|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
to ze se resi, kdyz nekdo umrel a mel nadvahu v tuku dejme tomu.. ale proc to resite kdyz to byl sportovec a mel na sobe hroudy svalu ?? pointa ??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:34 pm Předmět: |
|
|
pointa??
pro zatez tela je rozdil mezi nadvahou tuku nebo svalu?? se v tom nevyznam, ale to ze sportoval neznamena, ze pro sve telo delal to co mel.
kolik lidi se pri hmotnosti 136 kg dozilo 70ti let? - to je v CR hranice duchodu, takze by to mela byt samozrejmost - uzit si duchodu znamena dozit se 80ti let - kolik 136kilovych lidi se dozilo 80ti let?
sportovat = automaticky zit zdrave??
pred pul hodinou sem mel na drate doktora, aby mi sdelil moje vysledky rozboru krve, moci ... rikal ze spatny (zakazal mi maso :) ... ale potom mi rekl vysledky ceskeho kulturisty ... sem na tom sice spatne, ale porad 10x lepe nez ten dotycny, ktery ji denne 2kg masa a 15 bilku ... a pritom cvici - jak to, ze tedy neni uplne zdravy?? jak to ze brzy chcipne, kdyz cvici?? to je podivny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
u.bob - meles sprostosti  nikto netvrdil,ze 80 a 90 rocni ludia budu mat 136kg,ale on mal 50,bol sportovec a je to rozdiel. A ze doktor s tebou bude konzultovat jedalnicek a vysledky testov kulturistu cez telefon,to je tak z prstu vycucana hovadina...
| citace: | | se v tom nevyznam |
je asi jedina pravda co si napisal
Inak suhlas s Kubazom,riesia sa tu sracky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | to ze se resi, kdyz nekdo umrel a mel nadvahu v tuku dejme tomu.. ale proc to resite kdyz to byl sportovec a mel na sobe hroudy svalu ?? pointa ?? |
Protoze kloubum je fakt uplne u prdele jake mas procento tuku, zatez je to furt stejna a to se tady ted resi, zdravotni stranka, ne sportovni ani esteticka.
Obecne vzato nadvaha nikdy neni dobra vec at uz je to ve svalech nebo ve speku :) ale to je nam samozrejme jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá září 07, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá září 14, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
myslil jsem historii vyvoje cloveka - a ten priklad co jsi uvedl - to je typicky zdravej clovek, kterej se dozije duchodu = 70ti let?? ... nevim co si tim prikladem chtel rict .. asi nic ...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá září 14, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Betonové květináče? Mají pomoci zrovnoprávnění pohlaví
....Reakce Radka Johna vydá za tisíc slov: "Aha, tak to je to, o čem se mluvilo?" Radost mít takové zastupitele....
BTW - kdyz uz v tomto state zacnou mit statni urednici nejakou zodpovednost? jsou za ni placeni, ale vyzadovana nikdy neni. pokud chteji na uradech pracovat bez zodpovednosti za svoji praci, tak maji mit plat uklizecky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 24, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt září 27, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | http://zpravy.idnes.cz/otrava-metanolem-0em-/krimi.aspx?c=A120924_144930_krimi_zep
Ani ve snu by mě nenapadlo, že se povede vypátrat úplnou špičku.
Mám rád policii :) |
Sedmnáct mrtvých coby výstupní kontrola kvality alkoholu
i kdyz jim to asi trosku trvalo ...
Musíme si uvědomit, že to, o čem tady píšu, se odehrávalo někdy kolem roku 1996. Všechny reportáže na toto téma byly odvysílány Českou televizí. V reportážích hovořili i řadoví celníci, ale i ti z Generálního ředitelství cel. Všichni věděli, o co jde, ale na to, aby si toho státní orgány všimly, jsme si museli počkat až dodnes....
bohuzel dalsi takove zatahy uz nebudou ... sice je polovina potravin v cesku "pancovana", ale neumira se z toho nebo az po desitkach let, kdy uz nikdo nedokaze rict, na co ze to dotycny zemrel .... navic napr. ohledne soli z polska - cesko se asi nikdy nedozvi o jakouze sul se vlastne jednalo, kolik let to k nam vozily, v cem vsem to vlastne bylo a jake by mohly byt pripadne dusledky - tento stat neumi ochranit sve obcany ...
Naposledy upravil U.B0B dne pá září 28, 2012 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem shledl dokument Thrive, ktery pojednava o pravde ruznych veci. Jak to tak vidim, tak jedina spasa z utrpeni a utlaku je zniceni cele Zeme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|