Bylo to moc lehký,takže jsem se vypálil na prvních 2 sériích a pak to bylo težký jako prase Poslední série dopomoc od naší nejlepší juniorské bodyfitnessky...alespoň si rozehřála záda:)
Tlaky s JR v leže
1x10x25kg
2x8x27,5kg
2x5x30kg
Tlaky s JR incline
2x5x30kg
2x10x25kg
Protisměrný kladky
4x12x22,5kg
Millitary press
3x8x40kg
Push press
3x5x60kg
Tlaky s JR v sedě
3x6x20kg
Rozpažky a rozpažky v předklonu supersérie
3x10x5kg+3x10x5kg
Kliky mezi lavičkami-biceps velká osa ultragigamegablicísérie
4xmax+4xmaxx20kg
8 sérií v řadě bez pauzy, v první bylo na každej cvik asi 18 opáček, v poslední kolem 10.
Úzký bench-biceps JR ve stoje supersérie
3x10x50kg+3x6x12,5kg
Pomane žiadne WTF?, proste je len smiešne ako niekto dokáže preteoretizovať hory-doly ako esko, ale ked prijde na cvičenie, tak... a to tiež len vtedy ked ho náhodou neofúkne prvý vetrík heh, ale na druhej strane sorry, že ti takýmto detinským podpichovaním zasieram log.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
12x170kg...lehký,ještě rezerva,příště to asi napálim a zkusím překonat těch 16-17 opáček co mám na to max (už ani nevim kolik to bylo:D....oproti posleďně jak kdybych jel jinej cvik
Sumo mrtvola
5x3x140kg
Přítahy v sedě stroj
4x12x40kg
rozehřátí zad
Shyby
10x4-3xjá
Přítahy veslo
6x6x60kg
Přítahy v předklonu
6x15x50kg
Předkopávání a zakopávání ultragigamegablicísérie
3x10x35kg+3x10x25kg
3x10x35kg+3x10x25kg
3x10x35kg+3x10x25kg
Pokus o sebevraždu, už jsem to psal,ale ultragigamegablicísérie znamená sérka předkopů,zákopů,předkopů,zákopů,předkopů,zákopů a pak až chvíli pauza...jinak je pauza jen vždy těch několik vteřin než přejdu ten metr mezi strojema:)
Takovej hezkej relax a odpočinek od těžkejch cviků.
Jinak jsem si ted propočítal jídelníček co čeho mám a docela hezkej objem Sestavoval jsem a vařil na dalších 7 dní tak to tak nechám a uvidí se...Bílkovin je šíleně moc...sachry tak akorát no a tuky i klidně víc aby byly, před spaním zařadím ještě trochu mandlí a bude...ale tvaroh/cottage/sýr co jsem většinou jedl teď ee....
Přemejšlel jsem že si zítra zkusim maxko na mrtvolu a kdyby šlo tak 230 tak v sobotu Přerov hmm hmm...ale nevim asi budu v noci spát tak 2 hodiny...
Neboj, to nepujde
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
...Technicky opět uplně blbě,madball to krásně zhodnotil:)...
Skáčeš pod to moc brzo, dotáhni to pořádně dokonce a není co řešit.
Čelňáky super.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru