kontrola jídelníčku - ektomorf

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kontrola jídelníčku - ektomorf  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> kontrola jídelníčku - ektomorf
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matezz06

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:00 pm    Předmět: kontrola jídelníčku - ektomorf Odpovědět s citátem

zdravím, potřeboval bych to jen tak lehce zkouknout, jestli by to odpovídalo, zatim nepíšu gramáže, jelikož jsem si to ještě nepočítal, ale spíš bych potřeboval vědět, jestli mi nechyběj nějaký základní živiny apod.

výška:180 váha:68

7:00 snídaně - ovesný vločky + mléko / (když je čas, tak vejce)
10:00 svačina - tmavý pečivo + cottage/šunka/sýr (občas piškoty/racio chlebíčky s marmeládou)
13:00 oběd - budu chodit většinou do menzy, tak snad tam budou mít dobrý porce s dostatkem masa/ jinak doma maso+rýže/těstoviny
16:00 svačina - tmavý pečivo + cottage/šunka/sýr (občas piškoty/racio chlebíčky s marmeládou)
17:00/18:00 trénink - posilka nebo fotbal. trénink - po posilce hned gainer
20:00 - večeře - snažim se co nejvíc maso+rýže,těstoviny atd. (v horšim případě třeba tuňák nebo šunka a sýr s tmavym pečivem)
22:00 - tvaroh + mléko + (granko :D)

snažim se do sebe hodit denně nějakej ten banán a další ovoce, zelenina k obědu a večeři, občas nějaký ořechy apod.

přemýšlel jsem, že bych si pořídil k tomu gaineru ještě protein a dával bych si ho do tý snídaně k těm vločkám, co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že v tom žádnej problém není, jen na ty piškoty bych se vykašlal Záleží, jaký budeš mít porce toho masa, ale myslím, že protein ráno do vloček už by byl zbytečnej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
shooter

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš v tom jídelníčku skoro žádný tuk pokud jíš vepřový....musí tam být cca 80-100g tuku ale samostatně

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
matezz06

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok takže dát nějakou dobu bez, a pak kdyžtak ten protein přidat (když nebudou výsledky)

ty tuky: maso, mléko, máslo, všemožný ořechy a arašídy, ryby (na ty sem v jídelníčku úplně zapomněl) co dál? a když to nebudu mít prostě ten den ve stravě (málo masa, žádný ořechy, došlo mlíko :D), tak jak bych je měl doplnit?
balbi

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matezz06 napsal:
ok takže dát nějakou dobu bez, a pak kdyžtak ten protein přidat (když nebudou výsledky)

ty tuky: maso, mléko, máslo, všemožný ořechy a arašídy, ryby (na ty sem v jídelníčku úplně zapomněl) co dál? a když to nebudu mít prostě ten den ve stravě (málo masa, žádný ořechy, došlo mlíko :D), tak jak bych je měl doplnit?

Olivový olej je super
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: