|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: so září 08, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Tak mám parádní video ze soutěže. Nakonec jsem to nestříhal já ale Frozz, a ten chlapec umí, no posuďte sami
|
Super video, cekal sem neco jako z mobilo roztresene z hlediste, ale toto je parada, i ten strih
Ale ta hudba je priserna
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Já tyhle výkony nechápu, to abych začal někde v koutě cvičit roznožování  Jinak velká gratulace. Jaký jsou další mety?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Video pěkné a Rammstein taky super samozřejmě :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so září 08, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| matesak3 napsal: | Já tyhle výkony nechápu, to abych začal někde v koutě cvičit roznožování Jinak velká gratulace. Jaký jsou další mety? |
Díky, ale tohle je podle mě úroveň kam se může dostat naprosto každej...najeď na kvalitní silovej trénink a nebudeš se stačit divit
Další mety? tak do konce roku (v dorostu) ještě 2 závody dřepnout 300 zabenčovat (nevím bojím se něco psát abych nebyl za kokota ) zatáhnout 300 a co nejvíc ještě posunout český rekordy. A příští rok se potom co nejvíc připravit na mezinárodní závody (i když jestli je vůbec půjdu to se uvidí)
Tsunami- Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po září 10, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Velká gratulace k závodů.
Parádní výkony.
když si vzpomenu, jak jsi tady fňukal minulý léto v dietě, jak ti nic nejde, tak mi teď připadaj tvoje výkony úplně neuvěřitelný, jako z jinýho světa.
Fakt parádní pokrok a závist z mojí strany
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 10, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Velká gratulace k závodů.
Parádní výkony.
když si vzpomenu, jak jsi tady fňukal minulý léto v dietě, jak ti nic nejde, tak mi teď připadaj tvoje výkony úplně neuvěřitelný, jako z jinýho světa.
Fakt parádní pokrok a závist z mojí strany |
Díky jo, taky si vzpomínám, po dietě jsem zkoušel max. na dřep, a vyklepanej jsem dal (s bandama) 180
Trénink
Dřep
5x65
5x95
5x125
5x155
5x155
5x155
Dosedy na vysoký box
3x175
3x195
3x195
3x205
3x205
Benč
5x65
5x85
5x90
5x90
5x90
5x90
Víc jsem bohužel nestihl. při benči jsem zjistil že to někdo posral, a já měl co dělat abych stihl jít na hodinu. takže doplňky příště. Mělo to bejt dneska lehký, ale na dřepech jsem zemřel
Jinak od MS jsem přestal brát kreatin, už to pár dní je, čekal jsem že opadne nějaká voda, podle vzhledu nevím, ale váha ukazuje, že jsem vodu spíš absorboval
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: po září 10, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
A cos měl přesně za kreatin? _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 10, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | A cos měl přesně za kreatin? |
Monohydrát od aminostáru.
Majesty, ne tak jako sranda dobrý, ale já zůstávám v -120 takže víc už přibírat nebudu ....už jsem to i omezil, místo 5x denně k mekáči, už jenom 4x denně
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 10, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Nerikal jsi to i o 105ce nahodou? |
jo, říkal, někdy v červnu....změna je život
Zase představ si kdybych hubnul cca 12-13kg do 105, co by ze mě zbylo, bych vypadl z dresu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|