Prasopes, tak trochu jinak...

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prasopes, tak trochu jinak...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Prasopes, tak trochu jinak...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:49 pm    Předmět: Prasopes, tak trochu jinak... Odpovědět s citátem

Zdravím,
toto bude pokračování mého Logu - Prasopsova chlívkobouda. Změnilo se spousta věcí, změnili se i nějaké cíle, změnilo se toho tolik, že si myslím, že to zaslouží nový log.
Chtěl bych to brát nyní trošku jinak, uvidíme jak to půjde, rád bych teď trošku nabral, za poslední 3 měsíce jsem shodil nějakým způsobem docela dost opticky, takže tak. Aktuálka bude na konci března 2013, porovnání bude s ostatníma fotkama z roku 2012 a 2011, které mám na profilu. Snad se mi povede do té doby nabrat kvalitně a hlavně tak, aby to konečně vypadalo. Jediné "klacky" pod nohama budu mít velké množství aktivit, takže abych to prostě užral, ale snad to půjde. Tréninkový plán bude uveden o víkendu, nejspíše to budou dvoufázové tréninky.

Co mne čeká:
- MČR ve Fightingu v Plzni
- Mezinárodní mistrovství ve Fightingu v Německu (pokud se stihnu připravit)
- Zkoušky na 8. Kyu a 7. Kyu
- Pořádání semináře bojových umění v Brně
- Prosincové a Lednové závody v Boulderingu
- Dále nějaké horské přechody (Převážně Slovensko, Ukrajina, Rakousko ...)
- Ledolezení, pokud zima dopřeje
Dále, mimo sporty spojené s přípravama pro mé cíle, budu navštěvovat určitě posilovnu, bazén, také bych se rád naučil na snowboardu a dále se chci věnovat HIIT tréninkům, běhu a určitě se toho najde ještě spousta, takže stačí sledovat můj log:)

Co mne nečeká:
Zimní Mont Blanc. Odloženo díky osobním problémům, které v těchto dnech přišli, proto bude rozumnější, tento cíl odložit na příští rok.

(Horolezecká stěna Olympie Brno - cesty 2x 5 UIAA | 4x 6 UIAA | 2x 7 UIAA - horostupnice zde)

▼ JÍDELÁK
  • 3x kovářský chléb, 5 vajec (míchané), V44 Komplex
  • Před tréninkem zelený čaj, Inosin, vit. C, Maltox (40g S)
  • V průběhu tréninku (5hod.) dvakrát MutantMass (40g S | 10g B) a postupně jsem pil Maltodextrin ředěný v 1l vody (40g S)
  • Po téninku Zinek, Maltox (40g S)
  • balíček rýže, treska (cca 100g), 100ml jablečný džus
  • Matrix (23g B)
  • balíček rýže, sýr Eidam (100g), zelenina
  • 3x kovářský chléb, burákové máslo

▼ ZAJÍMAVOSTI/KECÁNÍ PRO DNEŠEK
Dnes jsem po roce zařadil do jídelníčku opět něco z říše masa - ryby. Uvažuji o zařazení kuřecího z malochovů/domácích chovů, to uvidím jak dopadne, musím to ještě promyslet. S dneškem jsem spokojen, ukázalo se, že ty tři měsíce mi vůbec neprospěly, takže budu muset makat, abych vše dohnal. Tento týden bude "najížděcí", příští týden již začně ostrý trénink.

Naposledy upravil Prasopes. dne po září 17, 2012 9:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hodně štěstí přeji. A koukej tam přihodit ovoce a zeleninu ty suplemente jeden.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj eSko, díky moc:) Jinak zeleniny a ovoce bych se vůbec nebál, vegetariánství mi hodně pomohlo rozšířit obzory v jídeláku, co se týče tohodle druhu stravy:) Takže jsem za to rád a jsem patřičně vybaven ,)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. Září (UT) [2]
▼ AKTIVITY
 Lehka turistika 1 hod. (13.00 - 14.00)
( - )
 Strecing 30min. (14.00 - 14.30)
( - )

▼ JÍDELÁK
  • 3x kovářský chléb, Rama, 100ml Dzus 100%, 45g camembert, banan, V44 Komplex
  • Bily jogurt (250g), banan, rozinky (hrst), liskove orechy (hrst), 100 ml dzus 100%
  • 100g hrach, 45g camembert, zelenina, kecup
  • Smazak, sojova omacka, ryze

Můžu říct, že na to nejsem dneska dvakrát hrdej na jidelak, ale nedá se nic dělat, nebyla chuť k jídlu a ono ani nebyl čas. Domů jsem přišel ve 3 ráno, takže ... :D

Naposledy upravil Prasopes. dne so září 22, 2012 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19. Září (ST) [3]
▼ AKTIVITY
dnes volný den

▼ JÍDELÁK
  • 3x kovářský chléb, 100g Eidam, burakové máslo, V44 Komplex
  • Bily jogurt (250g), banan, rozinky (hrst), liskove orechy (hrst), 100m dzus 100%
  • cesnekova polevka se syrem, 2 rohliky (bile), zapecene testoviny (normalni) se syrem, vejcem a spenatem
  • 5 vajec, kukurice (cca 100-150g), zelenina
  • Matrix (20g B), plnotucne mleko 400ml

S dnesnim jidlem jsem vesmes spokojen, zitra to bude horsi, nestihl jsem nakoupit:) Kazdopadne to dulezite z dneska - meli jsme klubovou poradu ohledne fungovani treninku atd. Takze jak to tak vypada, mozna prevezmu trenovani novacku, +treninky fyzicky pro zacatecniky i pokrocile. Dale mi zacne priprava na mezinarodni fighting v Nemecku (uz je to jiste..."hura?:D") a i na MCR v Plzni, takze jsem na to docela zvedav:)
Co se tyce horolezectvi, tak spis jen spatne zpravy, same klacky pod nohama, takze jeste nevim jak se vsecko vyvine...
Co se tyce posilovny, tak je toto same ... vsude vypnute posilovny, takze nevim nakonec ani kde budu trenovat, premyslel sem o BlueGymu, mam to "vcelku blizko" a cena je tam rozumna.
Uvidime :) Nicmene zejtra mne ceka zase pul dne horolezectvi, pul dne skola, takze sem na ten jidelak zvedavej, chtel bych ho este trosku zlepsit, mel sem ted dost hekticke dva/tri dny, takze sem rad, ze sem to zvladl aspon takhle, ikdyz na nektere chody nejsem hrdy a na objem jidla taky nijak extra hrdy nejsem, tak se neda nic moc delat .p
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20. Září (CT) [4]
▼ AKTIVITY
 Horolezectví 4 hod. (18.00 - 22.00)
(Horolezecká stěna Olympie Brno - cesty 4x 3 UIAA | 3x 4 UIAA | 2x 5 UIAA | 2x 6 UIAA | 1x 7 UIAA - horostupnice zde)

▼ JÍDELÁK
  • Drink (tepla voda, med, citron), 50g ovesna kase, V44 Komplex
  • kukuřice (cca 150g), treska (100g), zelenina
  • balicek ryze, mozzarela, kecup
  • Před tréninkem -
  • V průběhu tréninku kaiserka, cokolada (cca 20g)
  • Po téninku 200g ryze
  • Matrix (20g B)

Vubec jsem nepocital s tim, ze budu lezt, byl jsem domluveny na trosku necem jinem, ale nakonec sempreci jen lezl, proto jsem nebyl pripravenej ani gainerem nebo tak:) Nicmene i bez nej to stalo za to a regenerace taky dobra. Jidelnicek ... jsem vesmes spokojenej, mohlo to byt lepsi hlavne co se tyce treninkovych jidel atd., ale v ramci moznosti opet uspech, zase sem prisel domu ve 2 rano ... takze bomba no :D
Co se tyce vylezenych cest, nektere jsem lezl jenom v normalnich botech, ucil jsem horolezecke metodice, takze jsem musel lezt neco lehciho (to byl i duvod proc jsem myslel, ze nepolezu :))
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. Září (PA) [5]
▼ AKTIVITY
 Allkampf-Jitsu 4 hod. (11.00 - 15.00)
(Dynamická rozcvička, lehký strečing, trénink fightingu - postoj i zem)
 Plavani 2 hod. (19.00 - 21.00)
(Od kondicniho plavani, pres klouzacku az po relaxacni bazen ...)

▼ JÍDELÁK
  • Před tréninkem Matrix (20g B), banán
  • V průběhu tréninku -
  • Po téninku MutantMass (40g S | 10g B) a po hodine opet MutantMass (40g S | 10g B)
  • 5 vajec, kukurice (100g), zelenina
  • 250g spaget, kecup, zelenina

Vzhledem k tomu, ze jsem nemohl domu po plavani a ani jsem nechtel, jsem se navecerel trosku jinde:) Takze opet musim bohuzel rict, ze jidelnicek neni dokonalej:D Budu se muset zlepsit ... vim vim ...

edit. jeste jedno pekne video:
http://vimeo.com/49778759
Luster

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 7:56 pm    Předmět: Re: Prasopes, tak trochu jinak... Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Co mne čeká:
- MČR ve Fightingu v Plzni
- Mezinárodní mistrovství ve Fightingu v Německu (pokud se stihnu připravit)
- Zkoušky na 8. Kyu a 7. Kyu
- Pořádání semináře bojových umění v Brně
to ses za kratkou dobu asi pomerne slusne vypracoval btw, co se presne skryva za tim "Fightingem"?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
18. Září (UT) [2]

▼ JÍDELÁK
  • 3x kovářský chléb, Rama, 100ml Dzus 100%, 45g camembert, banan, V44 Komplex
  • Bily jogurt (250g), banan, rozinky (hrst), liskove orechy (hrst), 100m dzus 100%
  • 100g hrach, 45g camembert, zelenina, kecup
  • Smazak, sojova omacka, ryze
...

Vychlastat stometrovej džus to už chceš pořádnej žaludek, jak to dáváš?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste neni nad cim jasat, nevim jestli se stihnu pripravit mam ted hodne cilu a ne zrovna hodne casu, ale uvidime, holt kdyz tak se aspon zucastnim ^.^'

Jinak Plzen minuly rok:

- je to takova lehci forma fightingu s dost pravidlama, nic hroznyho

Tady je nemecko:

- to uz je trosku tvrdsi :) a bohuzel mne to ceka jeste pred MCR, takze sem na to hodne zvedavej .)

eSko :))) ajo :D jinak neznas metr piv ?:D
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. Září (SO) [6]
▼ AKTIVITY
díky počasí - full rest day

▼ JÍDELÁK
  • 3 vejce, kukurice (cca 150g), zelenina
  • balik ryze, treska
  • 2 grahamove bulky, 65g lucina (tvaroh), jablko
  • 1 grahamova bulka, 2 grahamove chleby, flora, 120g hermelin
  • Matrix (20g B), 400ml mleko plnotucne

Vcelku mne to sere, ze nam padla palava, diky tomu mi padlo i prenocovani v prirode, ale tak pocasi clovek neporuci. Zitra mne teda misto lezeni ceka trenink allkampfu, pak japonske dny v olympii (nestihli jsme samuraje, tak se jdem kouknout a aspon shlednu zase ty tanecnice:D) ... vecer uz mam take nejake plany, vypada to, ze zas budu vzhuru do dvou, musim s tim nedostatkem spanku posledni dobou neco podniknout, malo zeru, malo spim, hodne cvicim a ne ze bych nemel energii ci tak, ale zda se mi, ze to asi neni moc dobre :D
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23. Září (NE) [7]
▼ AKTIVITY
 Allkampf-Jitsu 2 hod. (10.00 - 12.00)
(Dynamická rozcvička, lehký strečing, trénink/opakování sebeobraných technik)
 Chůze se zátěží 3 hod. (14.00 - 17.00)
(Cesta po Brně pěšky není zajímavá, ale když chodíte 3 hodiny s 30kg báglem na zádech, to už nějaká aktivita je :D)
 Horolezectví 5 hodin (17.00 - 22.00)
(Horolezecká stěna Olympie Brno - cesty 2x 4 UIAA | 2x 5 UIAA | 2x 6 UIAA | 1x 7 UIAA - horostupnice zde)

▼ JÍDELÁK
  • 3 Chleby, flora, 100g eidam 30%, jablko, V44 komplex
  • Pred treninkem (allkampf): MutantMass (40g S 10g B), inosin
  • balicek ryze, treska
  • Pred treninkem (horo): inosin
  • Behem treninku (horo): MutantMass (40g S 10g B) a pak v prubehu dalsi MutantMass (40g S 10g B)
  • Po treninkem (horo): zinek
  • 250g testovin, 60g eidam 30%, kecup, zelenina

Mel to byt kompletne odpocinkovy den, zmenilo se to v neco pro mne neuveritelneho:D Nejdriv jsem byl na treninku allkampfu, bohuzel se mi zase zacinaj ozyvat zebra, premyslim, ze zacnu zase aktivne mazat.
Pak na prehlidce na Spielbergu, jako chodit po meste s 30kg zatezi byla fakt vyhra:D
Bohuzel Japonske dny v Olympii jsem nestihl, takze mam jen video samuraje od kamarada, ale pak jsme nastoupili na stenu v olympii a to byl zase mazec:P
Do 22.00 lezeni a pak opet velice prijemny vecer, takze jsem sel spat zas pozde a jidlo diky tomu zase nic moc :D

edit. a abych nezapomnel na stene dneska jsem zachranoval z vrchu jednu slecnu:) prvni rescue akce :D
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. Září (PO) [8]
▼ AKTIVITY
 Bouldering 1.5 hod. (10.00 - 12.00)
(Lehký strečing, rozlezení, cca 4 těžké bouldry a 4 lehké, dnes nic hrozného)

▼ JÍDELÁK
  • Banán, 3 chleby, flora, kecup, 5 vajec, ryzovy olej, V44 komplex
  • Pred treninkem: inosin, banan, 100ml bananoveho muller drinku
  • Po treninku: česneková polévka, 2 rohlíky, 300g rizoto syrove (eidam, niva, ryze, kukurice, hrach)
  • Banan, jablko, 2 chleby, flora, Matrix (20g B)
  • balik ryze, 50g sojoveho masa, ryzovy olej, 200ml dzus

Dneska docela prijemny den, ale uz sem byl kompletne bez cukru po treninku, najedl jsem se a na asi 3 hodiny? mozna vic jsem padl do postele a usl jsem:) Musim zacit poradne jist, vim, ze to rikam uz cely tyden:D ale mel bych zacit ... mam ted tolik prace, ze nevim co driv ... a navic treninky, budu se s tim muset nejak poprat )
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. Září (UT) [9]
▼ AKTIVITY
 Bouldering 2 hod. (13.00 - 15.00)
(Lehký strečing, rozlezení, cca 4 těžké bouldry a 4 lehké, dnes nic hrozného)
 Allkampf-Jitsu 1.5 hod. (18.00 - 19.30)
(rozehřátí+rozcvička, trénink ground-technik, fighting)

▼ JÍDELÁK
  • Ovesna kase EMCO Natural (100g), V44 kmplex
  • Syrova bageta
  • Pred treninkem (boulder): inosin
  • 2balicky ryze, 200g eidam
  • Pred treninkem (allkampf): inosin
  • Po treninku: MutantMass (40g S | 10g B), hodinu pote dalsi MutantMass (40g S | 10g B)
 • Matrix (20g B)

-
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. Září (ST) [10]
▼ AKTIVITY
full rest day

▼ JÍDELÁK
-

-
 Allkampf-Jitsu 1.5 hod. (19.30 - 21.00)
(rozehřátí+rozcvička, trénink ground-technik, fighting)

▼ JÍDELÁK
-

-
 Rekreačni plavání 1 hod. (17.30 - 18.30)
(1000m)

▼ JÍDELÁK
-

Bohužel teď nemám po večerech čas, takže jídelníček budu uvádět vždycky když to nějak zvládnu, chodím teď spát v 5 ráno, takže je to pro mne dost náročné už tak:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prasopes, tak trochu jinak... Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: