|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: po září 24, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po září 24, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Že bys jako zajel do Práglu, jo?
Můžeš to pak proložit rychlokvaškou z vlastní zahrádky ( máme doma v sudu ). _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 24, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Já dělám dvoje. Jedny slanější - klasické kvašáky, druhé sladkokyselé s feferonkou, těm říkám močáky
Znojmo je krásné město a celé okolí je velice malebné.Např. vinice Šobes je toho dokladem. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: st září 26, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | guruhonza napsal: | | No ale tak snad nám povíš dojmy z toho, co letos předvádí Pardubice, nebo budeš jen nadávat na Brno? |
Upřímně mě dnešní porážka překvapila. |
Co dnešek Johne, taky tě překvapuje ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 26, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
To mě tady budeš nahánět po každé prohře? Boha jeho  Uvědom si, kdy se láme chleba. Dnešní hokej jsem neviděl, bohužel. Muselo to bejt super. Až na ten výsledek.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: st září 26, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | To mě tady budeš nahánět po každé prohře? Boha jeho Uvědom si, kdy se láme chleba. Dnešní hokej jsem neviděl, bohužel. Muselo to bejt super. Až na ten výsledek. |
Jako v cele lize kdy se bojuje o PO ? Ne, nebudu , jenom sem si vzpomnel na ty tvoje nabubrely kecy o Pardubicach z posledniho PO. Tenhle stav, kdy vidim perník až u samýho dna tabulky je balzám na duši , vetsi zast nez k perniku uz mam akorat tak k Sparte a Slavii
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st září 26, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
Zášť?  No vidíš. Kvůli takovej volům jako seš ty, zášť vzniká. Ale na druhou stranu tě maličko omlouvá ta nenávist, která je v celé lize vůči Brnu velice silná a nesmyslná. Stejně jako u Sparty a Slávie.
A ty řeči nebyly nabubřelé. Pardubice byly nejlepší a potvrdily to. Že se v úvodu sezóny nedaří? Vem to čert. Ono to půjde. Užívat si krátkodobý útlum cizího klubu je trochu dětinské. Pravé boje začnou mnohem později. A ikdyby byla průser celé sezóna (Což si nemyslím)...tak co? Raději budu fandit klubu, který během tří let jednou získá titul, a pak se klidně nedostane do čtvrtfinále, než Kometě, která čekala desítky let a není vůbec vyloučené, že další desítky čekat bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
Strčte si ten fotbal (nebo hokej?) do prdele, nikoho nezajímá s jakou prdelí hrála dědina abc :P
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:39 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Strčte si ten fotbal (nebo hokej?) do prdele, nikoho nezajímá s jakou prdelí hrála dědina abc :P |
:D až budu krIpl, tak mě budou taky štvát všechny věci, který nemůžu dělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|