One Fc som si obľúbil, konečne to zmenili tak, ako to malo byť od začiatku hehe.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To je super správa, aj keď radšej by som ho videl v ONE FC.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
UFC middleweight champion Anderson Silva offered to fill in at the last minute at UFC 151, but it was too late
Uhm uhm a tomu mam uverit hej? Ze necakal kym nebude too late a az potom sa ponukol...
Nejak mam pocit ako keby UFC tapalo, nemalo co pomaly zaujimaveho ponuknut (z tych fightov, na ktore sa ludia tesia kvoli sportovcom, nie na UFC) a zubami nechtami sa chyta kadejakych es z rukavov. Uz aby bol REEM nazad, Barnett, Cormier v UFC, Jones mal riadneho supera - Mousasiho ... takto sa len pozeram na nudneho Struuveho a pod. , ktorych by spominani knockautovali i pohladom.
Ty dáváš vinu UFC? Vždyť se podívej, co připravili:
GSP vs Diaz
Reem vs JDS
Jones vs Hendo (Sonnen)
Cruz vs Faber
Belfort vs Wandy
a dalo by se pokračovat hodně fightama, který nebyly main event. Můžeš dávat vinu tomu, že fighteři porušují pravidla (doping) a že jsou často zranění. Ale vinit UFC? To je hodně unfair.
Ako si UFC navarilo tak ma. A si pis, ze budem vinit UFC, ktore pochovalo mma ako sport. Hoci sa teraz Dana White snazi tvarit ako zastanca sportoveho ducha.
Moussasisho by som v ufc tiež rád videl, ale dalsia cast výroku je nezmysel, ufc posunulo mma do mainstreamu ako nič predtým a pôjde to ešte daleko daleko vpred, ufc je proste ako nfl alebo nhl vo svojom športovom odvetví.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru