Tady je dalsi raptoruv videolog, je zamereny na benche, tak myslim, ze by to tady hodne lidi mohlo zajimat plus je to trochu i komedie . Ja jsem ten kteryho oslovuje justin bieber a kdyz me navlikali do benchovyho trika tak jsem se dozvedel ze mam postavu jak Kenan *a20*tak posudte sami
Dřep dosed pod paralel
3x60
3x90
3x110
3x130
bandaze
4x3x150
3x4x135
Bench
5x60
5x100
5x5x115
triceps kladka 4x12
břicho
Dotlaky me prijemne potesili, myslel jsem, ze uz to nepujde. Bylo to teda dost tezky, posledni opacko v posledni serii s lehkou dopomoci. Dosedy lehky, melo jit spis o techniku a to tak dobry nebylo , dole se mi kulatej zada uz i pri tyhle vaze a to neni dobry (mam to natoceny ale neni cim se chlubit ). Na druhym benchy uz byla znat unava po dotlakach ale slo to
Sedej dozadu a nepředkláněj se, udělej stopku a bouchni to nahoru. Bandáže ti u toho nejsou k ničemu. Původní dřepy do sedu jsou pro široký dřep při použití zadních stehen. Přenes váhu na prdel a zatínej nejdříve zadní stehna.
(viděl jsem to video)
edit: vím že to tak s Lukinem jezdíte, ale podle mých zkušeností není potřeba dosedat tak hluboko, stačí pár cm pod paralel - hlavní u IPF dřepu je nejet jenom dosedy. Z dosedů ale dostaneš hezkou jistotu dole. Pokud to nakombinuješ s dřepama raw (bandáže) a dřepama v polo, je to ideál.
Miro, pokud jde ale o to video ze dneška na YT, tak to přece nejsou dosedy. Podle mě je to "normální" dřep k boxu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Asi na tom neco bude. My jsme ted asi spis chteli zjistit, co to se mnou udela (se zadama), kdyz pojedu poctivou hloubku v bandach...no nezavidim lukinovi dalsi planovani meho treninku , nema to chudak se mnou jednoduchy
Deficit u suma, jsem popravde cekal lehci, ale slo to pekne . Dotah naopak byl lehci nez jsem cekal (porad ale tezky jako kazdy muj dotah), asi tim jak to byli jen dvojky
Prostě jen bez dosedu, to je jedno. Když je s tím Kubejk ztotožněj, tak je to v pohodě. (Nemluvím o technice).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zatim nejtezsi trenink tyhle pripravy, 180 v bandach jsem asi ani nikdy nejel. Bylo to tezky, snazil jsem se o peknou hloubku, nejhorsi bylo opet vazani bandazi, ktere nebylo idealni, protoze klasicky po tezkejch drepech mam predlokti na sracku a to se pak vaze nedobre . Dotlaky celkem v pohode. Dosedy tezsi, protoze uz jsem byl unavenej, ale uz jsem jel opravdovy dosedy, jak jsme to resili minule
edit: dik Pr!ncovi, ze mi prisel delat spottera a respekt, ze zkusil bandaze
dřep dosed pod paralel, bandy
bandaze
4x3x155
raw
4x3x135
Bench
2x100
4x2x120
Dotlady me prekvapili, sli docela dobre. Hlavne 160 jsem mel poprvi v rukou jak jsem byl pred mesicem v triku a sotva jsem to udrzel v napnutejch rukou a ted jsem s tim nemel problem, takze dotlaky se na zvyknuti vahy povedli . Dosedy divny, uz jsem to jel snad tak jak se to ma a bylo to tezky. Druhej bench uz byl pohodovej
Dnes byl v planu lehky trenink po skoro tydeni pauze, to jsem splnil, ale dal jsem si tam polodres, abych mel vic casu na nej (4 mesice jsem v dresu nebyl). Tech par kilo co jsem pribral bylo pekne znat*a20*, nemohl jsem ho oblict , pak byl dalsi problem ze nebyl spotter, tak jsem vyuzival jednoho nezkuseneho cvicence. Dolu to slo ztuha a kdyz jsem se blizil paraleru, tak mi to dost tlacilo kolena k sobe, to jsem mel jeste bandaze dost nalehko, ale mel jsem strach ze s tim zustanu sedet a spoter pode mnou , lehky to sice bylo, ale celkove to nestalo za nic , ale zas to byl trenink navic, tak snad priste uz to pujde
neni se cim chlubit ale jen pro prestavu jak to vypadalo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru