|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: pá září 21, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
Mas to asi popleteny, nezamenuj doplnky stravy za nejaky zazracny urychlovace rustu. Samozrejme nic z toho nepotrebujes za predpokladu, ze mas vsechny ziviny pokryty beznou stravou. Ja neuzivam uz ani protein po cviceni, bcaa a glutamin, naprosta zbytecnost, ovsem v diete neocenitelni pomocnici. Creatin na prekonani stagnace, proc ne. Ostatni suplementy maji tak mizivy efekt, ze onich se nebudu ani psat.
Pro Frozze, bcaa se nesypou. Sypat muzes babicce cukr na babovku, ale ne bcaa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 21, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Dřív jsem si taky nedokázal představit, že bych neměl protein, většinou ještě něž došel, už jsem objednával další. Teď jedu asi měsíc bez ničeho, ve skříni jsem vyhrabal jen multivitamín a multiminerál, Vit. C a koffein a nepociťuji rozdíl, možná je to tím, že momentálně jedu partii jednou týdně. Ale zase na druhou stranu mi vadí řeči typu: to máš z těch koktejlů, ten něco bere (steroidy), minule videu ukazoval nějaký prášky, kdybych bral ty koktejly, tak jsem taky tak velkej nebo ještě větší apod. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá září 21, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
Tohle masíčko je zatraceně funkční.
Co se nefunkční svalové hmoty týče, ta moc hezká není. Stačí si zadat do googlu heslo Hawking Stephen.
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: pá září 21, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
esko: Od redaktora bych takhke stupidní dotaz fakt nečekal. Funkční svalovou hmotu bych si představoval tak, že plní základní funkci svaloviny,což je síla. Co je někomu platné mít objem jako prase , když pak neudělá například 10 shybů.Co je to potom za sval ? Když pak neplní svojí základní funkci.Je smutný ,že v posilovně vídám chlapy, kteří na první pohled vypadají ,že zvedají skály,jsou dvakrát větší než já a pak se trápí při základních cvicích a nejsou schopni se v nich sotva jedenkrát zvednout. Tak jak si myslíš, že ty jejich svaly vznikaj? Pak se objeví hubenej klučina, kterej má sotva 75kg a dá na bench 130kg, dřepne 160,tahne 180. Tak ten má podle mě funkční svalovinu. A to nejsou zdaleka jenom lifteři.
Rostislaw: Popletený to rozhodně nemám. Souhlasim s tebou, vždyt sám píšeš, že prakticky nic nebereš. Určitě když se někdo chce věnovat kulturistice, liftingu soutěžně, tak se bez doplnků neobejde. To je jasný. Ale jak už jsem psal, tak žádný závodní ambice nemám, tak do drastický diety nechodím, tudíž to nepořebuju. Je to o prioritách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá září 21, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Tohle masíčko je zatraceně funkční.
Co se nefunkční svalové hmoty týče, ta moc hezká není. Stačí si zadat do googlu heslo Hawking Stephen. |
Podle téhle studie http://www.fasebj.org/content/26/3/1077 vede potlačení funkce myostatinu k růstu svalů, které jsou sice technicky funkční, ale podstatně slabší. Bude sranda, až někdo přijde na to, jak tenhle gen potlačit u lidí - normální sportovci to moc neocení, ale kulturisty to potěší. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
| rinner napsal: | | esko: Od redaktora bych takhke stupidní dotaz fakt nečekal. Funkční svalovou hmotu bych si představoval tak, že plní základní funkci svaloviny,což je síla. |
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sval#Funkce_sval.C5.AF
btw.: Podla mna si plny stereotypnych predstav... _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
mike23
|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
rachela:
a ta kontrakce ti dělá asi co ty chytráku ? no sílu ne ?? bože muj...to jsem neviděl.Už jen z fyzikálního hlediska.... _________________ Mike
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
Rachela má naprostou pravdu, pojem "funkční" je tak trochu nesmyslnej. Dokud sval kontrahuje, je funkční. Je úplně jedno jestli vyvíjí takovou, nebo makovou sílu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
Pro Frozze, bcaa se nesypou. Sypat muzes babicce cukr na babovku, ale ne bcaa
|
BCAA mám v prášku. Prášek je sypký. Prášek sypu do šejkru s vodou. Takhle už to pochopí snad i malé dítě . Jo, vím, na co narážíš..ale to je offtopic. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
BTW:
Jak mám nabrat bez chemie?
lze v dnesni dobe jeste sehnat jakoukoliv potravinu, kde se nenachazi ani kousek chemie??
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Ahaho Esko, ty žiješ? ako sa darí, pochváľ sa, tvoj log som vždy pravidelne sledoval a kde nič, tu nič. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: pá září 21, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
cizopasnik: To je ale trochu jenom slovíčkaření. 90ti letá babička taky hejbe bicepsem, takže je teda ten sval, jak správně píšeš funkční. Ale prakticky? Funkční svaly máš třeba zrovna ty. Jinak gratulace k výsledkům a výkonům v Teplicích!
esko: Anatomie 1,2,3 (R.Čihák) a Grey´s anatomy.zakončeno zkouškou za A
Fyziologie: Přehled lékařské fyziologie - William F. Ganong,Lékařská fyziologie - Stanislav Trojan , zakončeno zkouškou za B. Myslím, že základy tedy snad mám
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá září 21, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
| rinner napsal: | | cizopasnik: To je ale trochu jenom slovíčkaření. 90ti letá babička taky hejbe bicepsem, takže je teda ten sval, jak správně píšeš funkční. Ale prakticky? Funkční svaly máš třeba zrovna ty. Jinak gratulace k výsledkům a výkonům v Teplicích! |
Ano, samozrejme. Ja som postol len z toho dovodu, ze bolo ocividne, ako to eSko myslel a vobec neslo o stupidny dotaz, ale skor o sarkasticku poznamku.
Ty chces mat proste efektivne svaly. Tak. Nazvime to efektivne _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne pá září 21, 2012 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 21, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| rinner napsal: | cizopasnik: To je ale trochu jenom slovíčkaření. 90ti letá babička taky hejbe bicepsem, takže je teda ten sval, jak správně píšeš funkční. Ale prakticky? Funkční svaly máš třeba zrovna ty. Jinak gratulace k výsledkům a výkonům v Teplicích!
|
Za gratulaci díky :) Já prostě pojem "funkční" nemám moc rád. Kdyžtak bych prostě sportovce co dokáže spojit víc typů různé výkonnosti popsal jako "komplexního a všestranného". Pojem "funkční" je dost nadužívaný. Jinak já už jsem skoro nefunkční, protože třeba sprintovat už s tou svou nohou nikdy nebudu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|