|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Ty co mají blbý fóry a otázky tak do týdne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: pá září 28, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Francoa napsal: | | Gohan napsal: | | Takže znova: Já se neptám CO jíst na snídani, ale ptám se, PROČ není samotný proteinový shake vhodná náhrada snídaně. |
Podle mě si ten protein můžeš dát ale musíš ho upravit podle tohoto receptu od Vincenta Girondy.
Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 polévková lžíce Mléčného & vaječného Proteinu
1 oz. Aminokyseliny
Dodatky, které budou použity s tímto nápojem:
3-4 tablety trávicích enzymů
1 tablet ribózy
1 tableta železa
3 Capsle Klíčkového oleje
takhle to dělam už rok a ješte se mi nic nestalo. |
No jasně, už vidím kolik lidí se bude z rána jebat s tabletkama místo aby se najedli pořádně
Jinak speciálně pro tebe, ještě jednou, neptal jsem se JAK a s ČÍM to udělat, abych mohl na snídani mít protein, ale otázka byla zcela jasně daná jako PROČ není SAMOTNÝ proteinový shake vhodný jako náhrada snídane. Nechtěl jsem to vědět z toho důvodu že bych chtěl snídat protein, ale proto, abych tuto informaci kdyžtak měl, když ji někdy budu potřebovat. Rozumíme si? |
Jenže ty to takhle musíš namíchat aby to bylo vyvážené a dalo se to dát místo snídaně a když nemáš moc času na snídani tak se ti tenhle recept hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: so září 29, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Je dobra snidane 100g vlocek, 300ml mleka a 30g proteinu? Tak za 2-3h davam svacinku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 29, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Gohan napsal: | | Francoa napsal: | | Gohan napsal: | | Takže znova: Já se neptám CO jíst na snídani, ale ptám se, PROČ není samotný proteinový shake vhodná náhrada snídaně. |
Podle mě si ten protein můžeš dát ale musíš ho upravit podle tohoto receptu od Vincenta Girondy.
Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 oz. Aminokyseliny
1 tablet ribózy
1 tableta železa
No jasně, už vidím kolik lidí se bude z rána jebat s tabletkama místo aby se najedli pořádně
Jinak speciálně pro tebe, ještě jednou, neptal jsem se JAK a s ČÍM to udělat, abych mohl na snídani mít protein, ale otázka byla zcela jasně daná jako PROČ není SAMOTNÝ proteinový shake vhodný jako náhrada snídane. Nechtěl jsem to vědět z toho důvodu že bych chtěl snídat protein, ale proto, abych tuto informaci kdyžtak měl, když ji někdy budu potřebovat. Rozumíme si? |
Jenže ty to takhle musíš namíchat aby to bylo vyvážené a dalo se to dát místo snídaně a když nemáš moc času na snídani tak se ti tenhle recept hodí. |
Jenže já jsem se, ku*va, neptal jak to udělat, aby to šlo, já jsem se neptal co snídat v případě, že nemám čas. Já jsem se jasně ptal proč samotný shake nejde. Jsi idiot nebo prostě nerozumíš psanému textu?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív  Ok pkud je tvá otázka proč nesnídat shake, co takhle proteinák smíchat s vločkama ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív Ok pkud je tvá otázka proč nesnídat shake, co takhle proteinák smíchat s vločkama ... |
Další down syndrome kid.Já už nemůžu. Ptal jsem se, proč se nedá snídat protenová shake samotný. Ptal jsem se proto, že mě o zajímá. Ne proto, že bych neměl čas snídat normálně. Je to tak těžké něco si přečíst a rozumět tomu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: ne září 30, 2012 5:55 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Francoa napsal: | | Gohan napsal: | | Francoa napsal: | | Gohan napsal: | | Takže znova: Já se neptám CO jíst na snídani, ale ptám se, PROČ není samotný proteinový shake vhodná náhrada snídaně. |
Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 oz. Aminokyseliny
1 tablet ribózy
1 tableta železa
Jenže ty to takhle musíš namíchat aby to bylo vyvážené a dalo se to dát místo snídaně a když nemáš moc času na snídani tak se ti tenhle recept hodí. |
Jenže já jsem se, ku*va, neptal jak to udělat, aby to šlo, já jsem se neptal co snídat v případě, že nemám čas. Já jsem se jasně ptal proč samotný shake nejde. Jsi idiot nebo prostě nerozumíš psanému textu? |
Protože ten protein se ti samotnej nerozloží a akorát se přemění na cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: ne září 30, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
[quote="cohy"]Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív
Když vstáváš ve 4h ráno tak ten šejk je nejlepší volba a pak se už najim v práci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zapy
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Protože ten protein se ti samotnej nerozloží a akorát se přemění na cukr. |
tak to vypada, ze po takovyhle sra*ce to uz Gohan s tebou vzdal
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Zapy napsal: | | Francoa napsal: | | Protože ten protein se ti samotnej nerozloží a akorát se přemění na cukr. |
tak to vypada, ze po takovyhle sra*ce to uz Gohan s tebou vzdal |
Bez tuku se ti protein nerozloží.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědav, kdo si to dá do podpisu.
Jo a mrkni se občas i na jiné zdroje, než je Gironda. Vidíš tu výživu moc úzkoprse. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jsem zvědav, kdo si to dá do podpisu.
Jo a mrkni se občas i na jiné zdroje, než je Gironda. Vidíš tu výživu moc úzkoprse. |
Vypráví Ron Kosloff.
Osobně jsem Blaira navštívil v jeho domě na Rosewood St. v Los Angeles. Nechtěl jsem jej zpovídat jen tak a tak jsem koupil bednu značně předražených doplňků. Od Vince Girondy jsem se později dozvěděl, že nemůžete strávit protein bez tuku. V Blairově proteinu tedy nebylo žádné kouzlo, pouze propagace ve stylu pouličního prodavače. Blair tvrdil, že jeho protein se vyrovná mateřskému mléku, ale nebylo tomu tak. Mléko má více tuku a sacharidů než bílkovin, protože u dítěte se musí nejprve rozvinout mozek a orgány, svaly jsou až poslední. Trikem však bylo smíchání tohoto proteinu s plnotučným mlékem nebo se smetanou. Vždy jsem tvrdil, že když izolujete protein od tuku, přemění se na cukr a uloží v játrech. Nezáleží na tom, kolik proteinu sníte, ale kolik jej strávíte
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Že už o tom hovořil i Rheo H. Blair první výrobce proteinu to je zajímavé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zapy
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
jo dobra studie, hezky si to podlozil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|