|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matezz06
|
Zaslal: út září 11, 2012 3:00 pm Předmět: kontrola jídelníčku - ektomorf |
|
|
zdravím, potřeboval bych to jen tak lehce zkouknout, jestli by to odpovídalo, zatim nepíšu gramáže, jelikož jsem si to ještě nepočítal, ale spíš bych potřeboval vědět, jestli mi nechyběj nějaký základní živiny apod.
výška:180 váha:68
7:00 snídaně - ovesný vločky + mléko / (když je čas, tak vejce)
10:00 svačina - tmavý pečivo + cottage/šunka/sýr (občas piškoty/racio chlebíčky s marmeládou)
13:00 oběd - budu chodit většinou do menzy, tak snad tam budou mít dobrý porce s dostatkem masa/ jinak doma maso+rýže/těstoviny
16:00 svačina - tmavý pečivo + cottage/šunka/sýr (občas piškoty/racio chlebíčky s marmeládou)
17:00/18:00 trénink - posilka nebo fotbal. trénink - po posilce hned gainer
20:00 - večeře - snažim se co nejvíc maso+rýže,těstoviny atd. (v horšim případě třeba tuňák nebo šunka a sýr s tmavym pečivem)
22:00 - tvaroh + mléko + (granko :D)
snažim se do sebe hodit denně nějakej ten banán a další ovoce, zelenina k obědu a večeři, občas nějaký ořechy apod.
přemýšlel jsem, že bych si pořídil k tomu gaineru ještě protein a dával bych si ho do tý snídaně k těm vločkám, co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že v tom žádnej problém není, jen na ty piškoty bych se vykašlal  Záleží, jaký budeš mít porce toho masa, ale myslím, že protein ráno do vloček už by byl zbytečnej
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
Nemáš v tom jídelníčku skoro žádný tuk pokud jíš vepřový....musí tam být cca 80-100g tuku ale samostatně
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: út září 11, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
ok takže dát nějakou dobu bez, a pak kdyžtak ten protein přidat (když nebudou výsledky)
ty tuky: maso, mléko, máslo, všemožný ořechy a arašídy, ryby (na ty sem v jídelníčku úplně zapomněl) co dál? a když to nebudu mít prostě ten den ve stravě (málo masa, žádný ořechy, došlo mlíko :D), tak jak bych je měl doplnit?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út září 11, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| matezz06 napsal: | ok takže dát nějakou dobu bez, a pak kdyžtak ten protein přidat (když nebudou výsledky)
ty tuky: maso, mléko, máslo, všemožný ořechy a arašídy, ryby (na ty sem v jídelníčku úplně zapomněl) co dál? a když to nebudu mít prostě ten den ve stravě (málo masa, žádný ořechy, došlo mlíko :D), tak jak bych je měl doplnit? |
Olivový olej je super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|