Loudyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 77, 78, 79  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Loudyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Loudyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic moc vysledek
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nic moc vysledek

Tenhle příspěvek jsem jakoby nečet!

Den před závodem, to jsem byl ještě v pohodě a vypadal aspoň trochu normálně

Čerstvě po závodě, čert ví, kam jsem tu hlavu strčil

Jedna z autogramiády Carl byl sympaťák, jen škoda, že jsem ho dneska neodchytil před závodem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.9. posilka

powerclean (dynamicky)
3/40, 45, 50, 55, 60

benchpress
8/50, 55, 57,5

shyby (bw 82kg)
7, 7, 5

dřep (power clean, pak poloviční výraz a po posledním opakovaní btn pushpress)
8/50, 50, 50

tlaky jč vsedě
3x8x17,5

kolena k loktům (kte)
3x10

dřep s činkou nad hlavou (ohs)
5x20
5x30

4x35

OHS jsem dělal poprvý v životě se zátěží, je to dost vidět Ale věřim, že se to brzy zlepší, že ten pohyb bude jistější a hloubka bude taky větší.....ale i tohle mi udělalo radost, jen to poslední opakování byl trochu fail

Trénink povedenej, jen u některých cviků je potřeba přidat, ale tenhle týden je ladící.
Příští týden nevim kolikrát půjdu, ale snad to stihnu ještě tuhle neděli a příští úterý, pak budu muset nejspíš na nějakou dobu přestat

EDIT 2.fáze
Běh
chtěl jsem původně asi 3-4km rychlostí kolem 12km/h, ale zase se mi ozvala bolest v noze, takže jen 2km za 09:30
Loudy

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl v posilce pouze jako trenér

A tak jsem si dal je opravdu poskromnu
pár OHS
nácvik snatch ....párkrát 30, 35 a 40kg.....no technika byla určitě otřesná, ale nahoru to lítalo
Loudy

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Škola se už blíží a já už mám připravenej plán, jak budu od 17.září cvičit.

PO - posilka na Strahově
ÚT - volno
ST - CF v crossfitpraha
ČT - volno
PÁ - posilka doma
SO - volno
NE - posilka doma

Jsem zvědavej, jak skloubim dohromady neděli a pondělí. Každopádně neděle bude bez nohou, protože na Strahově bude určitě stojan na dřepy, takže nohy budou až v pondělí, nejspíš s mrtvolou a benchem, takovej skoro korte k tomu doplňky, občas tlaky incline, jinak většinou ramena a buď biceps nebo triceps

Ve dnech volna výjimečně běh, jinak pravidelně kliky....začnu cca od 3x10op 2-3x týdně a každý týden 1-2op přidám

středa
CF bude podle toho, co se bude cvičit nejspíš + nějaký veslování

pátek
powerclean 5x3 (dynamika, aktivace cnsky)

bench 3x8

mrtvola 3x8

dřep 3x8 (lehce)

military 3x8

+1-2doplňky a břuch

neděle
snatch 5x3 (dynamika, aktivace cnsky)

pushpress 3x8

shyby 3x8

ring dips 3x8

+2-3 doplňky a břuch

Uvidim, jak mi to bude vyhovovat a jak se budu zlepšovat, případně trénink změnim na nějakej split asi
Loudy

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.9.2012
Mattoni Grand Prix Praha 2012
METRO Běh na 10 km

V den závodu jsem cítil formu, těšil jsem se víc než na We Run Prague, protože jsem věděl, že noční běh má svoje kouzlo a že to bude fajn. Běh jsem si chtěl užít víc než před týdnem, nicméně jsem chtěl doběhnout co nejlíp. Před startem jsem si dal cíl 55minut.

Od úterý jsem měl problémy s lýtky, od čtvrtka to bylo už jen levé lýtko. Naštěstí tam byli maséři a dělali i tejpy, tak jsem si řek, že to vyzkoušim.

Celkem mi to pomohlo, závod jsem zvládnul běžet celej bez bolestí.

Byl jsem na začátku koridoru C, ale nepochopitelně pouštěli D stejně s náma, tim vznikla neskutečná tlačenice na začátku. Prvních 100m nám trvalo asi minutu a něco, pak se to rozeběhlo. Asi na 500m už běželi černoši nazpátek a měli za sebou už skoro 2km
Uličky úzký, lidí moc. Rozkouskovaný tempo se na mě projevovalo do 6km v každym kiláku, furt mě píchalo v boku. Trasa byla na některých místech pěkná, ale Pařížskou ulicí jsem bežet 5x fakt nepotřeboval
Poslední 2km jsem běžel na krev, ale při posledních 400m už jsem dost zvolnil, protože jsem nemoh.

Každopádně ta atmosféra Nic podobnýho jsem ještě nezažil, na Staromáku fandili jak o život. I v Pařížský fandili pěkně.

Po doběhu jsme dostali zlatý medaile! Takže jsem nakonec zvítězil

Cíl jsem nesplnil, ale 55:03 je solidní čas na to, kolik bylo lidu.

Po běhu jsme zašli na burčák a nakládaný hermelín.

Následující dva týdny nechci o běhu ani slyšet, ale pak začnu zase pomalu běhat, jen tak do 4km a max 2x týdně.
Tímto skončil závodní rok a ten příští bych rád 6.dubna Hervis 1/2Maraton Praha 2013 , nejspíš 31.srpna We Run Prague a 7.září Mattoni Grand Prix Praha 2013. Tak snad to klapne.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsi hodně dobrej, v mých očích teda jo.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Loudy

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, od tebe to je radost slyšet!

Jinak dneska jsem měl v plánu posilku, ale jsem dost unavenej po včerejšku, takže až zítra a to mě čeká testovaní maxka....určitě na bench, dřep a mrtvolu
Loudy

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.9.
Posilka

Rozcvička
10/dřep, klik, sedleh, kolíbka, rd

Bench
5/50
4/60
3/65
1/70, 72,5, 75, 77,5
0/80
1/80 Tušim že je to PR už od 70kg Poprvý jsem si zkusil asi o 3cm širší úchop na každý straně a následoval fail. Zkusim jsem to znovu obvyklou šírkou a vytlačil jsem to, i když jsem si musel trochu zařvat Předčilo to moje očekávání, protože jsem si myslel, že když to půjde hodně dobře, tak zvednu 75kg!

Čelní dřep
3x50
2x60
1x70
Tady nešlo ani o zkoušku PR, protože nohy jsem dlouho necvičil a ještě po tom běhu jsem malinko bolavej. Ale dneska by bylo moje maxko na 75kg

Mrtvý tah
5/60, 80
2/100
1/110, 120
1/132,5 Taky PR, ale nevim jestli o 2,5 nebo 5kg

Tohle bylo jen tak informativně abych věděl svoje maxka.
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.9.
KB5 Minumum

10:00-15:00
První hodina teorie a strečinkový cviky. Pak už se to rozjelo, nejdřív nácvik "fází" kb swingu a pak to samý s tgu. Bylo to parádní a jsem zase o něco chytřejší. Dokonce na konci Pavel řek, že jednomu borcovi a mě ty swingy celkem jdou

Dohromady bych to viděl tak na 300 swingů (20 a 24 kg na obouruč a 16kg na jednoruč) a asi 20 tgu na každou stranu (buď bez zátěže nebo 8kg). Pár angličáků, horolezců a panáků.

Celkem mi to dalo zabrat a musim smeknout před Lusterem, má můj respekt a obdiv, já si nedokážu vůbec představit, že bych v blízký budoucnosti zvládnul KB1-KB3.
Luster

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale prosimte btw KB3 jeste zdaleka uzavreny nemam, pozadavky sou pro me zatim tak trochu nerealny
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Požadavky jsou dost drsný, ale nic co bys za pár týdnů tréninku ty nezvládnul

Jinak pokud teda něco pěknýho vymyslim, tak se ti ozvu, ale jelikož počasí půjde do kelu a ty se připravuješ na challenge, tak bych to viděl až někdy po ní, domluvíme se!
Loudy

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První z řady minimalistických tréninků

tgu 12kg kb (ten v plastu, takže na prd)
2+2

To je celý dnešní cvičení, ještě s 10 klikama. Musim se do toho zase dostat

Teď trochu vážně. Jsem rád, že jsem to dal se 12kg kontrolovanou a řek bych i dobrou technikou, dával jsem si na všechno pozor. Na levou ruku jsem měl problémy i s 8kg, teď se 12 v pohodě. Příští týden si nejspíš pořídím 16kg.

Poslední týden prosezený u Diabla III s nutelou v ruce se na mě podepsal, váha kolem 83,5-84,5kg a to už jsem pěkný pár dní kromě kb5 nic nedělal, natož abych cvičil

Zítra po dlouhý době první trénink v posilovně, trochu lehčí, protože v pondělí mám tělocvik a budu taky cvičit. Už to bude i s lepšim jídelníčkem, bez nutely
Loudy

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.10.
Posilka Strahov

5min na kole na rozehřátí

Bench
15/osa
10/30, 40, 50
5/55, 55

Dřepy
10/osa
10/40
10/50

Legpress
10, 10, 10, 10

Shyby
Přítahy spodní kladky
Kliky na bradlech
Zdvihy jč

EDIT: Chtěl jsem se jet v sobotu podívat do Hradce na závody, ale nevychází mi to. Za rok snad v kategorii open
Loudy

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si byl vyzvednout novej kb a big compress. Pbjednával jsem si čokoládu, ale jelikož jí neměli, tak jsem vzal jahodu. Chuťově nic moc, ale vypít se to dá.

Teď jsem si vyzkoušel tgu s 16kg a šlo to pěkně. Věřil bych si i na 20kg, ale to vyzkoušim až v pátek doma.

Tenhle kb si nechám v Praze a budu s nim cvičit na bytě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Loudyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 77, 78, 79  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: