|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út září 25, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Ja sa so 100+ kilovými neporovnávam |
Sakraa, tak to me nevyslo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
rozvrh mi tento semester nie veľmi prial, je tam veľa dier, a plno cvičení/prednášok, no zatiaľ sa snažím variť - krabičkovať a pod., váha sa drží okolo tých 87kg+, toto fakt chcem udržať, a samozrejme dúfam, že to ešte pôjde cez zimu navyšovať, ale uvidíme, ľadové sprchy odporúčam každému, nemám už problém vydržať koľko potrebujem pod vodou s kohútikom na maximu studenej a ten pocit potom je úžasný.
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
100 x 3
140 x 3
140 x 3
180 x 3
180 x 3
vcelku good, o týždeň mi mohlo ísť niečo cez 200, uvidí sa, sparing je namotivovaný, tak hádam:)
príťahy v predklone so spodnou kladkou nadhmat naširoko
4 série x 15 reps v každej
celý stĺpec, čo však nie je veľa, no na zmenu dobre padlo
zhyby s v držiakom
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom
4 série x 10 reps v každej
držané opáčka
benč na úzko
os x 8
60 x 5
80 x 5
100 x 5
110 x 5
120 x 3
120 x 3
dobroš
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
2,5ky x 15
5ky x 12
10ky x 10
12,5ky x 8
15ky x 6
20ky x 6
25ky x 6 + 15ky x 4 + 7,5ky x 6
išiel som pomaly nahor aj s malými váhami, nech sa biceps optimálne zahreje etc., poslédná séria smrť, nevedel som ruky zdvihnúť
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou s lanom
6 sérií x 12 reps v každej
pomalé opáčka, väčšinou podržané
brucho
9 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 31 reps _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne čt září 27, 2012 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ľadové sprchy odporúčam každému, nemám už problém už vydržať koľko potrebujem pod vodou s kohútikom na maximu studenej a ten pocit potom je úžasný.
|
Toto uz jsem cetl u tebe nekolikrat, vubec si to neumim predstavit, ja si naopak davam po cviceni co nejteplejsi, doslova vrelou vodu co snesu a je to parada.
Ty das ledovou od zacatku sprchovani do konce ?
Esli je to pomaha na regeneraci a uvolneni svalu tak bych to skusil, ale nejak me to nepripada logicky, preci jen tepla je tepla, svaly uvolni a roztahne, snad ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
na začiatku dám vlažnú, kým sa namydlím etc. ale potom už full studená, juuuu, teším sa, idem do sprchy:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt září 27, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Toto uz jsem cetl u tebe nekolikrat, vubec si to neumim predstavit, ja si naopak davam po cviceni co nejteplejsi, doslova vrelou vodu co snesu a je to parada.
Esli je to pomaha na regeneraci a uvolneni svalu tak bych to skusil, ale nejak me to nepripada logicky, preci jen tepla je tepla, svaly uvolni a roztahne, snad ... |
Turakam to dělá správně. Ledová voda pomáhá regeneraci. Vrcholoví sportovci po výkonu lezou např. do kádě s ledovou vodou a tam si chvíli posedí (často to ukazují třeba na Tour de France). Začátky jsou kruté, ale když si zvykneš je to super pocit. Studená voda pomáhá dostat rychleji laktát ze svalu a pomůže ho lépe prokrvit.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Judson napsal: | Toto uz jsem cetl u tebe nekolikrat, vubec si to neumim predstavit, ja si naopak davam po cviceni co nejteplejsi, doslova vrelou vodu co snesu a je to parada.
Esli je to pomaha na regeneraci a uvolneni svalu tak bych to skusil, ale nejak me to nepripada logicky, preci jen tepla je tepla, svaly uvolni a roztahne, snad ... |
Turakam to dělá správně. Ledová voda pomáhá regeneraci. Vrcholoví sportovci po výkonu lezou např. do kádě s ledovou vodou a tam si chvíli posedí (často to ukazují třeba na Tour de France). Začátky jsou kruté, ale když si zvykneš je to super pocit. Studená voda pomáhá dostat rychleji laktát ze svalu a pomůže ho lépe prokrvit. |
Otázkou je co na to třeba imunita? Mám strach, že když bych dal ledovou sprchu, oblékl se a pak šel v zimě z posilovny domů, že bych byl do týdne marod..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Právě tohle imunitu naopak zlepšuje. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 27, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Presne ako píše vidlák , ďalšie benefity (stačí pogoogliť) + je to jednoduchý booster na imunitu:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
keďže v noci som žil Olympiou a dnes sa mi veľmi do gymu prekvapivo nechcelo, no odhodlal som sa aspoň na taký podseknutý zdravotný trenál:)
benč
os x 10
60 x 8
80 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
rozpažky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
rozfúklo ma že až, heh
pullovrik s 10kou
1 séria x 12 reps
ultrapomalé opáčka ala Osladil
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
15 x 12
25 x 12
35 x 12
35 x 12
35 x 12
francúzsky v stoji s ezkou
30 x 10
30 x 10
30 x 10
30 x 10
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7,5ka x 10 každou
7,5ka x 10 každou
7,5ka x 10 každou
7,5ka x 10 každou
brucho
9 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
military press
os x 15
35 x 6
55 x 6
65 x 6
75 x 3
80 x 3
85 x 3
90 x 3 PR na počet reps , sám som nechápal, že, čo sa to robí hehe, ale nedbám:)
92,5 x 1 PR ťažšie, ale padlo
92,5 x 1 istejšie, mini rezerva?
Mám radosť, toto som ale fakt nečakal, náplasť za to, že Kaiovi nedali titul:)
btn press
55 x 3
75 x 3
95 x 3
predkopávanie
4 série x 15 reps v každej
legpress
110 x 10
110 x 10
110 x 10
110 x 10
starý črep, tak cvičené systémom s pauzami dole a sústredením sa na plynulý a mohutný záber pri výtlaku
bulhary
ja x 4 série x 10 reps v každej každou
perfektne prepumpovalo
lýtka
10 sérií
brucho
7 sérií
Super trenál, som rád, že som military ešte aj navýšil v inom gyme. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne ne září 30, 2012 7:56 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
že tebe něco poslední dva dny motivovalo k výkonům? ten MP je skvělej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
pravdupovediac, keď som išiel dávať tých 90, tak si vravím, kurňa Kai to mal brať, RAAAARGH a šlo to, že som fakt nechápal, ako dobre, 3x som ešte prepočítaval závažia pre istotu:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
no paráda... dnes jsem taky zkusil military, abych viděl, co na tom všichni máte a mohl hodnotit objektivně... nechápu, jak při své váze může zvednout 3x 90... to tam máš normálně hydrauliku, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Votafak  ty jdes nejak rychle nahoru, jen tak dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | no paráda... dnes jsem taky zkusil military, abych viděl, co na tom všichni máte a mohl hodnotit objektivně... nechápu, jak při své váze může zvednout 3x 90... to tam máš normálně hydrauliku, ne? |
Tak najvyšší čas, aby sa tých pomaly skoro deväť/desať rokov tréningov začalo nejak zúročovať:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|