KATEGORIE STRONGMAN DO 105KG

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KATEGORIE STRONGMAN DO 105KG  Úvodní stránka -> Strongman -> KATEGORIE STRONGMAN DO 105KG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Byli byste pro zavedení kategorie strongman do 105 kg, podobně jako v některých zahraničních zemích?
ANO
70%
 70%  [ 36 ]
NE
29%
 29%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 51

Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Co se týče Teplic, tak vychází z toho co v Jeníkově říkal sám Honza. Sám nevím jestli si dělal legraci nebo ne.

Znáš Honzu, ten se jezdí na závody hlavně dobře pobavit (s tím že vyhraje už se tak nějak počítá) . Dnes jsme dávali dohromady disciplíny a je to velice rozumně nastavené aby měl každý možnost ukázat co umí, ne jen ti nejsilnější.

Navíc by si kritici měli uvědomit, kolik Čestmír Šíma nebo právě Honza na závodech rozdávají. Jsou to nejvyšší prizemoney u nás a ty se jen tak zadarmo nedávají, na to už by měl člověk něco předvést.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před chvílí mi zrovna volal, že to tu brzy bude na webu. Když se ale kluci podívají na tvůj log z Teplic, jak tam jedete kouli bez vosku, tak tomu věří. Do Teplic se už těším a doufám, že to už zlomím a taky se tam konečně dobře umístím.
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak, bude bez vosku, jak koule, tak pneu. Závodníci si ale budou moct vybrat lehčí nebo těžší variantu.

Derek Poundstone
No_pain

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
No_pain napsal:

Ale tohle není basketbal, toto je silová atletika, něco jako desetiboj v opravdu obtížnějším provedení :) a tady prostě kluci kolem 105kg nemaj šanci moc uspět... maximálně ve vyjímkách :) myslím že myšlenka není taková, že by se zhoršil stav, ale prostě by to nalákalo novou a třeba i lehčí skupinu kluků :))

Zdeňku, neobořil ses na mě náhodou v diskusi že je to můj problém že mám jen 110 kilo a ať si na to nestěžuju, že každý může vážit kolik chce? :) (Podotýkám, já si nestěžoval, pouze jsem říkal, že nezávodím, abych mohl v klidu přibírat a dostat se po zranění do formy).

:)

CIZO v pohodě, teď jsem to opravdu nemyslel na tebe, jinak bys nešel závodit teplice a Beskydy... já to myslím tak, že znám dost kluků, kteří mají prostě menší váhu,,, a víš že třeba do kamionu musíš buď s větší vahou, nebo pořádnou výškou... jsem na tebe zvědavej co předvedeš, silově jsi na tom slušně
Majesty

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 8:08 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

SFUCC napsal:
Třeba Honzovi Šalatovi věřím, že je čistej, protože vidím 2 m endomorfa, který se umí hýbat což už je samo o sobě raritka, ale kdyby přiznal, že si k tomu dopomohl sypanim, tak tím by u mě skončil strongman sport jako takový.

Proboha. Jezismarja. OMG.
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím tohle téma dál nerozebírat, jinak mažu a diskuse skončí. Díky za pochopení.

Derek Poundstone
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no možná by byla lepší kategorie do 120 a nad 120 tím by se to mohlo rozseknout...105 by přeci jen mohlo být málo... ( a taky bych se tam za chvíli nemusel vejít :)

jinak nevim co tu všichni řešíte...asi si neuvědomujete že jde především o to aby lidi do 180-90cm nezávodili s lidma nad 190cm...sílu můžou mít všichni obrovskou...ale jde o tu výšku

A NEBO TO UDĚLEJTE TAK JAKO SE TO DĚLALO NA WSM OKOLO ROKU 70

při každé disciplíně kde byla výška výhodou byli všichni srovnáni podložkami ...

tak mohl závodit franco columbu s velkými chlapy...a zkuste někdo říct ŽE NEMĚL SÍLU
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04:

Nezlob se, ale to je nejlepší fór, co tu zazněl :) Takže na zvedání koulí všechny srovnáš podložkama? Já bych ale prosil, aby se všem na soukolí, kládě a jednoručce nejdřív na skřipci vytáhly ruce, protože já je mám dlouhý jak chobotnice a díky tomu vytlačím nad hlavu kulový, tak ať je to fér :)

Derek Poundstone
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Smile04:

Nezlob se, ale to je nejlepší fór, co tu zazněl :) Takže na zvedání koulí všechny srovnáš podložkama? Já bych ale prosil, aby se všem na soukolí, kládě a jednoručce nejdřív na skřipci vytáhly ruce, protože já je mám dlouhý jak chobotnice a díky tomu vytlačím nad hlavu kulový, tak ať je to fér :)

máš zase výhodu výšky na pneumatice a výhodu dlouhých prstů na úchopu, tudíž na axle deadlift a secky přenášecí disciplíny...přemyšlel sem nad tim už vícekrát a ano...určitě je výhoda být velkej a těžkej na strongmana :)

čím větší tím lepší...

by mě zajimalo jak můžeš srovnat to , když někdo přehazuje atlas ve výšce očí s faktem...že máš horší tlaky kvůli dlouhým rukám

to je opravdu velice dobrý vtip, podle mě...zajimá mě názor ostatních bo jinak sem asi blbej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
JENDA10

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2012 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to teda vidím úplně stejně, jak to napsal Madball, protože to bychom mohli dělat NBA do 190 cm, plavcům s menšími chodidly bychom dali ploutve, lehčím běžcům bychom přidali závaží, protože to je prostě všechno nefér Nechápej mě zle, ale pokud chce být člověk v něčem dobrej, tak k tomu prostě musí mít předpoklady, a každej se musí se svými dispozicemi smířit, tak je to nejen ve sportu ale i v životě. Když je někdo hloupej, tak asi taky nebude "konstruktérem raketoplánů v kategorii do IQ 100"

Jinak já se ve strongmanech nevyznám, sleduju je pouze jako laik, ale přiznám se, že už to slovní spojení "strongman do 105 kg" mi připadá trochu jako protimluv Myslím si, že většina hloupých diváků, jakým jsem já sám, chce jednoduše vidět nejsilnější chlapa a je jim buřt, kolik váží, kolik toho sní, jestli sype atd. A byť rozumím snaze o popularizaci strongmanů u nás, tak nějaký dramatický zvýšení zájmu veřejnosti bych neočekával ani s rozšířením členský základny skrz tuhle novou kategorii. Ale to je jenom můj skromný názor
Majesty

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG, kdekoliv po svete jsou strongmani do 105 uznavani naprosto normalne a nikdo je nebere jako "NBA do 190cm", vetsi blbost jsem neslysel. Ta kategori by se imho mela zavest uz jen proto ze za a) je hanba ze v cesku neni, a za b) ze je mnohem vetsi umeni zvedat kila pri nizke vaze nez pri 160kg. A zavodnici by byly, neserte me, urcite bude vic zavodniku do 105 nez lidi ochotnych se sprasit na 150!
JENDA10

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 2:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná jsem se vyjádřil trochu nejasně, ta "NBA" se měla samozřejmě týkat diskuze nade mnou a ne přímo váhových kategorií, rozhodně jsem tím nechtěl snižovat výkony strongmanů do 105!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Když se jdu už teda podívat na strongmany, tak budu vždy koukat jen na ty velký. Stejnětak na youtube koukám jen na ty velký a z nějakejch do 105kg neznám žádného
2) Je mi ale jedno, jestli ta kategorie bude. Pokud je do ní DOST LIDÍ, tak by to ze sportovního hlediska bylo dobrý
3) Jednou si chci jeden závod strongmanů zkusit. Zprasil bych se kvůli němu klidně někam na 100kg, víc ne, a i při tom se dají dávat výkony jako 130kg nad hlavu, nebo 250kg mrtvola. Určitě by mě nezajímalo závodit v nějaký kategorii, kterou ani nesleduju. Bylo by to otom se hecnout a podat maximum a třeba divákům ukázat, že i 100kilovej kluk může někde porazit ty některý 130 kilový, jako to už na strognmanech unás párkrát bylo.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rict "zprasit se na 100kg" po nekolika letech cviceni.. to snad uz nemuzes myslet vazne
CIZO

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Ta kategori by se imho mela zavest uz jen proto ze za a) je hanba ze v cesku neni, a za b) ze je mnohem vetsi umeni zvedat kila pri nizke vaze nez pri 160kg

Majesty, tobě unikají dvě zásadní věci. U nás to není jako ve světě. A) Není dostatečná členská základna B) Zatím na to ani zdaleka není výkonnost!

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KATEGORIE STRONGMAN DO 105KG Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: