|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vidlák
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
28.8. FB 9/9
Benchpress:
75kg x 6, 6, 6, 5, 6, 6
Dřepy / biceps s JČ
5x5x85kg / 4x10x15kg
Pozvedy (osa pár cm pod koleny) / kliky na bradlech:
5x5x105kg / 4x10xjá+15kg
Core
Konečně to mám za sebou, do 1.9. si dám menší pauzu od železa. Zítra nebo pozítří půjdu na hory na výšlap. Od příštího tréninku už se budu snažit naplno, neměl bych už mít žádné zdravotní komplikace.
Za těch 9 tréninků jsem přibral asi 1,5kg a určitě jsem nepřibral tuk, dost možná právě naopak, takže jsem celkem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vidlák
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Túra
lehce nad 20km, přes 1200 nastoupaných metrů v hrozném vedru. Musel jsem se podělit s kamarádem o vodu a očekávali jsme, že nám ji v jedné hospodě doplní, jenže kvůli extrémního sucha nám nemohli pomoct, takže jsem šel kus cesty na sucho a vypotil snad i koule
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mno změna plánu, protože jsem socka, tak do posilovny (a doufám, že zpátky taky  ) budu jezdit na kole. Cesta trvá okolo 30min. Myslím, že se zvoleným tréninkem by celá aktivita trvala nadměrně dlouho. Jde asi o dva týdny, takže původně plánovaný cyklus posunu o měsíc (3 týdny tréninku a týden odpočinku). Určitě si ten trénink ale budu chtít vyzkoušet.
Proto hledám něco hodně jednoduchého (myšleno na papíře). Uvažuji o bulharské metodě, případně jiném/vlastním tréninku v podobném duchu (pár základních cviků).
Jestli mi nějaká dobrá víla poradí, budu rád.
edit:
zatím vede:
A:
dřepy 8x3
tlaky v leže s VČ/JČ (asi dám přednost JČ) 8x3
shyby podhmatem 8x3
zadní delty (lehce) + core
B:
mrtvý tah 8x3
kliky na bradlech 8x3
push press 8x3 (možná military)
zadní delty (lehce) + core
pauzy 1min (takže teoreticky trénink do 45min), systém 1+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne září 02, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
2.9. A1
Kolo 1/2
Dřepy:
8x3x90kg
To je katastrofa musím pořádně přihazovat. Když to dojedu a položím jsem úplně v pohodě a cítím, že mám navíc, ale pocitově se mě každý ten dřep zdá těžký, není tam dynamika a mám pocit, že další opakování bych nedal (v době kdy to tlačím nahoru), přitom kdysi jsem se na 90kg rozcvičoval :X. Asi je to v hlavě. Prostě pokaždé cosi přihodím jinak na té váze zamrznu.
Tlaky v leže s JČ hlavou nahoru:
4x8x25kg+ (nevím kolik má osa se závity)
Dal bych větší váhu, ale neměl jsem tušení kolik zvládnu a nechtěl jsem zase přehazovat dvě nakládačky, protože to jsou staré šroty a ty závity to je katastrofa, to je težší s tím závitem pohnout než tu činku zvedat :X. Tak příště už snad 8x3. Budu to ale asi střídat s benchem ať z něj nevypadnu, ještě se rozmyslím.
Shyby podhmatem:
8x3xjá+11kg
Kolo 2/2, dohromady 17km
Kua musím to nějak vyhecovat a dostat se ke starým PR. Asi začnu nosit zase MP3ku a všechny ignorovat, protože když je ticho, nebo poslouchám rádio s ostatními, tak jsem vyhecovaný asi jako babička, když vstává v neděli do kostela.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út září 04, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
3.9. Rehabilitace ramen
viz všechna videa z 10.8, každý cvik 3x10
4.9. B1
Kolo 1/2
Plank roll
Pozvedy (osa pár cm pod koleny):
3x110
3x120
3x110
3x120
3x110
3x120
3x110
3x120
Nejlehčí mrtvoly co pamatuji. Snažil jsem se je dělat dynamicky a hrozně to pomohlo. Taky jsem otočil střídavý úchop. Pocitově to bylo trochu zvláštní, ale světe div se přestal jsem to tahat tak "šuro" a činka šla hezky rovně.
Kliky na bradlech:
3xjá+20kg
8x3xjá+25kg PR (první v logu, tak snad se začne konečně dařit)
Lehké, s rezervou
Pushpress:
8x3x50kg
Váha o ničem (pamatuji military 3x12x50 :X). Šlo by vytlačit daleko víc, ale problém u tlakových cviků nad hlavu u mě spočívá v tom, že to jedu jako slimák, takže jsem se snažil jet co nejvíc dynamicky alespoň s touhle váhou
o přestávkách u pushpressu jsem jel na uvolnění:
rozpažování: 5x8x7kg JČ
krčení ramen: 8x50kg, 3x8x90kg (těch 90kg jsem zvedal mrtvolou z deficitu)
rolování kolečka z kolen:
3x10
Kolo 2/2, dohromady 17km
Nejlepší trénink za celé prázdniny
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt září 06, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
6.9. A2
Kolo 1/2
Plank roll
Dřepy:
3x90
3x95
3x100
3x90
3x95
3x100
3x90
3x95
O přestávkách uvolnění zad a nohou + cviky na rotátory
Benchpress:
8x3x80kg ze začátku těžké, pak čím dál tím více lehké. Sérií možná bylo i o pár více, docela jsem vypnul mozek, ale těch 8 bylo na 100%. Příště asi budu vlnit váhu.
O přestávkách cviky na rotátory s expandérem
Shyby podhmatem:
8x3xjá+13kg
O přestávkách cviky na trapézy de facto tam žádná pauza nebyla, takže ke konci jsem byl tak mimo, že jsem místo opakování počítal umpalumpy
edit: mostování na hlavě (různé variace)
Kolo 2/2, dohromady 17km
Jinak nemám rád silácké historky o tom, jak "jsem jediný kdo dřepuje" apod., ale dneska se mě borec ptal proč tak "drtím" dřepy a jestli to dělám proto, že jezdím na kole. Když jsem mu řekl, že ne, tak pořád nemohl pobrat, proč ty nohy vlastně cvičím. Ale raději jsem mu nic neříkal, protože vypadal na jednoho z akčních hrdinů. Dneska i minule hodinu cvičil milión cviků na ramena a trochu tricepsy a poskakoval před zrcadlem a boxoval
editnuto
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: pá září 07, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
7.9. Aerobka
prohnání MTB v terénu  , 33,5km
Přes den jsem toho moc nesnědl, takže teďka doháním, snad to nevyklopím
Jo a zítra sem možná hodím fotku, jestli to ta stará kraxna dovolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so září 08, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
8.9. B2
Kolo 1/2
Plank roll
3x115
3x120
3x125
3x115
3x120
3x125
3x115
3x120
Kliky na bradlech:
8x3xjá+27,5kg PR
stále pohoda :)
Pushpress:
8x3x55kg
Mezi sériemi pár odpočinkových cviků na zadní delty, mezilopatkové svaly a trapézy
Břicho (lehce)
Kolo 2/2, dohromady 17km
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so září 08, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Vidlák dne út květen 07, 2013 3:47 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so září 08, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Vidlák dne út květen 07, 2013 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po září 10, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
10.9. A3
Plank roll
Benchpress:
3x80kg
3x82,5kg
3x85kg
3x80kg
3x82,5kg
3x85kg
3x80kg
5x82,5kg
U poslední série mi borec podával činku, protože potřeboval dát osu níž a špatně se mi to zvedalo, takže mě rovnou hlídal a chtěl ať se trochu vymáčknu. Mno dal jsem 5op a vůbec mě nepomáhal + přidání až 5kg oproti minule, takže velká spokojenost. Možná to bylo ale i tím, že jsem jel bench před dřepy (stojan byl zabraný).
Dřepy:
3x90kg
3x95kg
3x100kg
3x100kg
Čelní dřepy:
3x70kg
3x75kg
3x80kg
3x80kg
Tak naopak tady byl problém. Po prvních dvou sériích mi ten sám borec řekl, že dolů jedu moc rychle a že bych měl mít podstatně širší úchop (opravdu jsem jel dost naúzko). Zkusil jsem to u těch 100kg a vůbec mě to nešlo, oproti minule to bylo těžké jak balvan přitom minule mi lítala činka z ramen nahoru a kotouče řinčely. Tak teď jsem z toho jelen, jestli to zkoušet s nižší váhou s tou technikou tak jak mi říkal, nebo se na to vykašlat. Pak jsem si dal čelní dřepy v těch zadních jsem vůbec neměl chuť pokračovat.
Shyby:
8x3xjá+15kg
Střídal jsem podhmat a nadhmat
V pauzách jsem občas odjel zadní delty
Dneska jsem měl nějaké povinnosti a trénink jsem musel vmáčknout mezi ně, takže jsem to trošku osekal. Došel mi glukopur tak jsem ho objednal a přibral k tomu creatin, ale asi ho začnu brát až v dalším cyklu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: st září 12, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
12.9. B3
Plank roll
3x120kg
3x125kg
3x130kg
3x120kg
3x125kg
3x130kg
3x120kg
3x125kg
Víc než 130kg jsem nikdy nedržel, tak snad příště překonám můj smutný "rekord".
Kliky na bradlech:
8x3xjá+30kg PR
pořád s rezervou :)
Pushpress:
3x55kg
7x3x57,5kg smutné PR
O přestávkách pár doplňkových cviků na zadní delty, mezilopatkové svaly a trapézy.
Ke konci už jsem neměl žádnou energii. Celkově trénink se mi dost protáhl a bylo poznat, že poslední dva dny to bylo s jídlem dost slabé. Naštěstí dneska přijel náklaďák z makra
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
14.9. A4
Plank roll
Dřepy:
3x90kg
3x95kg
3x100kg
Zkoušení různých technik, zase nespokojenost
Čelní dřepy:
5x3x80kg
Benchpress:
3x82,5kg
3x85kg
3x80kg
3x82,5kg
3x85kg
3x82,5kg
3x85kg
3x82,5kg
Byl jsem tam sám. Na 87,5kg bez hlídání jsem si nevěřil, tak snad příště.
Shyby:
8x3xjá+15kg
Střídání různých šířek a poloh rukou (nadhmat, podhmat, neutrální úchop)
O přestávkách jsem projel zadní delty, mezilopatkové svaly, trapézy a zamostoval jsem si na hlavě.
Břicho
Před cvičením jsem měl nějaké vyřizování a každý, kdo někdy něco bez úspěchu vyřizoval, ví, že to vyřizování člověka vyřídí  . Mno dneska mě to moc nesedlo. Jestli se zítra vzchopím, tak dám aerobku. Pár dní se o mě pokouší rýmečka a kašílek, ale zatím vzdoruji. Akorát rána jsou trochu těžší.
Ještě týden a dám volno a pak najedu na nový plán (už jsem ho tu dával) a začnu brát kreatin, tak snad se posunu zase o pár krůčků dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so září 15, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
15.9. Blbnutí č.4
- Rehabilitace ramen
- Plyometrie
- Švihadlo
- Gymnastika
- Nácvik flexibility ramen pro trh/OHS
Už se tam dostanu s expandérem, s osou to ještě celkem bolí v paralelní pozici stehen mi jde bolest do ramene/bicepsu. Nechci to moc lámat přes koleno, protože netuším jaké má to operované rameno limity, ale rád bych jednou dělal trhy alespoň s lehkou váhou.
Moc jsem to nehrotil, přes týden jsem byl dost unavený, ale teď se cítím mnohem lépe než před tréninkem :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne září 16, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
16.9. B4
Plank roll
3x125kg
3x130kg
3x135kg PR (silově s rezervou)
3x125kg
Mno mám prostě problém. Ať dám střídavý úchop na jednu nebo na druhou stranu ruka, která drží podhmatem má díky silnější pozici tendenci rotovat s činkou. V Indigo projektu to popisuje Ch. Thibaudeau a doporučuje používat trhačky a držení nadhmatem. Asi si je koupím, protože lepší je mít slabý úchop než z*urvená záda. Nebolelo to, jen jsem to slabě cítil, ale vím, že až se dostanu ke svým maximům, tak to bude zase velký problém jako před pár měsíci.
Sumo mrtvý tah (lehký deficit):
3x90kg
3x100kg
2x110kg
4x90kg
Všechno nadhmat. Limitoval mě úchop, jinak by šlo tahat víc.
Kliky na bradlech:
8x3xjá+32,5kg PR
Pushpress:
3x55kg
6x3x60kg PR
1x5x60kg PR
O přestávkách jsem projel cviky na zadní delty, trapézy a core.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|