jj,ono je to taky dost co na koho jak reaguje no...kazdej to ma trochu jinak a psychika taky dela svoje...zas nejedes zavodni dietu tak o ho...no jde :-)
jinak dnes v ustrici o pul 7 docela liduprazdno..nohy do superserie a nikdo mi nikde nezavazel :-)
...Madball se mi velice trpělivě pokoušel předělat tu mojí prasáckou techniku,teda spíš netechniku...nakonec se mu trochu podařilo...prolomena hranice 90kg, a nebylo až tak težký nakonec:D...
Já ti nic nepředělal, jen se toho zbytečně bojíš a u těch nepovedených pokusů to vzdáváš zbytečně brzo. A když si pohlídáš činku víc u těla a budeš se ji snažit víc kopnout, tak kilečko je tam za chvilku.
Martule napsal:
jinak dnes v ustrici o pul 7 docela liduprazdno..nohy do superserie a nikdo mi nikde nezavazel :-)
V pátek večer to bývá v pohodě, asi všichni choděj chlastat nebo jezdí domů (študáci) nebo na výlety.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Technika v háji,těžký...uplně bez noh,vše přes záda a ty byly na šrot z posledního přemístění...v plánu bylo 6x190 a pak nějaký težký jedničky,ale vyprdnul jsem se na to. 6 opakování bych tam sice vyrval,ale pár dní bych se nehejbal jak bych si vykurvil záda...
3.tip, to je to, co jsem měl na mysli. Připadalo mi, že jakmile šla činka přes kolena, tak se moc vzdalovala od těla a na to se soustřeď u toho přemístění z visu. Činku mít u stehen, kopnout ji bokama a dát ji tak maximální rychlost.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne so září 22, 2012 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
madball: díky mrknu na to.
Esko: No hele je to divný...ale mě to fakt hodně chutná Malý brambůrky uvařený ve šlupce a k tomu přidávat tvraoh...asi jsem těhotnej nebo nevim
Pochopil bych, kdyby sis z toho dělal takovej rádoby mix ala bramborová kaše, ale takhle zvlášť? Kdy máš termín?
Koukám, že chodíš do blue gymu jo? Přemýšlím, kam se vydat popříští týden. Mám to blízko tady v Novým Lískovci na Kameňák, pak osmičkou do Průvanu, kde mají slušný ceny pro studenty. Ale klidně bych ty peníze obětoval, kdyby měl blue gym "fyzio" vybavení ala bosu, balóny, gumy atd., kort kdybychom se domluvili třeba na tom, že bys mě pár cviků naučil a snažili se dát do kupy moje vadný tělo. Už teď mám páteř vytvarovanou dle válendy, co tu na privátě zůstala.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Esko uvazuje o BG jo? Tolik motivace do meho comebacku najednou...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
eSko: do BG ne, už teď tam bývá narvaný a další lidi nejsou potřeba. Bosu, balóny ani gumy tam nejsou.
eSko: do BG ne, už teď tam bývá narvaný a další lidi nejsou potřeba. Bosu, balóny ani gumy tam nejsou.
A tak par gum by se tam naslo....zrovna jedna se tam ted chysta po pauze vratit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Myslim Esko, ze ted na tom budeme zhruba nastejno. Tak strasne jsem spadl, ze vypadam skoro jak ty a silove na tom budu tez podobne
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru