Zaslal: ne září 23, 2012 10:55 am Předmět: Kontrola jedálnička
Zdravim pani ... chcel by som vas poprosit ci by ste sa mi nepozreli na moj jedalnicek .
Takže najprv o mne cvicim 4 mesiace celkom pekne som nabral ( pravdaže aj tuk :D) 10 kg za tie 4 mesiace a ako som sa intraku sa mi nejak nedari ist s vahou hore . Mam tak cca 178 cm a 80 kg ...
Potreboval by som od vas aby ste mi skritizopvali jedalniciek a prihodili nejake jedlo na desiatu (nieco co sa da zjest aj studene v skole )
7:00 - Přidej bílkovny (skoro žádné tam nemáš), glukoza a med je zbytečný
10:00 - OK
+- 12:00 - dej ještě jedno jídlo, nevím jaké máš možnosti...
15:00 - OK
18:00 - OK - mohla by být lepší... něco jako oběd...
21:00 - Tvaroh - OK, cukr a mléko bych nedával na noc...
Na suplementy se vykašly a radši si kupuj pořádné jídlo ať máš na každý den...
ten med glukozu a trstinovy cukor to mam len ako dochucovadlo ziadne nadmerne davky .co mi poradis na rano ktym vlockam? mohol by byt protein ? ten obed je mysleny tak sacok ryze + 300 g masa ale to jem tak 2 hodinky po kuskoch. a co by ci povedak keby na veceru pridam syr nejaky 50-100g. stym mliekom pred spamim toml mam len1-2dcl to ma hadam nezabije
Tak ráno třeba vločky+ mléko+protein/vejce
Jestli máš k dispozici na oběd 300g masa, tak bych si dal k obědu 200g + sáček rýže a na večeři si nechal těch 100g (ať máš i na večeři nějaké kval. bílkoviny...) + ještě nějaké bílkoviny (vejce atd...) a sacharidy
A k tomu medu, glukoze, třtinovému cukru, mléku (večer) - mě je to jedno viď, klidňe si to tam nechej to je jedno, ale ty jsi psal že si přibral hodně tuku, takže já bych tyhle věci vyřadil, případně omezil...
k suplementům .. když už jídelníček budeš mít vyřešený a budeš něco chtít, tak nějaký potreninkový nápoj - glukopur, maltodextrin, gainer .. aby jsi měl po treninku ještě něco před pevným jídlem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru