PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem před nedávnem ochutnal Chow od Smartlabs 1 dávku s 200ml vody příchuť vanilka a slintal jsem. Nikdy mi vanilka nechutnala i žádnýho proteinu ale tohle bylo parádní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Já jsem před nedávnem ochutnal Chow od Smartlabs 1 dávku s 200ml vody příchuť vanilka a slintal jsem. Nikdy mi vanilka nechutnala i žádnýho proteinu ale tohle bylo parádní.

Já slintal (a pořád slintám) po jejich čokoládě. Ale třeba ten banán, to je hnus. Banán umí jen Gaspari (asi do toho dává něco, co funguje, stejně jako do nakopávačů ;) )
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
patrikdundych napsal:

Já slintal (a pořád slintám) po jejich čokoládě. Ale třeba ten banán, to je hnus. Banán umí jen Gaspari (asi do toho dává něco, co funguje, stejně jako do nakopávačů ;) )

Jestli myslíš tu oříškovou čokoládu,tak ta se fakt povedla toe jak nutela a banán mi dost chutnal od extrifit wpc 80,jediná příchuť co mi od nich chutnala,ale docela by mě zajímalo jak chutná ta jejich borůvka,protože na borůvkách ujíždim a možná si ho pořídim
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
guruhonza napsal:
patrikdundych napsal:

Jestli myslíš tu oříškovou čokoládu,tak ta se fakt povedla toe jak nutela a banán mi dost chutnal od extrifit wpc 80,jediná příchuť co mi od nich chutnala,ale docela by mě zajímalo jak chutná ta jejich borůvka,protože na borůvkách ujíždim a možná si ho pořídim

Extrifit borůvka byla docela dobrá, taková fajn změna, oproti klasice (banán, čokoláda, jahoda a vanilka), chuť o dost lepší jak borůvka u vítěze chuť. testu.
Pokud si dobře pamatuji, tak mi přišla borůvka od Extrifitu víc krémovější, nutrend měl takovou vodovou.
Davesix

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Extrifit borůvku jsem měl Mně osobně dost překvapila a chutnala výborně
L@dis

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

Jo ten je dobrý.
Teď jsem si koupil vychvalovanou borůvku od Fitca a s mlíkem dobré, s vodou nic moc, zdál se mi trochu nahořklý. Měl jsem i vzorek jahody (s vodou) a nic lepšího jsem nepil a to mi ještě žádný jahodový protein nechutnal, někomu (mě ne) by ale mohly vadit ty kousky jahod, borůvek co v proteinu plavou.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:

Jinak protein po dlouhé době jsem dal na Drapera a koupil Combat Powder tripple berry. Teď se proklínám, pač je to naprosto luxusní záležitost a nejlepší,chutově, protein, co jsem měl. Mňam......fakt nářez.... už vím, co myslel tím. on tak rychle mizí

Jojo nemam moc rad ovocne proteiny
, ale tenhle je luxusni
matesak3

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L@dis napsal:
patrikdundych napsal:

Jo ten je dobrý.
Teď jsem si koupil vychvalovanou borůvku od Fitca a s mlíkem dobré, s vodou nic moc, zdál se mi trochu nahořklý. Měl jsem i vzorek jahody (s vodou) a nic lepšího jsem nepil a to mi ještě žádný jahodový protein nechutnal, někomu (mě ne) by ale mohly vadit ty kousky jahod, borůvek co v proteinu plavou.

Od Fitca je i čokoláda luxusní, není to nejlevnější, ale ty kousky čokolády v tom, libovka.
Najkl

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti se značkou Nutri-Exact jejich proteiny a celkově jejich produkty?? Cenově jsou dosti přijatelné jen nevím jaké to bude s chutí a kvalitou.
Foresten

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najkl napsal:
Máte někdo zkušenosti se značkou Nutri-Exact jejich proteiny a celkově jejich produkty?? Cenově jsou dosti přijatelné jen nevím jaké to bude s chutí a kvalitou.

Ano, chutove nic moc, sladke je to hodne (to ja rad), mel jsem cokoladovy gainer, ale jako cokolada to moc nechutnalo :). A kvalita ? Urcite, protoze proteiny
jsou namichany z vice zdroju, cimz by mela byt navysena jejich vyuzitelnost, treba maji pravdu :). Budu si kupovat Absorapid.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Najkl napsal:

Ano, chutove nic moc, sladke je to hodne (to ja rad), mel jsem cokoladovy gainer, ale jako cokolada to moc nechutnalo :). A kvalita ? Urcite, protoze proteiny
jsou namichany z vice zdroju, cimz by mela byt navysena jejich vyuzitelnost, treba maji pravdu :). Budu si kupovat Absorapid.

Kvalita?? Nwm jeslti jim tu děláš reklamu nebo co ale existuje spousta lepších proteinů než tyhle hnusy,hyd. kolagen,vepřový albumin,...WTF! Jestli tomuhle říkáš kvalitní složení ,tak si asi celou dobu kupuju sra.ky já...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak oni to tam mají vysvětlený proč maj ty jejich suroviny.

Ale já tomu nevěřím. Rozhodně bych tomu neříkal kvalita, protože kvalitním surovinám se vyhýbají a dávají tam ty levnější - dobrá věc je to, že to přiznají.
Foresten

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych: Ne, opravdu jim nedelam reklamu, spis me jejich reklama zaujala

guruhonza: Mas nahodou odkaz, kde se tohle resilo ? Ne, ze bych ti neveril, jenom prave uvazuju o koupi proteinu, zatim dobiram Pharma blend.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si za název webu dopiš "/forum/doplnky-vyzivy/gainery/pomoct-s-vyberem-suplementu" a máš tam 9ti stránkovou debatu na tohle téma... závěr si z toho uděláš sám, je to jen na tobě.

edit: kdyby ti to nestačilo, tak ti najdu víc topiců tam... ale z tohodle si obrázek udělá každej
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlím nad výběrem proteinu,určitě byhc chtěl vícesložkáč. Bral bych ho na noc a po tréninku. Takže ideální by bylo kdyby obsahoval i mic. kasein. Jde mi dost o kvalitu a chuť. Rozhoduju se mezi pharma blend,monster whey od amixu,dedicated fusion pro,smartlabs quadcore,syntha6 a myofusion probiotic (v nejhorším případě i combat ale tam mi nevyhovuje chuť) . Přemýšlel jsem i nad peptide fusion od reflexu ale nějak podražil a ta cena je už příšerná.Co se týče pharmy mam trochu obavy ze soji v níž je obažená a naslednýmu poklesu testosteronu. Jakej na to máte názor a jaký teda vybrat? Díky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: