Kontrola jedálnička

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kontrola jedálnička  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kontrola jedálnička
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kevinn13

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 10:55 am    Předmět: Kontrola jedálnička Odpovědět s citátem

Zdravim pani ... chcel by som vas poprosit ci by ste sa mi nepozreli na moj jedalnicek .
Takže najprv o mne cvicim 4 mesiace celkom pekne som nabral ( pravdaže aj tuk :D) 10 kg za tie 4 mesiace a ako som sa intraku sa mi nejak nedari ist s vahou hore . Mam tak cca 178 cm a 80 kg ...

Potreboval by som od vas aby ste mi skritizopvali jedalniciek a prihodili nejake jedlo na desiatu (nieco co sa da zjest aj studene v skole )

7:00 Raňajky : 150 g vločiek + 3dcl mlieka + 1 ovocie + glukoza alebo med
desiata : cottage + pečivo
14:30-15:00 obed : kuracie prsia +ryza / tuniak+ cestovyny +syr / hovedzie + ryža
18:00-19:00 večera : 4 vajcia + nejake pečino + zelenina
20:30-21:30 pred spanim : tvaroh 200-250g +trstinový cukor + malicko mlieka

chcem sa spytat ci taky jedalnicek mam mat kazdy den alebo len v treningovy.... a v netreningovy nieco vynechat.

dalsia vec suplementy ... zatial som nic nesypal a chcel by som nieco kupit len neviem aka konbinacia je vhodna na zaciatok ... dakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7:00 - Přidej bílkovny (skoro žádné tam nemáš), glukoza a med je zbytečný
10:00 - OK
+- 12:00 - dej ještě jedno jídlo, nevím jaké máš možnosti...
15:00 - OK
18:00 - OK - mohla by být lepší... něco jako oběd...
21:00 - Tvaroh - OK, cukr a mléko bych nedával na noc...

Na suplementy se vykašly a radši si kupuj pořádné jídlo ať máš na každý den...
kevinn13

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten med glukozu a trstinovy cukor to mam len ako dochucovadlo ziadne nadmerne davky .co mi poradis na rano ktym vlockam? mohol by byt protein ? ten obed je mysleny tak sacok ryze + 300 g masa ale to jem tak 2 hodinky po kuskoch. a co by ci povedak keby na veceru pridam syr nejaky 50-100g. stym mliekom pred spamim toml mam len1-2dcl to ma hadam nezabije
Illumi

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně ráno do vloček dávám taky trošku medu na lepší chuť . A protein bych klidně zařadil mezi tou svačinou a obědem ve 12.
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ráno třeba vločky+ mléko+protein/vejce
Jestli máš k dispozici na oběd 300g masa, tak bych si dal k obědu 200g + sáček rýže a na večeři si nechal těch 100g (ať máš i na večeři nějaké kval. bílkoviny...) + ještě nějaké bílkoviny (vejce atd...) a sacharidy
A k tomu medu, glukoze, třtinovému cukru, mléku (večer) - mě je to jedno viď, klidňe si to tam nechej to je jedno, ale ty jsi psal že si přibral hodně tuku, takže já bych tyhle věci vyřadil, případně omezil...
Poman

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vločky a trochu mléka je bílkovin ažaž....
kevinn13

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dakujem pekne chlapci za rady ... Spam ten tuk mi vobec nevadizas až tolko vela ho nemam a bez tehličiek prežijem ... zatial (:
Archi

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k suplementům .. když už jídelníček budeš mít vyřešený a budeš něco chtít, tak nějaký potreninkový nápoj - glukopur, maltodextrin, gainer .. aby jsi měl po treninku ještě něco před pevným jídlem

Rychle na stránku:

Přejdi na: