|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Keď tak všetko dobre vieš, tak načo si sa na začiatku pýtal, že ako pribrať bez chémie, há? ZAčal si tu odveci mudrovať a riešiť blbosti. Dal som si odpoveď zvýš počet pevných jedál, ktoré považuješ za nezávadné - teda navýš kalorický príjem, bodka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rinner
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ja tady nerozumuju. Jenom jsem reagoval na vaše příspěvky, jak jste si ze mě dělali srandu, proč chci jet uplně čistě. (zrovna i ty bodko) A pak se ta diskuze zvrhla uplně jinam, než jsem chtěl. Jinak tvou radu beru, za ní dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Tak nech sa ti darí a naberieš podľa tvojich predstáv, na čisto nás tu ide väčšina, len tak na okraj. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mike23
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Dobrý výkony na to, že jedeš bez veškerý chemie a rekreačně.Zkus ubrat aerobně a uvidíš.Ale neni ten trénink možná až moc těžkej ?
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: po září 17, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
Turakam: Díky moc. No jo každej ale bere "čistotu" jinak:) Jsem rekrační cvičenec, tak to beru rekreačně. (na to ale nereaguj nebo se to tu zvrhne jako předtím)
Mike23: Už jsem o tom taky přemýšlel,ale neumim to jenom tak "šmrdlat". Když už jdu sportovat, tak se chci zpotit a ne jít za půl hodiny domů. Ideál asi bude někde uprostřed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: čt září 20, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Mě pomohlo k nabráni na váze jídlo....
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 20, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
To je zase topic bohajeho. Pokud jsem to dobře pochopil, to jeho "bez chemie" znamená bez jakýchkoli doplňků, včetně proteinů, amino atd, je to tak, rinnere? Ono totiž tvé "bez chemie" má jíný význam než to naše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt září 20, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | az teda na to,ze kancerogenny je nezmysel genetika ovplyvni to ci dostanes raka povedzme z 95%,tie veci co riesis tak z 5% |
Některé tvoje příspěvky jsou opravdu perly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 20, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Pr!nc - dik,tie tvoje tiez _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
jari: Jo, neni to zas tak těžký k pochopení. Bez chemie znamená pro mě čistě, přirozenou cestou. Zajímalo mě taky mimo jiné i to, jestli se najde i někdo další, kdo si zajde rekreačně zacvičit bez lékárničky v tašce. Když se ti topic nelíbí,tak ho nečti nebo ho naopak trochu rozčísni. Odhaduju,že na to si adept slušnej.
Rostislaw: Nikdy jsem se nepovažoval za kulturistu, takže ani eko či bio:) Navíc jsem uváděl, že bych rád nabral funkční svalou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
Rinner - tu jde i o priority. Na běžné sem-tam rekreační cvičení moc doplňků potřebovat nebudeš. Zkus ale dlouhodobě trénovat intenzivně, zařadit dvou-tří fázové tréninky, pak už je znát jestli tam ty (například) BCAA sypeš nebo ne.
Jestli žádné doplňky nepotřebuješ, je to fajn, ale ono to kolikrát i jedincům psychicky pomůže, když si můžou říct: "jó, hned po tréninku tam pošlu gainer a pěkně to poroste", nebo "kopnu do sebe 15g BCAA a regenerace se mi hned zlepší".
A pokud někdo váží víc (třeba 100kg) a má už něco odcvičeno, je těžké do sebe (ano, jde to, má to své ale) nacpat 200, 250g bílkovin, tak si prostě pomůže jednou za den proteinem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: čt září 20, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
Frozz. Absolutní souhlas, že jde o priority. Ale troufám si tvrdit, že 90% zdejších diskutujících jsou normální amatérští cvičenci (samozřejmě si to ale nemyslí),tak by hlavní priorita mělo být zdraví. Když jsem se dřív aktivně věnoval jinému sportu, tak jsem trénoval dost často dvojfázově, takže vím jaký to je jet bez doplnků při velký zátěži. Ted´ už přes tři roky jedu 3krát týdně poměrně poctivý fullbody a 3jiný sport. aktivity týdně a potřebu doplnku pořád nemám. Fakt je ten, že když má někdo přes 100kg, tak sníst třeba 200g bílkovin lehký úplně není.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
| rinner napsal: | jari: Jo, neni to zas tak těžký k pochopení. Bez chemie znamená pro mě čistě, přirozenou cestou. Zajímalo mě taky mimo jiné i to, jestli se najde i někdo další, kdo si zajde rekreačně zacvičit bez lékárničky v tašce. Když se ti topic nelíbí,tak ho nečti nebo ho naopak trochu rozčísni. Odhaduju,že na to si adept slušnej.
Rostislaw: Nikdy jsem se nepovažoval za kulturistu, takže ani eko či bio:) Navíc jsem uváděl, že bych rád nabral funkční svalou hmotu. |
By mě zajímalo, jak vypadá nefunkční svalová hmota. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá září 21, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|