|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: ne září 02, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
Polda se zachoval dobře, schvaluju jeho jednání ... To, že ti dva ožralci jsou trotlové, který jezděj jak největší buzny v červeným fiátku je věc jedna, druhá je to, že policajt jen udělal svou práci, jemu v podstatě nic něudělali a opitej trotl přišel o řidičák ... možná proto se dělaj k poldům nebo vojákům psychotesty, aby to tu nebylo jak na divokém západě ... je pravda, že si mohl ten poldův kolega trochu dupnout a ne se jen blbě tlemit, ale je dost možný, že to byli nováčci a nevěděli co a jak a tímhle chováním nikoho neohrozili, neudělali žádnej průser a pokutu vypsali ... Kolikrát je lepší si od opilce nechat říct pár "teplých slov", myslet si svý a neřešit ho, než se s ním pouštět do nějakýho konfliktu, tuplem, když jste ve službě  (drejpe sry za mrkací smajl, ale sem se hodí :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Přesně takové flagmaticky zbabělé sračky policie potřebuje k udržení respektu. Napsat si svojí pokutičku, dodržet pravidla a z posranosti nevyužít jiná, jen aby nedošlo na nějaké vyhrocené, byť logické a oprávněné řešení. Tak si nechaj nachcat do ksichtu, vítězoslavně odevzdají pokutu a hurá zase s kamenou tváří něco řešit třeba sousedské rozpory do Chánova. Z toho co píšeš Grimley je mi na blití. Policajt má mít respekt, dokonce i takovej chcípák jako byl na videu se o to musí postarat. Jinak tam nemá co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi připadá jako ostuda Policie...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Přesně takové flagmaticky zbabělé sračky policie potřebuje k udržení respektu. Napsat si svojí pokutičku, dodržet pravidla a z posranosti nevyužít jiná, jen aby nedošlo na nějaké vyhrocené, byť logické a oprávněné řešení. Tak si nechaj nachcat do ksichtu, vítězoslavně odevzdají pokutu a hurá zase s kamenou tváří něco řešit třeba sousedské rozpory do Chánova. Z toho co píšeš Grimley je mi na blití. Policajt má mít respekt, dokonce i takovej chcípák jako byl na videu se o to musí postarat. Jinak tam nemá co dělat. |
Buď moc koukáš na akční filmy, nebo seš horká hlava a pak je dobře, že nejsi u ozbrojenejch složek :) ... je fajn, že každej máme svý ego a není příjemný, když ti někdo nadává do kokotů, ale to, že je někdo ožralej, přijde ke mě a má debilní kecy mě ještě neopravňuje k tomu, abych ho sejmul a rozsekal ho ... dokud na mě nezačne někdo fyzicky útočit, nevšímám si ho ... tuplem, pokud jsem polda a jsem ve službě ... naopak, chorý mozky, kterejm někdo řekne, že je to debil a on tě na místě zmlátí do bezvědomí, ty bych zavíral :) blbě by ti mělo bejt úplně z jinejch věcí, než z rozumnejch řešení takovejhle situací _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Kubaz to první je extrém. To druhé, které jsme měli možnost ve videu spatřit ...bohužel také. Určitě je nej řešení někde mezi, ale upřímě se kloním k první možnosti. Na druhou stranu ti dva orgáni neměli možnost volby. S tímhle fyzickým fondem maj prodávat zmrzlinu a ne "pacifikovat" ožralá hovada. Buď si jistý, že právě tohle hrálo velkou roli v chování těch vypitej borečků. A k té diskotéce...ano. Na diskotéku nechodím, ale ano......nejdřív varovat, pokusit se někoho uklidnit, ale když to nemá smysl, tak ať si to vyžere. To že je někdo opilej ho neomlouvá a mě to nezajímá. Je za své jednání zodpovědnej.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne září 02, 2012 2:10 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Grimley: Nikdo nemluvil o bezvědomí ani o jednou "seš debil". To sis teď vzal protiargument, kterej je trochu extrém, takže je o ničem. Vycházejme z toho co se dělo na videu. Jakej to asi má účinak na veřejnost. Co si řeknou? Jsou to chytře zdrženliví chlapci, kteří pěkně v rámci mezí asertivně vyřešili přestupek, nebo jsou to šašci, kteří si nechali nasrat na hlavu, sprostě nadávat a udělali z policie bandu tepoušů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, dle mýho názoru bylo jejich jednání v pořádku, dokud by mě nenapadli tak co s nima ? ... nehledě na papírování potom kdybych je sejmul za to, že mi nadávali... holt není to lehká práce u policie... ale myslím, že ty bys tam dlouho nevydržel, s tvým přístupem ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 02, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
Naprosto souhlasím, že to není lehká práce. Naopak jedna z nejhorších na psychiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne září 02, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
Sorry jako, ale prej "dokud me nenapadnou tak si jich nevsimam", coze? Policista je tu od toho aby udrzoval poradek a mel respekt a lidi se bali delat bordel, takovyhle reseni je hodne debilni reseni teda.
Nemuseli jim teda hned davat pres drzku ale treba predvedeni na stanici a nejaka pokuta za slovni napadani policisty ve sluzbe by udelala svoje.
Jinak souhlasim s johnem ze takovy lidi by policisty delat nemeli, a kdyz, tak nejaky v kanclu, protoze s padesati kilama se poradek udrzuje asi dost spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 02, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ja policista nejsem, to bylo braný na mě...když jsem někde ve městě a někdo na mě řve ať nečumim nebo podobný kecy, tak ho buď ignoruju, nebo ho pošlu do prdele prostě... chápu, že větší parádu bych udělal kdybych ho za to seřezal jak psa, ale ja nejsem v zásadě konfliktní člověk... pokud na mě začne sahat, upozorním, že to už se mi nelíbí a pokud začne bejt víc dotěrnej, skvěle funguje páka na protilehlou ruku...po tý se buď uklidní a jde do hajzlu, nebo nasere, vyhrožuje že ne zabije, ale i tak jde do hajzlu, nebo se začne prát ....
Kdybych byl policista, bylo by pro mě jednodušší slovní útoky ignorovat, vypsat pokutu a odejít, než ho tahat na služebnu a papírovat a zadírat se kvůli kokotovi a mít zkazenej den, že jsem musel něco takovyho řešit.... v závěru tyhlety machry opilý nejvíc nasereš, když si jich nevšímáš a necháš je, aby ze sebe udělali kokoty sami, jako ty pánové na videu :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne září 02, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
Hoši, nechci se do nikoho navážet, ale ty silácký kecy jako "já bych ho..." jsou trošku na úrovni náctiletých kluků. Já jenom zopakuju, že ten policajt, co psal ty papíry, byl skoro dokonalej a vaše narážky na to, že byl malej a hubenej jsou dost hloupý. Z takovýho přístupu pramení podcenění a pak pěkný překvapení. Každej nemůže mít metrák a třeba zrovna tenhle kluk je ranař, kterej pak bleskurychle překvapí. Nebo ho někdo z vás zná a ví, že je posera?
Osobně jsem podobných situací prošel desítky a můži vás ujistit, že podobný nalitý pitomce mám úplně u prdele a pokud to opravdu není extrém, tak ho nechám ať se vyřve a za pět minut po akci ho pouštím z hlavy.
Další věc je, že v dnešní době si už naštěstí člověk dokáže obhájit i dost razantní zákrok, ale vedoucím se řešení nějakých stížností moc nelíbí a jejich přístup vám v mnoha směrech jakýkoli aktivity znechutí. Naposledy jsem musel vysvětlovat, jestli bylo nutný toho opilce, kterej se na mě řítil, kopnout do břicha.. Lidi z kanclů jsou pořád stejný a časem vás obrousí. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 02, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Markym, zrovna jsem chtěl napsat Johnymu, že i člověk co má 75kg ho sestřelí jedna dvě. Hodnotit lidi podle váhy či vzhledu mi přijde dětinské.
Taky jsem si myslel, jaký nejsem drsňák, než jsem domu došel s rozseknutým rtem na 4 stehny. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|