale shyby mi nevezmeš  i kdybych měl shybovat od rána do večera, shyby jsou moje
Louďas: No jo furt  já jsem teď hlavně rád, že mi daly spodní záda pokoj a nechci si je zase hned odrovnat. Ikdyž to flákání to neomlouvá
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Dobrá tak když to řikáš tak jsem zvědav jaká bude příště tvá odezva.:D Asi vymyslim nějaký serie a opak.:D Na široký shyby.Protože to je i moje celkem priorita.  Tak zdar a sílu.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Tak ranní váha 83,4kg.
Břicho 76cm (+0cm)
72cm (+0cm)
Super jsem spokojenej ,že to nejde tak rychle nahoru. (těch 84,8kg to byl snad jen nějaký úlet)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes trénink nohou+lehce ramena.V plánu byla pauza.:D Ale nějak jsem se k tomu zase dokopal.Zítra mám v plánu dát shyby (snad se má moocha na co těšit.Nějakou rutinu si vymyslim) a lehce biceps v po. bench a v ut asi pauza.
Dřepy
10xBW
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg-pásek
3x5x104kg-nohy jsem cítil ještě z minule v plánu byli lehčí dřepy ,ale nějak jsem to odjel.Musim jim teďka nechat zase pořádnou regeneraci
rumunské mrtvé tahy s j.č.+dřepy hluboké
10x10 22kg-krásně na procítění +10x10xBW dřepy
Přední dřepy
zkusim jsem si dát jinak ruce a hned to šlo lépe.Ale váhu jsem neřešil jel jsem to pomalu do procítění.Nechtěl jsem si zase hnout s ramenem jak minule.
10x10kg
10x20kg
10x30kg
5x40kg
5x50kg
Výpony na lýtka
10serii po 20-30opak.
Tlaky na ramena s v.č. v sedě
5x10 22kg
Strečink a domů..teďka dám zase pořádnou regeneračku.Cítim se nějak unavený.Už mě ani nebaví nějak cvičit nohy samostatně.Těším se na silovku kde je budu cvičit v tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|