|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
MistrMarty: Nepropaguješ jejich produkty, ale měl jsi nutkavou touhu se registrovat na forum jen abys nám tu o nich básnil, ale zároveň je ti zle z těch imbecilů co si nevidí přes biceps. Něco tu smrdí. Myslím, že to jsou ty hovna ze soji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Deadlifte souhlasím, že kdybych si vzal vlákninu od jiné značky tak mi to taky pomůže. Je asi celkem zbytečné psát o zlepšení zdraví díky herbalife, když většina tady z vás jsou borci co si přes velikost bicepsu nedosáhnout na záda a na zdraví v celku serou, hlavně ať zvednu těch 160kg na benchi. Tak třeba není sója šetrnější k zažívání, celkem fuck, ale žeru jako doplňkový přijem bílkovin, protože má své kvality (viz článek sojový protein na aktin.cz) Že je předražený to je známé, ale jsou různé prodejny které produkty prodávají téměř bez maloobchodní přirážky nebo aukro. Deadlifte, třeba nemám titul z biochemie, 4200příšpěvků nebo 120kg, ale Nepropaguju tu produkty herbalife, ale propaguju tu svůj názor na ně. Můj názor vychází z mé Vlastní zkušenosti, která je pozitivní a pokud si myslíš, že tohle je příznak duševní slabosti...
Někdy je myslet, ho.no vědět..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
MistrMarty
|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
sorry za spaming, měl jsem problémy s internetem
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Pokud ty vyrobky fungujou, tak nevidim problem. Pokud nefungujou, tak to problem je.
Treba u te vlakniny, je jenom na tobe, jakej si vyberes vyrobek. Stejne jako kdyz si lidi kupujou znackove obleceni, stejne tak si muzes koupit normalni hadry ze sekace, zahrejou stejne, zakrejou stejne, mozna trosku skrabou blechy, ale jinak? Funkcnost stejna, ale cena:
Hadry ze sekace 200,-
Hadry znackove 5000,-
A to neni jenom todle ... hodinky, to same, kdyby sis koupil od hellokity za 50,- funkcnost bude stejna, myslim, ze budou i hrat a kocicce bude blikat nos, ale ty si radsi za 6000,- koupis rolexky ,)
Voda z kouhoutku vs balena voda neperliva...stara felda vs lamborginy...
Je vcelku smesny tady v tomhle svete poukazovat na nejakou predrazenost, kdyz se podivas na svuj zivot komu vsemu platis za predrazene veci, tak si myslim, ze nejaky herbalife a jejich vyrobky jsou smesne,) |
proč bych si kupoval hadry ze sekáče (herba) za cenu značkovejch?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
"Značkový" hadry je taky blbé přirovnání, tenisky Adidas se dělají za 10$ v Číně a za 120$ se tu prodávají :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Byl tu srovnavan: noname vlaknina vs herbalife vlaknina, prijde mi to stejne jako srovnavat tenisky od adihash a tenisky od addidas ci bundu od fishblone nebo fishbone ...
je to uplne stejne, kvalitne (a ze jsem par znackovych hadru uz mel) mi to prijde vsechno stejne ba naopak ty noname veci mi prijdou mnohdy lepsi (hlavne cena vs vykon) ...
takze proste to beru tak, ze herbalife je znacka pro lidi co si radi priplati a noname veci jsou proste pro normalni lidi, ktery nepotrebuji "luxus znacku i u rohliku". _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | "Značkový" hadry je taky blbé přirovnání, tenisky Adidas se dělají za 10$ v Číně a za 120$ se tu prodávají :-) |
Někdo ty olympijské hry zaplatit musí
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 28, 2012 5:42 pm Předmět: Re: Herbalife |
|
|
Bratr na závodech vyhrál Herbalife 24 Prolong - izotonický nápoj a nechutná mu, takže ho dal mně.
Vůbec netuším, jak tyhle věci fungují, vysvětlil by mi to někdo? Chápu že se to má brát při výkonu - moje teoretický znalosti by mi ale spíš říkaly, že při výkonu je dobrý, když žaludek nepracuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorg

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:20 am Předmět: risk |
|
|
guruhonza byt tebou tak bych to ani do sebe nedával, pokud oželíš tak to radši vyhod, jak bylo už napsáno , tato firma -- tunel -- letadlo , takže obloukem se jim vzhnout .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
tak zas bych z toho nedelal neco az skoro nebezpecnyho  je to obycejnej, nejspis pekne predrazenej, iontak _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:41 am Předmět: Re: Neznalost neomlouvá |
|
|
| MistrMarty napsal: | | Lionel Messi je toho velký konzument a to je pan Sportovec a jeho morální podvědomí je značné (charitativní akce atd.) |
Vím, že to starý post, ale to je tohle za argument proboha, kdybych vydělával 825 milionů ročně, tak s tím klidně splachuji hajzl.
Jinak souhlasím s Lusterem, nejspíš bych vypil nebo daroval. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
Tak škodlivýho v tom nic nebude. Ale není to ani super kvalita + to stojí tak 3x víc, než by bylo záhodno. Ale já to mám zadarmo a možnost je to buď jíst, nebo vyhodit - prodávat to nebudu.
Neptám se tedy na to, co s tím dělat, ale jak ten produkt funguje . Chápu, že to je asi něco jako https://obchod.ronnie.cz/s-2870-the-edge.html - chápu, co tam píšou - ale zajímá mě, jestli tělo vážně při výkonu může ty sacharidy a minerály využívat, když už je vlastně v modu, kdy energii podává při výkonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|