Sporttester bude k něčemu??

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sporttester bude k něčemu??  Úvodní stránka -> Trénink -> Sporttester bude k něčemu??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marlowwe

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 5:25 pm    Předmět: Sporttester bude k něčemu?? Odpovědět s citátem

Ahoj,
prosím o radu jestli se mi vyplatí sporttester. Cvičím ráno+kardio, večer+kardio. Plus jezdím na kole (venku). Především bych od toho chtěl počet spálených kalorií, čas, stopky, signalizace tepové frekvence v určitém rozmezí, a strávený čas v tepové zoně.

Mým cílem je zpevňování a hubnutí.

Popř. jaký si koupit poměr cena/výkon.

Díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tracey

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 5:47 pm    Předmět: Re: Sporttester bude k něčemu?? Odpovědět s citátem

Marlowwe napsal:
Ahoj,
prosím o radu jestli se mi vyplatí sporttester. Cvičím ráno+kardio, večer+kardio. Plus jezdím na kole (venku). Především bych od toho chtěl počet spálených kalorií, čas, stopky, signalizace tepové frekvence v určitém rozmezí, a strávený čas v tepové zoně.

Mým cílem je zpevňování a hubnutí.

Popř. jaký si koupit poměr cena/výkon.

Díky za rady

Já mám tento a naprostá spokojenost

https://obchod.ronnie.cz/s-4412-sporttester-insportline-bn-a400.html

Na rozdíl od Sigmy (http://www.insportline.cz/3555/sporttester-sigma-pc-15-11), který jsem měla předtím, mi vyhovuje velikost hodinek (ty Sigmy na mém zápěstí vypadaly docela směšně) i hrudního pásu, který mi nepadá. Hrudní pás používám i na kardio na strojích jiných značek a signál chytají všechny stroje v okolí dvou metrů. Měření kalorií mi v tomto případě nepřijde podstatné, nevěřím, že by to některý měřil přesně.
Edie

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil bych něco od Polaru...dá se vybrat v různých cenách podle toho kde se to nejvíc použije
kamilz

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám Polar RS800CX (stál přes 12 kKč) a už bych si ho nikdy nekoupil. Je to sporttester na kolo, takže by měl něco vydržet. Má zkušenosti po 4 letech:
- totálně poškrábané sklíčko, ti magoři ho udělali vypouklé, takže strašně háklivé
- dva přervané pásky, ti (opět) magoři udělali pásek v uchycení lepený, takže to časem pot rozleptá

Samozřejmě, že se k tomu chovám rozumně, ale prostě je to zprasená konstrukce. Už jsem ani nepřečetl čas, tak jsem si koupil hodiny Casio za 700,- Kč a ty už bez škrábnutí slouží více jak rok (a ani před Polarem jsem takovéto problémy s hodinkami neměl). Takže za mě už Polar nikdy, abych se k tomu musel chovat jemněji než k obyč hodinkám, tak to ne. Funkcemi je celkem OK, ale to provedené je strašné a šetří se tam (viz loupající se barva). Možná ho nosit tak na rotoped :-).

Místo, kde se rozpadne pásek, oloupaná barva a je vidět vypouklé sklíčko:

Poškrábané sklíčko

Rychle na stránku:

Přejdi na: