|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so září 08, 2012 10:45 am Předmět: 8/9/2012 |
|
|
TÝDEN OD BEAST CHALLENGE, TÝDEN DO REEBOK CF FINALS ...
WOD 1 hero workout "Rachůnek, Vašíček, Marek"¨
vymyslel to kamarád a jako ex hokejista jsem to nemohl nejet ...
20 min AMRAP
11 cal row
7 chest to bar pull up
9 front squat 62kg
celkem 10 kol +18 op. (tedy v 11. kole veslo a shyby komplet)
asi v 5 kole jsem si opět urval mozol, tak jsem si bez přerušení zaběhnul pro tejpovačku a natvrdo olepil ruku .-)
cca 12 min rest a příprava na
WOD 2
8 Clean & Jerk 52kg
8 shuffle hill run (15m kopeček před tělocvičnou, převýšení cca 1,7m)
6 C & J 62kg
6 shuffle
4 C & J 72kg
4 shuffle
2 C & J 82kg
2 shuffle
čas 7:30 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po září 10, 2012 12:55 pm Předmět: 10/9/2012 |
|
|
interval 10x 30/30sec angličáky
13-12-12-12-12-12- ... 12 .-)
interval 90 sec thruster
3 kola 52kg 15 op. 15-15-13
3 min rest
3 kola 62kg 10 op. 10-10-7
3 min rest
3 kola 72kg 5 op. 5-5-5
10 minut rest
technika, rytmus, výdrž, ... vždy dokud jsem se neutrápil .-)
cca 6 kol
toes to bar / dip in rings
5 min rest
500m běh volně +
interval 500m / 1 min rest 3 kola
1:34 - 1:44 - 1:47
no měl jsem toho plný brejle už v prvním úseku
_________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út září 11, 2012 12:51 pm Předmět: 11/9/2012 |
|
|
Dnes bez časových limitů, ale naplno .-
5 kol
5 HSPU
10 Burpee
15 Pistol squat - střídavě
20 DU
cca 10 minut rest + příprava
21-15-9
SDHP 40kg Kettle
Toes to bar
box jump 60cm
potěšením byly především TTB, kde cítím evidentní technické zlepšení po malém tipu od kamaráda .-)
Jo a kdo to ještě nečetl a neviděl, tady něco k BEAST CHALLENGE:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-13211-crossfit-czech-beast-challenge-2012-reportaz.html
http://www.oik.cz/view.php?nazevclanku=crossfit-zavody-v-usti&cisloclanku=2012090011 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st září 12, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
technika: snatch
WOD dnes podle crossfit.com :-)
500m veslo
50 wallball
400m veslo
40 wallball
300m veslo
30 wallball
200m veslo
20 wallball
100m veslo
10 wallball
13:37,43 min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so září 15, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
čuměl jsem jak z chleba z tašky.. respekt a gratulace _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so září 15, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Také gratuluji _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 15, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Velká gratulace. Fakt super! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so září 15, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
Gratulace _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:37 am Předmět: REEBOK CF |
|
|
Díky všem za gratulace i za podporu na dálku.
Byl to masakr a od začátku, ačkoli jsem samozřejmě chtěl být co nejlepší, jsem nevěřil tomu, že to může takhle dopadnout.
Na startovní listině mi obrovský respekt vyvstal u jména Jindřich Tovaryš. Kdo náhodou neví, tak tenhle borec byl 33. v CF Games Europe Regional 2012! A já se ho udržel .-)
DÍKY _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út září 18, 2012 12:04 pm Předmět: 18/9/2012 |
|
|
po sobotě jsem trochu rozbitej, maximální vypětí vyústilo v sadu menších přetížení a zranění, takže dnes po 2 dnech bez tréninku jen lehce ...
20 minut AMRAP
5x čistý shyb (různé úchopy)
5x dip v kruzích dle nových standardů - vytočení dlaní vpřed v propnutí loktů moc fajnový .-)
15x air squat
nepočítal jsem to, šel jsem tak abych se nezastavil a nekopal nikde nohama ...
P.S. na NO EXCUSE CHALLENGE je nahlášeno již 70 jednotlivců a účast v Krakově zvažoval JINDRA TOVARYŠ 33. z Evropského finále CF GAMES 2012 !!! _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 18, 2012 3:29 pm Předmět: Re: 18/9/2012 |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | | účast v Krakově zvažoval JINDRA TOVARYŠ 33. z Evropského finále CF GAMES 2012 !!! | jak tohle myslíš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út září 18, 2012 3:50 pm Předmět: Re: 18/9/2012 |
|
|
| daymoon napsal: | | Stepartin FKF napsal: | | účast v Krakově zvažoval JINDRA TOVARYŠ 33. z Evropského finále CF GAMES 2012 !!! | jak tohle myslíš? |
Že Jindro, korý skončíl 33. na regionálkach uvažuje o účasti v HK, a zrodilo sa to v Krakove.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út září 18, 2012 4:08 pm Předmět: Re: 18/9/2012 |
|
|
| secret78 napsal: | | daymoon napsal: | | Stepartin FKF napsal: | | účast v Krakově zvažoval JINDRA TOVARYŠ 33. z Evropského finále CF GAMES 2012 !!! | jak tohle myslíš? |
Že Jindro, korý skončíl 33. na regionálkach uvažuje o účasti v HK, a zrodilo sa to v Krakove. |
Jo, chytrej chlap, jsem myslel, že jsem to napsal srozumitelně, tak omluva.
Ano, Jindra Tovaryš mi říkal, že by chtěl přijet na NO EXCUSE CHALLENGE do HK ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|