|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st září 19, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud je tvuj military 90 kg PR tak gratualce. jak tu nekdo psal ve vstahu k BW je to hodne pohoda, kdyz vezmu, ze vytlacis ciste svoji vahu nebo neco okolo ni tak respekt:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st září 19, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Vdaka vospolok, budem sa snažiť vám všetkým pomaly približovať, pekne krok za krokom, kilečko po kilečku hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 20, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ach jaj, dnes to boli galeje
predkopávanie
3 série x 15+ reps v každej
zadné drepy
os x 8
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
110 x 5
120 x 3, s tretím som ostal dole, ale potom som sa s tým dáko postavil s dopomocou
120 x 3 teraz easy
130 x 1
100 x 10 good
Dnes nás to so sparingom lámalo, dosť som sa namakal aj ako som mu dával dopomoc, pritrafilo sa, že sme ostali aj dole, ech, no srandy kopec, strašne veľa síl mi to bralo, ale posledná séria na opakovania s rezervou a dobrý pocit, aspoň niečo...
legpress
140 x 12
180 x 12
220 x 12
260 x 12
290 x 8
sparing chcel ísť ťažšie, tak som si to dával po 12, nebolo to zlé, išlo by aj viac možno, ale tu nie som zvyknutý na váhy a cvičievam to skôr na prekrvenie, vzpriamovače však už boli tak odpálené, že ronili horké slzy:)
zakopávanie
4 série x 12 reps v každej
benč na úzko
os x 8
60 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
Už som bol teda poriadne vyflusnutý, tak som to nehrotil do vyšších váh a padlo optimálnych 5x5 s rezervou, po včerajších ramenách ešte vcelku ok
tricepsové sťahovanie kladky s lanom
5 sérií x 12 - 20 reps vkaždej
posledná séria 4x zhadzovaná, bralo to parádne
brucho
8 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
Dvojhodinový trenál, zajtra sa teším na voľno. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt září 20, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Vzpriamovace odpalene? Tak velmi ich citis pri tych zadnych drepoch?
Inak, podla mna slusny trening, nemozu padat PR vkuse :) _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
ja tiez citim zo zadnych drepov vzpriamovace,vsak dostanu zabrat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 20, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Heh, nemôžu no:), ale našťastie tie vzpramovače ako pekelne bolia, tak po 10 minútach už akoby o nich, našťastie, neviem a po trenáli poctivo dodržujem výhradne ľadové sprchy už pekných pár mesiacov:) Či to má na imunitu/rege nejaký vplyv neviem, ale placebo efekt to na mňa má perfektný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 22, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
na nohy mám príšernú svalovku, sadnúť si je operácia Barbarossa, takže mrtvoly dnes neprichádzali do úvahy,no bol z toho vcelku príjemný pumpovací trenál
sťahovanie hornej kladky podhmat
trošku to prekrviť s ľahkou váhou
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 12
80 x 12
100 x 10
110 x 6
120 x 5
100 x 10
všetko nadhmat, pri 120ke ale už bolo cítiť deficit úchopu, biceps ťahal, no vydržal
príťahy v predklone s jednoručkou
40ka x 10 reps každou
40ka x 10 reps každou
40ka x 10 reps každou
kontrolované opáčkia s podržaním, pekne to bralo, ale aj vyšťavilo:)
zhyby s v držiakom
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
skvelý cvik
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
4 série x 8 reps v každej
bicepsové zdvihy s jendoručkami s vytáčaním
5ky x 12
10ky x 12
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
koncentrované bicepsové zdvihy s oporou o lavičku so spodnou kladkou jednoruč
5 sérií x 12 reps v každej každou
pumpa jest!
lýtka
9 sérií
brucho
8 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 21 reps _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 23, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
60 x 8
60 x 8
80 x 5
100 x 5
110 x 3
120 x 3
130 x 3
140 x 3, 3.opáčko s istením
140 x 3, 3.opáčko s istením
100 x 10
pri treťom opakovaní v sériách so 140 som povedal sparingovi, nech tam dá pre istotu ruky, dotlačené plynule, tvrdil, že nepomáhal, ale ktovie, každopádne dobre som si zatlakoval, trošku menej opáčok, bo som chcel ísť viac do váh na šikmej
benč na šikmej lavičke hore hlavou na multipresse
os x 10
60 x 6
80 x 6
100 x 6
100 x 6
rozpažky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
5ky x 15
5ky x 15
5ky x 15
pullovrik s 10kou
1 séria x 15 reps
ultrapomalé opáčka ala Osladil:) - pecka
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy jednoruč
5ka x 15 každou
7,5ka x 15 každou
10ka x 15 každou
francúzsky s ezkou v stoji
25 x 10
35 x 8
35 x 8
35 x 8
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 10 - 25 reps v každej
posledná séria 4x zhadzovaná
brucho
8 sérií
Príjemný tréning, svalovka v nohách ale stále brutálna. Zajtra nový semester, takže prechádzam na systém cvičenia utorok, štvrtok, sobota, nedeľa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 25, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
pushpress
os x 8
40 x 5
60 x 5
70 x 2
80 x 2
90 x 2
100 x 2
105 x 2
110 x 2 PR na počet reps , bez zaváhania
115 x 0
115 x 0
115 x 0 enormná snaha, no dnes nie, vždy kúsok k locknutiu
100 x 5, chcel som 6, no tesne nelocknuté 6.opáčko, ech...
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 6
25ky x 6
30ky x 6
32,5ky x 6
striktne
rozpažky s jednoručkami v sede
2,5ky x 12
5ky x 12
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
brucho
11 sérií
Motivácia veľká, výkony poslabšie, dočasne sa zastavím na pushpresse okolo 110kg a budem pilovať opáčka/techniku + zaraďovať ťažké military ako doteraz. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út září 25, 2012 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út září 25, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tady mezi tim co jsem byl out někdo rozdával tlakovou sílu nebo co ? Tvoje push pressy masakr! wwwpower military, sakra, musim se dat do kupy a nakopat vam zadky oboum :)
edit: ten bench jsem ani komentovat nechtel, ten si mel vzdycky neskutecnej, ale 2x3x140 je jeste vic neskutecny _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 25, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Vdaka Morico, no samozrejme sa budem snažiť čo-to dá, aby to bolo ešte lepšie, ten becnh zas také terno nie je, tie 3. opáčka boli s istením, tak je diskutabilné, či som to vskutku vytlačil celé sám a ty nás dobehneš ani sa nenazdáš, tým som si istý! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 25, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ja sa so 100+ kilovými neporovnávam _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|