Dneska hrudnik, lehce zada, lytka... bench sice 110x4 ale je to vsecko nejake podivne, zapesti neprestava bolet a zase se ozyva noha
Jidelnicek je zhruba momentalne takovy, zatim nejsou zadne suple, az prijde tak zainvestuju... do suple...
6:30 - cca 750ml mleka, dve lzice cukru, kakao, 120 - 150g vlocek, cerna kava
9:30 - tmava celozrna houska, 100g syra, 200g kureciho masa, okurka, jablecny dzus
12:30 - tmava celozrna houska, 100g syra, 200g kureciho masa, okurka, jablecny dzus
14:30 - cca 750ml mleka, dve lzice cukru, kakao, 120 - 150g vlocek, cerna kava
16:00 - trenink
17:00 - po treninku 100g gaineru
20:00 - vajecina z peti vajec, dva rohliky
21:30 - tvaroh
pak spanek
Dneska hrudnik plus doplnky, pr na benchi potesilo a prekvapilo, jednorucky co se tyce vahy lehky ale nejak mi to vsechno slo do vsech moznych stran, ale i tak jsem spokojen
Jinak teda co se tyce mych planu do budoucna jak se me par lidi ptalo PMkama, momentalne nemam chut venovat se nadale vzpirani protoze mam pocit ze to nikam nevede, budu chodit na treninky parkrat do mesice ale nebudu to tak hrotit, 90% pripravy bude ve fitku a na hale budu trenovat jen discipliny abych si udrzel rychlost, atd, vazneji pojmu pripravu treba pred zavodama a tak dale, ale uz zadne fulltime vzpirani...
Momentalni cil je ted udrzet treninkove tempo do zacatku rijna, pak dam tydenni pauzu a nasledne zacnu tezky objem trvajici az do ledna, cil je nabrat aspon na takovych 95-100 kilo, nasledne nasadim mensi dietku a trosku to zkvalitnim aby to trochu vypadalo.
Co se tyce vetsich cilu tak to necham at se rozhodne casem, mam v hlave raw trojboj, strongmany a podobne silenosti, co z toho vyleze se uvidi casem na vzpirani nechci zanevrit uplne, precijen mi dalo hodne (jak z tech pozitivnich tak i negativnich hledisek) a navic jsem poznal skvelou partu lidi, takze uvidime co bude.
Mensi fotodokumentace, fotka pred objemem a pak hodim po objemu.
Ksicht jsem zakryl bo to bylo hrozny a hodil to do cernobile protoze se mi nejak nepovedlo svetlo a bylo to nejake oranzove :)
Vim ze je to nic moc, ale je to po dvou mesicich necviceni a samozrejme predtim jsem mel jine cile nez byt krasny
Hezký kapky na nohách :D Ale čekal jsem nějaký vzpěračský trapézy.
Proč dáváš objem? Už neplánuješ vzpírání? Podle mě ti prospělo jako žádnej typ tréningu, kterej si kdy předtím jel. Jsem fakt čuměl, když jsi házel ty pokroky v dřepu a variacích tlaků nad hlavou.
Guru: Trapezy ta snad nejake jsou, ale nemam tam zadnou pozu na ktere by se to ukazalo.
Co se tyce silovych vykonu tak jsem se samozrejme paradne zlepsil, ale samotne discipliny proste nejsou moje kafe, nejsem moc technicky talentovany (respektive jsem naproste drevo) a zacinat se vzpiranim v osmnacti je jako zacinat v osmnacti s krasobruslenim :)
Jak jsem psal nahore tak nechci se na to vykaslat uplne, samotny vzperacsky trenink se mi osvedcil, ale momentalne jsem se nejak sekl kvuli tomu zraneni a prehodnotil priority, a rekl jsem si ze nema smysl trenovat kdyz obleceny skoro nevypadam z bych v ruce kdy drzel cinku a to jsem na tom paradoxne silove lip nez vetsina lidi co chodi k nam do fitka. Velky jsem chtel byt vzdycky, ted si to splnim, pak se uvidi...
Dobré to je,myslím, že si sa rozhodol veľmi rozumne, pekne to skĺbiť, nehrotiť a nabrať. A ak budú kilogramy následne aj v relatívnej kvalite ako teraz, tak to bude paráda.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
na to, že jsi poměrně střízlík tak výkony ve dřepu a tahu máš moc pěkný
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru