|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po září 03, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Jak si dopadnul? Ja odjel hned po druhym cviceni, kdyz sem se dozvedel, ze sem nepostoupil kvuli penalizaci, o ktery ani nevim za co sem ji dostal . |
Jo WOD 2 to byla teda akce, kterou bych taky klidně vynechal .-)
Jsem BESTIE 2012
WOD 3 Snatch + 5 OHS 79kg - 1. místo
finále jsem dokončil 2 sec před time cap 30 minut, jako jediný. To byl hodně velkej masakr ...
Pořád tomu nevěřím, ale je to tak .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po září 03, 2012 1:40 pm Předmět: CZECH BEAST CHALLENGE |
|
|
WOD 1
12 min AMRAP
20 thruster 40kg
60m shuttle běh
20 angličák přes bednu
60m shuttle běh
20 KB swing 24kg
60m shuttle běh
20 klik
60m shuttle běh
celkem jsem dal 2 kola + 10 thrusterů
WOD 2 "překážková dráha"
rozhodně sranda, ale nic pro mě.
asi 45 sec
WOD 3
5 min limit pro maximum snatch + 5 OHS
moje max 79kg
WOD 4 - finále
30 min TIME CAP
35 pull ups
15 clean 60kg
35 pull up
15 clean 60kg
30 box jump
20 KB snatch 24kg
30 box jump
20 KB snatch 24kg
25 OHS 40kg
25 TTB
25 OHS 40kg
25 TTB
35 burpee
40m over head 20kg walking lounge
35 burpee
40m over head 20kg walking lounge
moc výživný .-)
čas 29:58 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út září 04, 2012 6:36 pm Předmět: 4/9/2012 |
|
|
1. fáze
50x odlepený klik
1:40min
mrtvý tah 150 kg
8 minut v každé minutě 5 opakování
dip v kruzích + 20kg
8 minut v každé minutě 3 opakování
8. minuta na max 4 + 8 bez zátěže
TGU
24kg KB 3x obě strany
28kg KB 2x obě strany
32kg KB 1x každá strana
2. fáze
běh 3,5 km
interval 2 minuty
každé 2 minuty angličáky od 5 op. vždy +1
výsledný čas 17:50 (posl. interval bylo 13 angličáků) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st září 05, 2012 12:35 pm Předmět: 5/9/2012 |
|
|
"Holleyman"
30 rounds for time of:
5 Wall ball 10kg / 305cm
3 Handstand push-ups
92kg Power clean, 1 rep (modifikováno z 102kg, na to jsem si 30x nevěřil)
čas 36:20min
Tenhle trénink není o plících i síla byla. Párkrát byl problém se stabilitou u HSPU, takže žádný kvalty. No a na clean jsem se pokaždý zkoncentroval (1x mi to vypadlo). Mohlo by to být rychlejší, ale nejdřív musím mít navzpíráno asi 1000 tun, abych to dával jako automat. Budu muset za "Kulíškem" .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá září 07, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
Jak pisu i jinde, malo času a projizdim svoje zajimavy logy, takze gratulace k 1. mistu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá září 07, 2012 1:02 pm Předmět: 6/9/2012 |
|
|
interval 60/30 sec, 5 kol
angličáky
"Helen"
3kola
400m běh
21 swing KB 24kg
12 shyb _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá září 07, 2012 1:06 pm Předmět: 7/9/12 |
|
|
50 burpees na čas
2:11 a prý jich bylo jen 48 .-)
Technika snatch - Kulíšku pomóóóóóóc :-)
zítra bude masakr, těšte se .-)
Stravu napíšu, slibuju. Klidně mě urgujte osobní zprávou. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá září 07, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Pekne ty burpees, jsi o 14 sekund rychlejsi jak ja sakra. A to uz u sebe nevim jak to zrchlit. Musels letet jako raketa
A jidelnicek napis, rad si ho prectu
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá září 07, 2012 5:43 pm Předmět: BESTIÁLNÍ STRAVA |
|
|
Tuším, že SEVA chtěl, abych zveřejnil svůj jídelníček, takže čtěte .-)
Po létech (cca 15) "vybrušování" a několika dietách natural kulturisty, jsem došel k prozatím finální podobě svého jídelníčku.
pondělí až pátek jedu prakticky to samé, standardně trénuju okolo 11hod, takže nbudu psát momentální 2 fázové dostihy.-)
budík cca 5:00hod
voda 0,3-0,5l
snídaně cca 5:30-6:00hod
směs 2-3 druhů vloček, kterou si míchám sám (jáhlové, ovesné, pohankové, ječné,
špaldové) nevážím, ale do 100g + ořechy 1-2 druhy (mandle, buráky, kešu, vlašské,
...) množství 1-2 polévkové lžíce + cca vrchovatá čajová lžička strouhaného kokosu +
cca polévková lžíce rozinek. To přeliju proteinovým koktejlem 80% SCITEC (40-50g
bílkovin). nechám to všechno přes noc "nasát" a ráno na 2,5min do mikrovlnky. Tuhle
"kaši" miluju a těším se na ni každý večer když jdu spát. Snídám to opravdu každý
den, beru si to i na dovolenou .-)
svačina cca 8:30-9:00hod) před tréninkem
PROGENEX MORE MUSCLE, nebo 80% SCITEC (CCA 40g bílkovin), když nejdu trénovat
za méně jak 2 hodiny, přidám ořechy ...
po tréninku
pokud to stálo za to, tak PROGENEX RECOVERY, jinak se po sprše koná oběd ...
oběd (čas se už různí)
maso cca 200-250g nejčastěji hovězí - gulášové, které jen vařím v papiňáku jako
vývar. Žádná sůl, žádné koření. Do toho vývaru přihodím nakrájená rajčata nebo
brokolici (uvařenou) a ohřeju to chvilku v mikrovlnce. Nebo si k tomu dám (ještě navíc)
syrovou zeleninu (mrkev, ledový salát, zelí, rajče ...). jinou variantou je kuřecí nebo
krůta, když je doma vepřové, tak i to, ale to musí upéct žena .-)
svačina (2,5-3hod po obědě)
tady mám více variant podle toho jak se cítím energeticky nebo i chuťově.
A - tvaroh, voda, protein (dohromady cca 50g bílkovin) + ořechy
B - přidám banán a rozinky
C - přidám vločky, rozinky a třeba i ten banán .-)
svačina nebo 1 večeře, většinou okolo 18-19hod
velice podobná dopolední svačině, pokud mám velký hlad a večeře bude za dlouho,
přidám ořechy .-)
večeře 21-22hod (2 nejčastější verze)
A - 2 vejce + 3bílky, 50-100g 85% šunky, 50-100g 20% sýra. Buďto míchačka na pánvi,
samozřejmě bez másla atd. nebo na tvrdo a za studena + zelenina, olivy a 2-3
plátky celozrnného chleba (taková ta černá semínková vakuovaná nakrájená cihla),
jako dochucovadlo si dám třeba protlak a trochu hořčice, ...
B - (místo vajec, šunky a sýra) maso 200-250g
přes den piju jen obyčejnou vodu 4-5 litrů a rád kvalitní kávu takže 1-5 tzv. picolo, takže opravdu káva, žádné mléko, cukr a jiný věci, co z toho dělají kakao .-)
Víkendy jak kdy, dopoledne většinou dle standardu všedních dní. Pokud je akce nebo žena upeče, tak se "nažeru". V jádru miluju sladké .-) padne nějaká zmrzlina, buchta, ovoce, ... Pokud je období nějakého závodu, tak o víkendu moc nepovoluju, protože to na sobě strašně cítím. Jakmile do sebe dostanu víc soli nebo i hodně cukrů, mám pocit, že jsem nateklej jako balon. No pocit, já to na sobě vidím .-) a cítím se pod psa. Alkohol piju jen velmi, velmi zřídka, nekouřím, nekouřil jsem .-)
Nějaké dotazy? .-)
Možná suplementy ...
každý den Omega 3
cca 2x týdně nějaký multivitamín a B-komplex, pokud mám fosforovku na WC, tak vím, že jich mám dost .-), když nesvítí, tak to opakuju ...
cca 2-3x týdně, večer před spaním dávám vit. E
Takže cca 2-3x do roka jedu kůru kloubní výživy, podle toho co mi doporučí můj fyzioterapeut nebo kamarád lékárník, nebo si vezmu tekutý Flexit od Nutrendu ...
Ne kontinuelně dávám doplňky s tribulusem, přeci jen už nejsem junior .-)
No a samozřejmě jak jsem zmínil, proteiny a teď teda jedu hodně PROGENEX a cítím se skvěle i při 2 fázích a třeba 5-ti dnech tréninku za sebou ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá září 07, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
Tak to předčilo moje očekávání. Je vidět, že ses na tom vyřádil. Rozhodně dobrá inspirace a zkusim něco podobnýho.
Jen bych nevyhazoval ty 3žloutky  Pokud k tomu neni pádnej důvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá září 07, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Tak to předčilo moje očekávání. Je vidět, že ses na tom vyřádil. Rozhodně dobrá inspirace a zkusim něco podobnýho.
Jen bych nevyhazoval ty 3žloutky Pokud k tomu neni pádnej důvod. |
ne vždy jdou do koše, ale je to nějakej zvyk .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|