|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po září 03, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
3. září 2012, pondělí
Nasupplován supplementy, energie dosti, ještě, aby byla ta síla ;)
Váhovka: 89.7 kg
Mrtvý tah: up to 1x 185 kg, 0x 200 kg, 0x 190 kg, 8/6/6x 160 kg (PB)
Plán byl otestovat maximálku a pak zkusit pětky na 160. Maximálka tak úplně nevyšla, 200 jsem vůbec neodlepil a 190 už pak taky ne, přitom na 185 ještě rezerva byla. Pokračoval jsem v plánu a protože pětka na 160 byla v pohodě, tak jsem si udělal osobáček aspoň na téhle váze ;) Ale bylo to jenom na dotek, pokládám až tak u trojek.
Bench-press: 4x 100 kg, 4x 100 kg, 3x 105 kg , 4x 100 kg
Pořád hodně slabé, až jsem si musel ve třetí sérii přihodit. Plán je pořád dostat se na 8x 100.
Ramena rotátory - rehabko:
Zkusil jsem nějaké "kubánské rotace" - ta část, kubánských tlaků, kdy se rotuje s rukama ;) Docela dobrý, akorát jsem zjistil, že abych zvednul ruky vodorovně se zemí, tak je musím vystrčit dost dopředu, dole rozhodně nezůstanou ;) Ale je to příjemný cvik a s činkou zvládnu větší rozsah pohybu než bez ní.
Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 3x 75 kg (vyrovnán PB) , 3x3 70 kg
Došel jsem až k 75, na víc to nevypadalo, tak jsem zkusil a dorovnal jsem si na téhle váze maximum. Pak už to bylo s počtem opáček slabší, tak jsem jel aspoň trojky. Během měsíce bych rád 3x 80 a 1x 90.
Incline press, vsedě na stroji: 2x 120 kg, 3x 110 kg, 5x 100 kg
Už to nešlo, ale aspoň takto.
Stahování kladky před hlavou širší: 2x 108 kg, 4x 102 kg, 6/6/4x 96 kg (PB)
Začal jsem ztěžka, takže na 96 už to pak šlo dobře, i když u tohohle cviku se na osobáčky příliš nehraje.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, 12x 10x
Konečně se to začíná někam dostávat, tak už jen aby to vydrželo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po září 03, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
a ještě abych doplnil, jak to dopadlo s nákupem supplementů. v pátek jsem si pořídil na doporučení Animal Flex - kloubní výživa, že by mi to mohlo pomoci s ramenem, no a když už jsem nakupoval, tak jsem vzal rovnou i Animal Pak - jakože komplexní výživa místo multivitamínu, který mi už došel. no to jsem si naběhl :) já který nemám rád tabletky!!!
Animal Flex - čekal jsem nějaký prášek v sáčku, rozmíchat, vypít, hotovo. houby :) 8 tabletek, naštěstí rozumné velikosti, takže to beru hned po snídani a zvykám si.
Animal Pak - čekal jsem taky nějaký prášek nebo tabletku... no jo, moc jsem si toho předem nenaštudoval ;) šok. 11 tabletek, z toho několik dost velkých. beru odpoledne po jídle a těžce si zvykám.
tak a teď si připadám s tím množstvím tabletek hůře než nějaký důchodce :) a je toho 44 dávek (na 44 dní), takže pokud to má nějaké účinky, tak by se to mělo projevit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 03, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
To stahování kladky je fakt dobrý.
Dej vědět, jestli nějak pocítíš tu kloubní výživu, taky o nějaké uvažuju a na Animal Flex jsem slyšel dobré reference.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 06, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
6. září 2012, čtvrtek
Trochu nachlazený a nedospaný, takže se mi moc nechtělo, ale jinak žádný důvod nejít ;)
Váhovka: 89.6 kg, fajn, že se to zabrzdilo
Bench-press: 3x4 100 kg, 1x 105 kg, 1x 110 kg
A nepůjde tam víc těch opakování na stovce ani když to dám jako první cvik... Příště asi začnu z gruntu od 80 a pak +5.
Dřepy: 5/3/3x 140 kg
Už minule jsem si říkal, že kašlu na dřepy, dokud rameno nebude v cajku, dneska jsem se zase přemluvil a zase jsem si nadával. Na maximálku to stejně nebylo, tak jsem alespoň odjel sub-maximální těžké série. Ale příště už si ruku za tyč lámat nebudu. Amino Flex beru 7 dní, pocitově dobrý, ale zázraky zatím nedějí.
Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 2x 75 kg, 4x 70 kg, 2x 70 kg, 5x 60 kg
Dnes to tam nebylo a rameno už mě bolelo.
Veslování, úzký paralel úchop k pasu: 4x 140 kg, 3x6 130 kg
Tohle už jsem dlouho nejel, záda ještě cítím z pondělní mrtvoly, ale zkusil jsem a je vidět, že záda jsou ve formě, i když technicky nic moc, ale odtahal jsem to.
Hotovo, ještě jsem chtěl shyby, ale už nebyla síla ani chuť. Času teď mám před sebou dost, takže příště začnu od základů a budu postupovat po osobáčcích na jednotlivých vahách, asi 3x8, a zkusím to dovést až k novým maximálkám.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Treba dat tomu chvilu cas, tieto bolesti ramena su vzdy beh na dlhu trat ale clovek je vdacny za kazde zlepsenie. Tiez mna to nijak zasadne nebolelo ani pred tym takze, pokial to mas vaznejsie treba vydrzat dlhsie kym sa prejavy ucinok. Inak sranda ze aj ja citim rameno najviac pri drepoch. Idealne by bolo pocas kury to asi prilis nedrazdit aby sa zmaximalizoval ucinok. Sorry za tie dlhe litanie :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
klidně piš, za ten tip na Animal Flex i Kubánské tlaky jsem rád, dlouho jsem se k tomu rozhoupával a teprve až na Tvůj podnět jsem se rozhodl něco s tím zkusit udělat. a nebýt těch dnešních dřepů, tak bych třeba psal, jak se zdá, že to pěkně zabírá a lepší se to :) no ale máš pravdu, dám tomu prostor k doléčení, dřepy vyřadím, protože k dřepování člověk potřebuje zdravá ramena ;) a u zbytku si zatížení pohlídám.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
11. září 2012, úterý
Po pěti dnech... nějak to flákám ;)
Váhovka: 89.6 kg
Bench-press: 3x8 90 kg
Začínám od základu... ale upřímně, poslední série a poslední opáčko už nadoraz, takže příště to ještě osmičky na 95 nebudou.
Incline press, stroj vsedě: 2x 120 kg, 2x 110 kg, 4x 100 kg
Dost jsem cítit spodní záda a nechtěl jsem si nic natáhnout (každá ruka tady tlačí zvlášť), takže jsem šel od toho. A mrtvolu jsem tedy radši vyřadil a šel na nohy.
Hacken-dřepy: 3x12 100 kg
Uff, 12 opáček to je pro mě aerobní cvičení :) Plíce nestíhají, svaly pálí... když jsem opustil po třetí sérii stroj, tak jsem nebyl schopen bezpečně sejít schody :) Příště zkusím osmičky na 120.
Záda, přítahy šikmo shora (High Row): 3x8 100 kg
Pohoda, krásně protažené dozadu, ale dvanáctky se mi jet nechtěly. Za mnou nějaké čtyřicítce dával trenér do těla při stahování kladky a hekala při tom jak Azarenková při returnu ;) Zvládnuté to ale měla dobře, i když z jiných situací, zdá se :) Tak to trochu rozptylovalo. Ještě tak mínus deset kilo a mínus deset let a bylo by i na co koukat ;)
Ramena, tlaky před vsedě: 8x 50 kg, 7x 60 kg, 4x 65 kg
Moc jsem se prohýbal a zase cítil ta spodní záda, tak jsem toho nechal.
Takový udržovací trénink, ale něco tam bylo, na prsa a stehna bude asi lehká svalovka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 17, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
17. září 2012, pondělí
Dnes "kardio", musím se začít trochu hýbat ;) Minulé úterý hacken-dřepy, pak svalovka, že jsem ještě v sobotu nemohl sejít schody, do toho nějaká vytrvalá viróza... tak jsem dnešní trénink přehodil na zítřek.
Váhovka: 90.3 kg
Rychlá chůze: Muzeum - Petřín (3.4 km podle navi), převýšení +120 metrů, čas 40 minut, rychl. 5.1 km/h
Achilovky při stoupání bolely, plíce nestíhaly, ale bylo krásné slunečné počasí ;) Čas beru jako takový kulatý základ pro zlepšování kondice.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 18, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
18. září 2012, úterý
Váhovka: 90.1 kg
Bench-press: 6x 100 kg , 5x 100 kg, 5x 100 kg, 4x 100 kg
Přeskočil jsem 95 a zůstanu rovnou na kilíčku dokud tam nebude 3x8. Lepší se to, ale pomalu. Úchop si dávám kvůli ramenu užší, malíčky tak 5 cm před ryskama.
Mrtvý tah: 3x 160 kg, 2x 180 kg (TJP) , 3x 170 kg, 3x 170 kg, 2x 170 kg
Dnes i Mrtvý bod. Na 200 to stále není, 180 bylo Těžkých Jak Prase, minulý úlet 8x 160 tam taky nebyl, tak jsem si udělal zápis na 170. Tam už to bylo čistě. Výhledově 5x 170 nebo 3x 180.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 3x 70 kg, 1x 80 kg, 1x 80 kg, 2x 80 kg , 3x 75 kg, 4x 70 kg
Potěžkal jsem si to, doladil techniku a na třetí pokus si troufnul na dvě opáčka na 80. Když tak bych to hodil na zem ;) Ale šlo to, jako zpomalený film, ale vytlačil jsem. Výhledově 3x 80.
Incline press, vsedě, stroj: 3x 120 kg, 5x 110 kg, 3x 110 kg, 3x 110 kg
Šlo to dobře, ale zlepšení tam ještě není. Zvykám si, že ta síla jde nahoru pomalu.
Dnes došla permice, příště ji obnovím a když nebudu mít takové pauzy, snad to půjde nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 18, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Pěkný, jde to nahoru. |
díky, jde, ale strašně pomalu jeden krok dopředu, jeden do strany a půl zpátky
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 26, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
26. září 2012, středa, svátek má Andrea ;)
Poslední týdny nestíhám, tak to jsou spíše takové kondiční tréninky 1x týdně.
Váhovka: 90.4 kg a o víkendu bylo hůř ;)
Ramena, tlaky vsedě před hlavou: 3x 70 kg, 1x 75 kg, 3x 70 kg, 3x 70 kg
Jakože první cvik, síla a tak... houby ;) Ty trojky byly sice čistě se stopkama, ale když už tak málo, tak aspoň pětky :)
Bench-press: 8x 90 kg, 5x 100 kg, 3x 105 kg, 2x 110 kg, 1x 115 kg , 2x 110 kg, 4x 105 kg , 4x 100 kg
Hned na 90 jsem zjistil, že na velké počty opakování to dnes nebude. Na 100 jsem si to potvrdil, ale zároveň to šlo silově velmi lehce. Tak jsem si udělal pyramidku, vše čistě a stát za mnou někdo, zkusím si vyrovnat maximálky i na vyšších vahách než 105.
Hacken-dřepy: 8x 120 kg, 8x 120 kg, 10x 120 kg (PB)
Tu poslední sérii jsem natáhl jenom kvůli osobáčku, ale musel jsem to v závěru hodně rozdýchávat ;) Ale i bez toho mi bylo jasné, že od zítřka do neděle zase nesejdu schody ;) Ale až si nohy zvyknou...
Veslování, úzký paralel úchop k pasu: 0 (+2)x 150 kg, 4x 140 kg , 3x 130 kg
Už mě to nebavilo, ale silově dobrý, záda nebolela.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 20x
Jenom symbolicky.
Začátek nic moc, ale pak už spokojenost na to, jak to flákám. Permice nová, ale creatin došel, tak to dnes možná bylo naposledy, co to šlo silově tak lehce - dám si měsíc pauzu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
30. září 2012, neděle
Vyjímečně o víkendu, pohoda, klídek, žádný spěch... stehna ještě bolí po středečních hackenech, ale však nemusím dřepovat ;)
Váhovka: 90.6 kg, neřeším
Military press: 5x 50 kg, 4x 55 kg, 3x 60 kg , 1x 60 kg, 3x 55 kg
Chlapi... jak můžete něco tak brutálního cvičit??? První problém byl, jak to ze stojanu sundat a kam si to položit. Tlaky by docela šly, ale prohýbal jsem se jak luk a pěkně jsem to cítil dole v zádech. No a vrátit to na stojan byla ještě větší komedie. Ještě, že byla neděle. Tak nevím, jestli to bude můj oblíbený cvik. V sedě je to tedy mnohem pohodlnější.
Mrtvý tah: up to 1x 190 kg, 1x 200 kg , 1x 190 kg, 4x 180 kg (PB max reps) , 1x 180 kg, 1x 180 kg
Na stehna nešlo spoléhat, ale zkusil jsem, kam to půjde. Do 190 překvapivě dobrý, 200 už mě zlomilo, ale když už jsem to v předklonu odlepil, tak mi to bylo líto položit a po dlouhých sekundách jsem to vytáhl do záklonu ;) 190 po shození opět šlo a těch 4x180 byl asi creatinový úlet, i když už ho pár dní neberu ;) Sice jenom na dotek, protože znovu bych asi mrtvou váhu neodlepil, ale šlo to hezky a úplně nejvíc raw ;)
Šikmý bench-press nahoru: 8/8/7x 80 kg (PB max reps)
Spokojenost, po měsíční creatinové kúře se dostavují výsledky. Žádná utrápená opakování ale technicky čisté série. Moc jsem sice chtěl 3x8, ale zároveň jsem věděl, že to osmé už tam není a že bych si akorát něco natáhnul v zádech. Doposud bylo nejlíp 8/7/6x.
Shyby, širší nadhmat pod nos: 4x, 4x, 4x, slaboučké, jako obvykle.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, symbolicky.
Dnes sice času dost, ale stejně jsem měl po hodině dost ;) Mrtvola potěšila, konečně série s rozumnou váhou... i když jenom jedna ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 30, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
mrtvolu si pekne odpalil dnes pozeram
a tomu military daj par treningov kym si telo zvykne..zachvilu tam mas 80 na serie
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
u mrtvoly dnes síla na 1 max rep nebyla, ale když to člověk zjistí už při zahřátí a dá si pak rozumnou váhu ;) ...tak z toho může vytěžit. a taky jsem si pak dohledal tvých 8x 180 ;)
na military 80 ani náhodou... to možná na silvestra 1x, když budu hodně makat. sleduju tady vás tři jak to drtíte a jak dlouho a nejbližší postupový cíl mám 3x 70.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|